Bebelusi de martie - aprilie 2005 (48)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Mey...da ce liniste pe aici...sarbatoriti toate?

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa lu'mami si a lu'tati

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocrainic spune:

salutare, sosesc din nou dupa o lunga tacere!
dupa ce v-am citit timp de vreo 3 ore ( s-a si facut 2 noaptea intre timp!), incerc macar 2 vorbe sa scriu.

mamacita, am vazut ca tu te indoiai daca sa-i dai lapte intii bebelului sau mincarica. eu sa stii ca fac cum spun ei, adica laptele intii si dupa pireul. daca la inceput nu prea era atras de solide, sa stii ca de o vreme incoace le maninca destul de bine, chiar dupa portia intreaga de laptic. adica sa nu mint, mai trisez si eu, nu-i dau 260 cit papa seara si dimineata, ci doar 200. pe aici se trece la diversificarea unei a doua mese in momentul in care bebele papa in jur de jumatate de cana. in momentul de fata noi suntem la 2 mese de lapte + solid, iar seara si dimineata doar 260 de laptic (papam doar 4 mese, si nici cum nu am reusit sa-l tin la 5). la 8 avem lapte, la 12 lapte+piure legume co putina carnita (incet, incet), la 4 lapte+fructe, in general cu cereale, si la 7.30-8 doar 260 lapte. nu credd ca papam solide cit maninca ceilalti copilasi care nu mai beau atit laptic, dar oricum suntem pe drumul cel bun. doar de la 8 luni se zice sa-i dai solidele inaintea laptelui, dar nu stiu cind sa-i scoti lapticul de tot!? nu ne place apa de nici o culoare (nu ne miram, o fi semanind cu mama!), max daca bem 20 ml suc de porto diluat cu apa.

oanamc - un pupic in plus printesei si ai fost de milioane descriind scena festinului!

elinia - ma bucur tare ca e mai bine stefan!

ligia - si eu vreau reteta scaparii de constipatie!!! (pt David) Ne chinuie rau, si ne-am invatat sa facem "in direct" la schimbatul scutecelului dimineata, caci probabil il ajuta piciorusele ridicate pe abdomen. Dar oare cit o sa o tinem asa? nu o sa se obisnuiasca prost copilul sa faca caca numai cu mamii???

rrox - sa folosesti sanatoasa noul cadou si cred ca Mariuca e super bucuroasa de ce i-a adus bunica

ne pare rau de mamicile racite si bebelusii tusitori. sa va faceti bine repede puiuti dragi! si noi am fost raciti sapt trecuta, dar ne-a tinut 2 zile si nici macar febra nu am facut!
va pup, caci cum zicea mamacita, imi cade freza in tastatura (numai ca la mine nu a mai ramas aproape nimic de ea, cade, cade si iar cade!)
O&D

http://community.webshots.com/user/ocrainic
http://community.webshots.com/user/ocrainic1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Ocrainic, trimitem si noi pupici Daviducului.

Letitia Medeea Maxima

Mergi la inceput

Hai sa va "spun" si eu niste bancuri.
Sunt mai deochiate, dar avem toate 18 ani,nu?

O femeie avea un amant in timp ce sotul ei era plecat la serviciu.
Intr-o zi, fiul ei de 9 ani se ascunde in sifonierul de la ea din camera.
Sotul ei vine acasa pe neasteptate, asa ca ea il ascunde pe amant . Tot in sifonier.
Baietelul spune "E intuneric aici."
Barbatul sopteste "Da, este."
Baiatul -"Am o minge de baseball."
Barbatul -"Foarte bine."
Baiatul -"Vrei s-o cumperi?"
Barbatul -"Nu, multumesc."
Baiatul -"Tata e afara."
Barbatul -"OK, cat costa?"
Baiatul - "$250."
Peste o saptamana, cei doi nimeresc din nou impreuna in sifonier.
Baiatul -"E int uneric aici."
Barbatul -"Da, este."
Baiatul -"Am o manusa de baseball."
Barbatul -"Cat vrei pe ea?"
Baiatul -"$750."
Barbatul -"Fie."
Dupa cateva zile, tatal ii spune baiatului "Ia-ti mingea si manusa si hai afara sa jucam baseball."
Baiatul spune "Nu pot. Le-am vandut."
Tatal intreaba "Si cu cat le-ai vandut?"
Fiul raspunde "$1000."
Tatal spune "Nu e frumos sa-ti jefuiesti prietenii asa. Le-ai vandut pentru mult mai mult. Te duc la biserica, trebuie sa te spovedesti".
Se duc la biserica si tatal il pune pe baietel sa intre in confesionar si inchide usa .
Baiatul spune "E intuneric aici."
Preotul spune "Iar incepi?"

