Mamici,nemamici - jud.HD(3)!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Elena,
M-am mai uitat o data la pozele tale si parca-parca incepi sa-mi pari cunoscuta Dar eu am uitat multa lume din Hateg, sunt plecata de 10 ani si inainte stiam cam pe toata lumea, dar intre timp am cam uitat fete si nume... Plus ca lumea se schimba mult in 10 ani. Ai zis ca si sotul tau e din Hateg, nu?

Symaco,
Ar fi culmea daca-l stii pe frate-meu N-ar fi exclus, cine stie pe unde l-ai intalnit. De cat timp esti plecata din tara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

sunt plecata de 3 ani jumate,am locuit in orastie in ultimi 2,dar foarte mult am hoinarit si prin deva cu verisorii mei.
nici de discoteci nu m-am ferit,sau mai stiu io ce baruri..poate pe undeva ne-am intalnit!sau poate pur si simplu il confund!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILUCAE spune:

meems ,stai linistita , este normal sa nu mai retiI anumite figuri,nume,mai ales daca nu ai avut nimik de a face cu acele persoane.Eu te-am recunoscut mai mult datorita fratelui tau , care mi-a sarit in ochi imediat pentru ca sunt mai apropiata de varsta cu el , cred , si pentru ca veneati in bloc la vecinii nostrii , poate ca daca nu ar fi fost aceste coincidente nu te /va recunosteam.
Nu , sotul meu nu este din Hateg , el a venit in Hateg dupa treminarea Academiei ,repartitie ,la Hateg ne-am cunoscut noi.

ELENA + ALEXANDRA

http://pg.photos.yahoo.com/ph/iluca_me/my_photos

Mergi la inceput

Symaco, da... nu stiu ce sa zic... poate v-ati fi intalnit voi pe undeva sau se poate doar sa il confunzi.

Elena, asa e, timpul trece si uiti lumea. Cine stie, poate ne-om intalni vreodata la Hateg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

salut hunedorencele mele dragi!

N-am mai postat de mult la voi, ca eu stau in timisoara si m-am imprietenit cu fetele de la impreuna timisoara, si din lipsa de timp chiar numa acolo intru.
Azi am avut timp de bantuit pe forum si binenteles ca am intrat si la voi!

Meems azi am vorbit cu sotul tau pe ms crezand ca esti tu!Cum te mai simti pe ultima suta de metrii?

Elena si eu m-am uitat la poze si nu te-am recunoscut! Nici tu nu cred ca ma sti poate doar din vedere, am 31 ani si tu am vazut ca esti mai tinerica!
Eu stateam deasupra de alimentara lu ghita si am terminat in 1992 liceul si din 1993 sunt in timisoara...dar sufletu tot in hateg mi-a ramas.

mihi
POZE

Mergi la inceput

Mihi, da, mi-a spus sotul ca ti-a raspuns pe mess. ca eu nu eram prin preajma. Ce-ti mai face nepotul?

Mergi la inceput

mihi,bine ai revenit!...ne inmultim pe zi ce trece!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

salutare fetelor!
iaca, am intrat si eu un pic la voi, si ce vad! pe mihi!!!! mihi mama, pai ce faci, te-ai mutat la hunedorence? iaca, si eu, un pic!
te feresti de interogatoriu. las' ca te prind pe pm (este o gluma, da?! eu asa am pus-o, sa nu intelegi gresit!).

va pup pe toate, toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caterinuta spune:

Buna ziua
Intrebare intrebatoare: ma primiti in grupul vostru?
Locuiesc in Timisoara, dar am nascut la Brad, si merg periodic, fiindca Bradu-i orasul de bastina. Sotul meu este si el bradean.
Deci ca si locatie corespundem.
Sunt si mamica, am nascut in 9 septembrie, o fetita Maya (l copil).
Cu multumiri

Cati si bebe Maya

Mergi la inceput

caterinuta,cum sa nu te primim!bine ai venit printre noi!
io in brad nu am fost decat odata si am mancat niste virsli foooarte buni,da nu ma intreba unde ca nici nu stiu ce cautam pe acolo
eu sunt din orastie...nu am´´catrante si nici ie´´
cum te descurci ca proaspata mamica?eu am o fetita care saptamana viitoare implineste 3 ani si o burtica la purtator de 5 luni jumate,in care se afla tot fetita!

Mergi la inceput