Bebelusi de martie - aprilie 2005 (48)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

oanamc pupici acrobatei. Traiasca pilota! Si socrii fesivi!
gabrianah imi pare rau sa aud ca Nati e racit,sper sa nu primeasca si gabriel.
laura19 bine ai venit!

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Pastraviorule, sa-ti traisca sotul drag si sa fiti intotdeauna fericiti ca acum!!!

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Oanamc felicitari micii gimnaste!Si o pooofta cat mai mare in continuare!

Gabrianah imunitate maxima lui Gabriel!

Andira sus capul, nu tot ce scrie pe acolo e valabil pentru toata lumea.Ai grija de voi! multi de la noi si pentru bb2!

Laura19 bine ai venit!

Mamacita cum sunteti? tizului

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa lu'mami si a lu'tati

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Wow!
Am ajuns "membru matur"

Daria La Multi Ani! sotului tau.

Si al meu e si Mihai...

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa lu'mami si a lu'tati

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

LA MULTI ANI, tuturor piticilor, mamicilor si taticilor care serbeaza onomastica !

Letitia Medeea Maxima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

Multumim Andira,Adsena,Oanamc!!! Transmit!

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Multumim tuturor fetelor care fac galerie acrobatei:Rrox,Mamacita,Daria,Alexia,Adseana.
Si aveti dreptate, bunicii festivi merita multumiri si laude.Pacat ca eu sunt cam zgarcita in ce-i priveste pe ei.Doar sunt socrii.Totusi, cred ca de data asta merita!

Letitia Medeea Maxima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

La Multi Ani pentru toti cei (cele) care poata prenumele de Mihaela, Gabriela, Mihai, Gabriel!

Coco, Claudia_2803, la aniversarea celor 6, respectiv 8 ani de casnicie, va doresc sa fiti sanatosi si sa va iubiti mereu ca in prima zi!

Adseana, Coco, Mamacita, Rrox, , face bine la moral sa stiu ca nu sint singura cu pareri de-astea despre alaptat. Cit despre ce se intimpla in Franta, noi sintem la 100 km de Paris si descoperim evenimentele ca si voi, la televizor. Aici la tara , nici un pericol, se mai intimpla ca 2-3 tineri (nu neaparat arabi sau negri) sa smulga un rind de flori sau sa faca un tag pe cite un zid, dar ramine o exceptie.

Valenka, in primul rind La Multi Ani de ziua ta, cu multa sanatate si tot ce-ti doresti! In al doilea rind, si aici se alapteaza din sala de travaliu, dar inainte, cum zicea si Danna_J, te intreaba daca vrei sa alaptezi sau nu. Si daca zici "nu", nu fac absolut nimic sa te determine sa te razgindesti.

Mamacita, Claudia2803, Caramella, multa sanatate!

Danna_J, An-k, asteptam poze cu printesele!

Coco, Gabrianah, Dantje, multa sanatate puisorilor!

Rrox, si mie-mi place Hermione! Am auzit ca a iesit al patrulea film din serie, abia astept sfirsitul lunii sa ajunga si la noi!

Andira, o sa fie totul bine, o sa ai o nastere usoara si un copil perfect! Nu mai citi toate povestile de pe forum...doar pe cele care au happy-end, altfel te amarasti degeaba. Cum o cheama pe doctorita pe care ai ales-o?

Oanamc, tare mult mi-a placut cum ai povestit de festinul lui Leti!

Laura, bine ai venit! La sectiunea "La bucatarie" am vazut ca sint retete pt copilasi.

Mergi la inceput

Marox,multumesc de apreciere. Si eu sunt fan Harry Potter, am avut ocazia sa citesc volumele in engleza chiar dinainte sa apara ecranizarea.Sunt de-a dreptul senzationale.
Laura19, uite aici subiectul de care spunea Marox http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56437.Pe mine ma inspira mult.Si pofta mare Alexiei.

Letitia Medeea Maxima

Mergi la inceput
Mergi la inceput