Letitia Medeea Maxima

Mergi la inceput

Cica un popa zbura cu avionul. Cheama stuardeza si-i zice: un whisky, te rog !
Dupa un moment de gandire o intreaba :
- La ce inaltime zburam acum ?
- La 16.000m alt.
- Hm, prea aproape sunt de sefu`. Adu-mi un ceai.

Letitia Medeea Maxima

Mergi la inceput

Intr-o noapte, in timp ce un cuplu se pregatea sa adoarma, sotul isi
bate incet sotia pe umar si incepe sa ii frece gentil bratul.
Sotia se intoarce catre el si spune: "Imi pare rau, draga. Am o
programare maine la ginecolog si vreau sa raman proaspata."
Sotul, refuzat, se intoarce si incearca sa adoarma. Dupa cateva minute,
se intoarce din nou si incepe iar sa bata usor umarul sotiei.
De data asta ii sopteste la ureche: "Ai cumva programare si la stomatolog?"

Letitia Medeea Maxima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

La multi ani bebicilor, mamicilor si taticilor ce isi sarbatoresc astazi onomastica!

La multi ani, Thomas Daniel! sa cresti mare, sanatos si norocos si sa-ti bucuri parintii!

Cu intarziere, La multi ani, Valenka!

M-au cam epuizat racelile astea repetate si nu prea am mai avut chef de nimic zilele astea. De duminica seara a inceput sa-i curga si Evei un pic nasucul, era de asteptat la cati virusi ii aducem in casa (Victor a avut laringita, eu si taica-sau am fost raciti destul de rau). Duminica noaptea a fost mai rau pentru ca a cam deranjat-o in timpul somnului. Astazi am scos-o un pic afara si acum mi se pare putin ragusita (de fapt cand tipa-vorbeste pe limba ei ii cam dispare vocea). Credeti ca e cazul sa-i dau ceva, vreun medicament? Ce anume? S-o sun pe dr?

Mamacita, sanatatea multa tie si imunitate maxima lui Alexut! Multumim pentru aprecierile legate de poze. Parintii mei locuiesc de cateva luni cu noi (de cand ne-am mutat in noul apartament) si urmeaza sa le cumparam si lor cand vom gasi un ap. de 2 camere prin apropiere.Mama ma ajuta foarte mult cu copiii (altfel cred ca as fi innebunit de mult, tinand cont ca sotul meu are -inca- un program tare incarcat). Din pacate, taica-meu a suferit acum 4 ani un accident cerebral, care l-a lasat cu sechele (nu mai vorbeste si uneori judecata ii este alterata-de cele mai multe ori te intelegi mai bine cu Victor decat cu el), dar ii multumim lui Dumnezeu ca este stabil si se poate deplasa. In pozele din august septembrie (care sunt scanate) apar foarte mult si parintii mei si sor'mea cu nepotelele mele (ei sunt stabiliti de multa vreme in Luxemburg si vacanta de vara si-o petrec intotdeauna in Romania). E mai usor sa-i dau surorii mele adresa unde pot vedea pozele , dacat sa i le trimit prin e-mail.

Rrox, si eu am observat ca Eva seamana cu Ioana. Chiar dinainte de a-mi spune si tu... Cred ca Victor ar face o pereche pe cinste cu Mariuca, la cat de vorbareti sunt amandoi. Poate ne-om intalni si noi odata cu bebelusii si sa-i luam si pe ei.

Marox, sa-ti traiasca nepotica! Intr-adevar ce aberatie cu intreruperea alaptarii (de fapt cred ca este si o doza de egoism a unor mame). Imi pare rau ca Julia a experimentat prima cazatura. Adevarul este ca sunt inevitabile si de cele mai multe ori ne lasa sechele noua parintilor (eu cel putin atatea ganduri imi faceam cand se lovea Victor).

Daria, multumim pentru aprecieri. Am vazut si noi pozele si Brien e un scumpic. Sta in tarc? Adica e o investitie buna? Niste prieteni s-au oferit sa-mi imprumute un tarc pentru Eva, dar nu prea stiu daca ar sta acolo.

Andruzza, Victor e la tenis la incepatori. Parca i-am vazut pe Hanna si pe Vlad la avansati. Ai mai ajuns prin Moghiorosh? Eu n-am mai ajuns cam de multisor, de cand s-a racit vremea.

Gabrianah, sanatate multa lui Nati si imunitate maxima lui Gabriel!

