Mamici,nemamici - jud.HD(3)!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

iuhuuuuu,nu mai zice nimeni nimic?unde sunteti burticoaselor?meems,delia?si mamicutele?..si viitoarele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Eu sunt pe-aici, dar postez mai rar. Astept din moment in moment sa nasc, si cu cat s-ar intampla mai repede, cu atat mai bine! Tineti-mi pumnii!!
V-am pupat,
Meems

Mergi la inceput

meeems,iti doresc din suflet o nastere usoara si un bb sanatos tun.sa te refaci repede si sa vi sa ne zici cum a fost!off,astea sunt cele mai incordate momente,astepti ziua,ora si minutul sa dea semnalul..suntem alaturi de tine si iti tinem pumnii stransi la maxim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolungu spune:

Buna hunedorencelor si bine v-am gasit!
Eu sunt din Hunedoara si de 6 ani stau in Deva asa ca ma alatur si eu "clubului". In plus sunt mamica de fetita de 1 an si 4 luni (Petra Maria) si de un bobocel de 12 saptamani in burtica (sper sa fie baietel).
Pentru meems nastere usoara si multa sanatate!

Poze la www.petra.lx.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Nastere usoara Meems si bebe sanatos,somnoros,papacios,norocos si cum mai vrei tu.Sa ne dai de veste si noua cand vine minunea.Ce fericita o sa fii tu de sarbatori cu pruncul in brate.

[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILUCAE spune:

Nastere usoara meems .

ELENA + ALEXANDRA

http://pg.photos.yahoo.com/ph/iluca_me/my_photos

Mergi la inceput

nicolungu bine ai venit printre noi!
sa-ti fie sanatoasa printesa petra,si e asa cum spune lumea e fromoasa foc! acusica ne spui cu siguranta ce ai in burtica..tinem pumnii sa fie baiat!
delia burticoasa,ce mai e cu tine?intri rar si asa de scurt scrii..nu ne zici nimic despre burtica?te simti bine?mergi in tara de sarbatori?scumpa la vorba mai esti!
burta mea cresteee,si eu tot mai greu ma descurc si la lucru...da in rest e bine.luna asta mai am un control sa vedem ce mai zice puiuta mea!de sarbatori ramanem aici,al meu are concediu numai o saptamna..si eu probabil o sa lucrez si de craciun.oricum nu vroiam sa mergem chiar daca aveam liber..ca am zis ca mai punem ceva banuti la ciorapi.sybille a mea incepe sa isi dea drumu cu germana de cand mergem la grupa asta de joaca,comoditatea e mareee!joi implinim 3 ani....trece timpul de nici nu-ti dai seama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

corina,sa-i zici la multi ani la Esa si din partea mea,pupe-o tanti pe ea de desteapta.Sa va traiasca si sa va bucurati de ea!

Burticu meu face bine,acum 2 zile a fost prima data cand m-a oprit cineva pe strada sa ma intrebe cand ar trebui sa nasc si am ramas uimita caci eu traiam cu impresia ca de mic ce e burticu nu se vede pe sub geaca.Nu am pus decat 6 kile de la inceputul sarcinii ceea ce-i bine,dar mai am totusi 2 luni si jumatate pana ar trebui sa vina bebe,deci .....probabil de acu o sa pun mai mult,sper ca nu mai mult decat am pus,acum am 58-59 si la inaltimea mea de 1,60....ma cam rotunjesc.DPN a mea este 26 febr,a ta parca e in aprilie,la 0 luna jumate dupa mine,nu?Cu venitu spre tara inca nu sunt 100% sigura,am rezervare la avion facuta de mult,dar abia luni,pe 19 ajung la doctor sa discutam rezultatele testelor.oricum dau eu sfoara in tara ce si cum.

[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolungu spune:

Mersi mult pentru urari symaco! La multi, multi ani si multa sanatate fetitei tale! Si apropo de sarbatoriti, voi ce cadouri mai faceti copiilor? ca eu ma tot invart si nu stiu inca ce cadou sa-i iau Petrei de Craciun!

Mergi la inceput

delia!trece timpul,nici nu iti dai seama...parca ieri aduceam mogaldeata mica acasa,eu cu tati..fara buni sau cineva mai cu experienta langa noi.si ne gandeam cum sa facem sa nu´´stricam´´papusica!si acu in fiecare zi ne face sa ramanem cu gura cascata,pune tot felul de intrebari´´incuietoare´´,si daca pana acum se multumea cand ii dadeam o expplicatie sa zica un ´´daa?,chiar asa e?``acu se contreaza cu mine``tu si asa nu stii asa bine,stai ca-ti zic io cum trebe sa fie`´!
cand o chem´´hai sybi sa dai la mami un pupu´´,ea zice´´offff,no binee hai sa-ti dau unu´´..cred ca nu mai dureaza mult si imi zice´´mai slabeste-ma cu pupatu tau ca io sunt prea mare pt asa ceva´´
nu mai e mult delia,si ti si tu puiul in brate,sa dea d-zeu sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos!io tre sa nasc pe 17 aprilie..
eu am pus 8 kg cand eram cu syb insarcinata,de la 48kg-56...tot la 1.60,m-am rotunjit binisor.din pacate nu am reusit sa mai dau nimic jos,adeca kg in sine ,dar sau mai dus de pe la solduri si sau pus altundeva
sper sa reusesti sa mergi in tara,ca pe urma cu puiul e mai greu,adeca depinde..eu am fost cu sybille cand avea 2 luni jumate in tara.a dormit mai tot drumul,un pic mai incomod la facut lapticul pe drum,dar in rest tot ok.
nu stiu daca ai scris pe undeva si nu am vazt io,da nu cred,ai reusit sa-ti legi internetul acasa?!
fetele cu barbatii plimbareti,rachel si mika voi nu mai ziceti nimic?ce mai face puiul albert?ca e si el la varsta de nazbatii!

Mergi la inceput