Mamici,nemamici - jud.HD(3)!

Mamici,nemamici - jud.HD(3)! | Autor: symaco

Link direct la acest mesaj

desi suntem putine fete..poftiti in vagoane partea a3-a!

capitolul 1:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=22226
capitolul 2:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47754

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Partea a treia?
Sotul meu a plecat la Sibiu la ora 6 si ne-a dat desteptarea. Asa ca daca tot nu ma lasa Albert sa mai macar barcui pe aici, si pe aici http://www.shutterpoint.com/Photos-BrowseCat.cfm?cat_id=27
Symaco, referitor la ce m-ai intrebat, Albert ia sirop Ferumm Hussman, asa ceva, vitamina C si acid folic. Doar ca s-ar putea sa il doara burtica si dupa masa e agitat. Am sunat-o ieri pe dr si a zis sa ii reduc doza in prima saptamana pana la acomodare.
De la botez am pus poze, Albert a povestit in biserica si popa era nervos si l-a scos afara (a iesit tati cu el si s-au jucat in masina cu lanterna).Pana la urma i-au facut un bine pt ca in biserica era atat de frig ca toti cei prezenti stranutau. Nu stiu cum de nu a inghetat bebe mic de l-au dezbracat in pieluta goala.
Mi-Ka nu are net la lucru, ieri a fost ziua ei de nume, motiv pt care sa ii uram toate cele bune si sa i se implineasca cea mai arzatoare dorinta La multi ani, scumpa!

Symaco, sa stii ca la botez a fost un vin super si am primit de la cumnatul meu o sticla mare cadou, asa ca te-as invita sa o bem impreuna

Delia, ce-ti mai face burtiku?

Pupici la toate fetele, ca avem de unde

POZICI:
RACHEL, Saturn_2005, Happy birthday,Albert!, Omuletul_meu_drag, Omuletul_meu_drag_2, Omuletul_meu_drag_3, Omuletul_meu_drag_4, Omuletul_meu_drag_5, BABY_LAND

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii Lui să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

pai atunci ,La multi si din partea mea pt Mi-ka(cautand pozele de la botez am facut cunostinta si cu ea)
albert e un scump si jumatate cu costumasul lui albastru,cred ca toata lumea ia pupacit pe puiuti!sa fie sanatos(ca de fromos e deja)nepotelul bogdan si cred prieten de nadejde a lui albert!in viitor mai ales cand vor pune la cale numai nazbatii!
si noi am fost la un botez unde in biserica era tare frig,preotul(si parintii au fost de acord)sa limitat la umezirea caputului!
tine-o rachel acolo sticla de vin,ca la anu sigur venim si ne imbatam!....in caz ca nu alaptez in perioada aia!
la fel si io ma intrebam ce mai face delia,ca acum chiar ca a trecut ceva timp de cand nu a mai dat un semn de viatza.data viitoare cand apare o scutur macar de un numar de telefon si o mai sun sa vedem ce face burticul!
cat timp trebuie sa faca albert tratamentul?vitaminele de care itzi ziceam nu ar fi mai bune?
uite inca un link cu poze suuuuper!http://www.annegeddes.com/home/galleries/privateCollection/

va trimitem floricele sa completam cu pupici lui albert!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Buna, fetelor, multumesc pentru urari si bine v-am gasit la al treilea capitol. Este intradevar o realizare la cate fete putine suntem.
Acum sunt , nu prea am chef de vorba; am fost la Szeged, pentru o prima consultatie pentru FIV,la care doctorul a fost plecat, asistentele nu m-au anuntat telefonic, iar eu am lua teapa, sa zic asa, facand un drum aiurea pana in Ungaria. Si cand ma gandesc la cat de laudati au fost pentru integritatea si profesionalismul lor... mai ia greata.

Va pup acum si va las ca am o stare de .

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dimunu spune:

buna fetelor,

La multi ani Mi-ka, si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca mai ales
Mersi, Rachel ca ne-ai dat de stire. Cred ca Mi-ka le petrece acum :D]
Fetelor, lamiie daca le dati la ai mici poate le trece raceala, banuiesc ca sint bune si pentru bebici nu stiu dar am zis si eu poate....

Va pupicesc si eu pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

offf,fetelor am scris mult la subiect si mi-a picat netul fara..am ramas fara munca e jumate ora!
apoi am vorbit cu rudele pe yahoo si nici nu am observat cum trece timpul..nu mai am timp sa rescriu!
mi-ka nasol ca ai batut drumul degeaba,dar mai in apropiere nu exista un cabinet dotat unde sa itzi potzi face FIV?
lamaia e buna,dimunu,dar ma gandesc cum sa o fac sa pape...eventual sa o storc si sa o indulcesc bine
va doresc un we placut,io o sa lucrez si abia saptamana viitoare sa scriu si va cetesc!

Mergi la inceput

Symaco, multumesc pt apreciere. Am un bebe super, si cum spunea o prietena de pe DC, lucrurile de calitate de fac greu.
Intr-adevar, David e prietenul lui Albert de nadejde, si pe mami lui, Silvia, cu nick-name-ul Silviuta, am cunoscut-o tot aici, pe forum. David este mai mare decat Albert cu 15 zile, mami lui a avut probleme cu sarcina, asa ca amandoua am stat cuminti in pat, si ne-am indragit reciproc copiii din burtica, luptand cot la cot pt ei.

La noi la Deva ploua si e demoralizant. Ieri am iesit cu bubu si cu tati pe centru, nu ne mai place caruciorul, vrem tot mai des in picioruse. Iar eu abia astept sa scap de hamalit caruciorul pe scari.

Symaco, cu vitaminele ne descurcam, de la peritol pt pofta de mancare nu mai facem nici prea multe mofturi. Suntem mari.
Am sa pun si poze noi. O sa ma uit la adresa care mi-ai dat. Sper sa pot salva ceva, ca de la adresa cealalta nu am putut salva si tare as fi vrut cateva pozici superbe cu bebicii aia mos craciunei. o sa ii caut si eu lui Albert costumas de craciunel. O sa arate superb. ;)

Pupici fetele!

POZICI:
RACHEL, Saturn_2005, Happy birthday,Albert!, Omuletul_meu_drag, Omuletul_meu_drag_2, Omuletul_meu_drag_3, Omuletul_meu_drag_4, Omuletul_meu_drag_5, BABY_LAND

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii Lui să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Mey, fetelor, eu abia acum am vazut ca am stelute galbene. Pai asta e motiv de sarbatorit, asa ca si
si felicitarile?
masa si dansul?

POZICI:

Mergi la inceput

Ceau, fetele!
rachel owen, bineinteles ca trebuie sa sarbatorim pentr stelutele tale galbene. Am fost ieri la socrii la Brad si am adus un must...mmmmm, ce zici? Sau poate o pizza in oras mai tarziu? Mi-i dor de pupitusul tau. Da-i un pupic de la mine pana cand ajung eu dupa masa sa- dau un pupic mic.

symaco, in tara, mai aproape de mine, sa face FIV la Timisoara sau la Cluj, insa eu nu am increedre in doctorii de pe meleagurile noastre, pt. ca nu sunt profesionisti si tot ceea ce urmaresc este sa-ti ia banutii... Eu nu vreau sa faca experimente pe mine, pt. ca ei sunt inca la stadiul asta.Oricum ici pana la Szeged nu este foarte, foarte departe, vreo 3 ore si jumatate numai pana acolo, din Deva.

dimunu, multumsc pentru urari. Nu am petrecut, am fost prea stresata pentru ziua urmatoare cand m-am dus in Ungaria.

Pupici!

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

scuzati ca ma bag si eu asa in tarlaua voastra!1
eu am stat 13 ani in deva si ma mai leaga inca amintiri de oras. pe voi va citesc mai demult dar nu am avut curajul sa ma bag. m-a determinat mi-ka, cum ca d-rii din timisoara fac experiente.
nu stiu, poate tu ai avut experiente nefericite, dar eu, datorita unui medic de exceptie (dr. Vladescu-clinica Bega), o am acum pe Krisztina, o minunatie de omulet de 2 ani si 3 luni, multumesc D-zeu si dr.ca o am!!!!
va pup si va doresc succes la toate, indiferent ce aveti de gind sa faceti in viitor!!!!!

Mergi la inceput

katik-ule, bine ai venit pe "tarlaua" noastra ! Ma bucur penru tine ca ai reusit FI-ul la Timisoara. Personal nu am avut nici o experienta nereusita la TM, insa am auzit pareri foarte, foarte proaste de la prea multe fete sa am incredere in doctorii din Romania. Insa ma bucur ca mai aud ca se spun si fapte frumoase.Oricum, eu tot nu m-as lasa pe mana lor.
Va pup, si pe tine si pe Kristinika !

Mi-ka

Mergi la inceput