Dantje, felicitari pentru dintisor! Eva in continuare nu are nici unul, cred ca e cea mai mare din "gasca" care nu are nici un dintisor!

Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura19 spune:

multumesc de raspunsuri fetelor .
sper sa mai povestim cu toate ca pitica mea nu ma lasa nici sa suflu.
cu drag
Laura si bb Alexia (n 11 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna fetelor!
La multi ani Thomas! La multi ani celor care isi sarbatoresc ziua numelui! Printre care-s si eu !
Gabrianah, merge bine reintroducerea lapticului. Deja diseara ii pun 90 ml, a reinceput sa pape cat de cat, mai o supica, mai o bananuta, altceva nu i-am dat deocamdata.
Ocrainic, pofta mare lui Daviducu!
Laura19, bine ai venit!
Oanamc, super bancurile si felicitari pentru micuta acrobata. In curand o sa vrea numai in picioare!
Ana71, pentru linistea ta, suna doctorul. Dar eu nu i-as da inca medicamente. Si mie mi s-a intamplat sa raguseasca Stef, sau sa-i curga nasul, sa stranute, dar l-am lasat un pic si i-a trecut de la sine - o zi, cam asa, mai mult nu l-a tinut niciodata.
Marox, vedem si noi la stiri ce se intampla la voi...Chiar am vazut azi pe fuga, la Realitatea ca vor sa declare stare de necesitate? Asteptam stirile de seara cu noutati. Va doresc liniste!
Trebuie sa-mi soseasca si mie musafiri, zilele astea nu mi-am vazut capul de treaba, incerc din rasputeri sa-l fac pe Stef sa stea in tarc - sunt legata de maini si de picioare altfel, nu pot sa merg nici mcar la baie , eu oricum sunt mai mult singura, asa ca imi e destul de greu. Ma doare inima sa-l mai las sa planga. Daca il las pe jos e jale! Ca un facut numai la prize se duce, la usi - sa dea cu capul , la perete, se ridica pe langa ei si ii mangaie - foarte ciudat! Sau se asaza in mijlocul camerei in fund si incepe sa planga...Dar stiti ce am observat? Cand e aproape de o priza sau de ceva care nu-i in regula se intoarce spre mine (probabil stie bietul copil ca urmeaza sa-i spun ca nu-i voie).Oare constientizeaza chestia asta?
Va las ca e deja 4, cred ca o sa se trezeasca Stef de acum. Petrecere frumoasa tuturor!

Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Mai tarziu ajung si eu sa urez LA MULTI ANI tuturor Mihaelelor,Gabrielelor,Mihailor si Gabrielilor,fie ca numele pe care-l poarta sa le aduca noroc si stima celor din jur,sanatate si veselie!

Alexut inca se tine tare desi,saracutul,de azinoapte a inceput sa tuseasca usurel si sa i se infunde o narina.dimineata,pentru ca vizibil avea probleme cu gatul,i-am dat o doza de 2,5 de panadol,i-am pus SF in nasuc si lamaie,cateva picaturi,in orezul cu pere.Acum e ok.In schimb,de ieir avem al doilea dintisor,tot jos,asa ca ne inscriem la

daria,imi pare rau de Brien ca se chinuieste cu dintisorii,stim ce inseamna.ptr.el sa se faca repede clontos
andira,si pe mine ma afctau inexplicabil de mult,mai ales in primul trimestru,te miri ce vesti,nici macar la stiri nu mai suportam sa ma uit,nemaivorbind de celebrele filme de pe toate canalele,care daca n-au morti si raniti inseamna ca n-au fir artisticIncearca pe cat posibil sa eviti tot ce te poate deranja,ori stii prea bine,din proprie experienta,ca mai degraba suporti grozavii fara avertisment decat sa auzi tot felul de bazaconii inainte.
gabrianah,imi pare rau sa aud iar vesti triste de la voi.Incearca pe viitor sa-ti amintesti de baba Dochia,eu asa fac.Mai bine ii pun 7 straturi,ca la ceapa,si tot dau jos din ele,pe masura ce se incalzeste,decat invers.Pupici tuturor si sa treaca repede,fara sa se atinga de Gabriel.Citeam chiar azi ca la copiii pana la varsta de gradinita,3-8 infectii respiratorii ale cailor superioare/an sunt inscrise la normalcred ca o sa mi se toceasca si mama nervilor...
dantjie,si voua sanatate multa!
marox,bine ca sunteti in siguranta.Cat despre alaptat,cred ca din copilarie eram adepta lui infocata

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput