Mamici,nemamici - jud.HD(3)!
Raspunsuri - Pagina 2
symaco spune:
felicitari pt stelute rachel!!!..masa si dansul le gazduiesc io pt si asa am aflat ca de craciun nu vine nimeni la noi.familia incearca sa ne convinga sa mergem noi in tara dar de data asta ne tinem tari!
mika,acuma ce mi-e cluj sau szeged,diferenta intre distante e nesemnificativa.numai ca la granita nu ai zis cum e?tre sa itzi faci asigurare,sa aratzi bani sau ajunge o hartiuta ca te duci la medic?!
cu spaga cam asa e,numai cand ai zis cluj sau timisoara tre sa te gandesti la spaga data de la portar,femeia de servici sau medic!experienta din martie cand am fost cu mama la operatie la tg.mures,ma dat pe spate....lumea nici macar nu se sfieste sa iti ceara,sau mai bine zis sa itzi zica taxa(sa nu cumva sa dai mai putzin)!
katik,ma bucur ca ai dat peste un medic bun...dar aia cam sunt exceptii si din pacate nu invers!
aaannnaaa spune:
Buna! M-am gandit si eu sa va salut daca tot sunt deveanca si sunteti asa de putine pe aici.
Va pup si sper sa am timp sa mai vb!
katik spune:
salutare fetelor!
Mi-Ka, eu nu am facut FIV, n-am mai apucat. aveam tratamentul in frigider, urma sa incep in ianuarie 2003, dar n-a mai fost nevoie. in sept.2002 am facut o laparoscopie cu prof. Munteanu si la o luna si ceva dupa, au aparut cele doua liniute.dr. Vladescu m-a ajutat mult cu toate chestiile premergatoare FIV, analize, teste, indrumari etc. am facut doua inseminari dar fara rezultat. bb a venit cind a vrut el.asa ca se intimpla minuni, trebuie sa credem in ele.
gata, v-am plictisit destul , dar tot voi mai reveni
salutari la toate fetele, hunedorencele!
Delia21 spune:
Kati,bine-ai venit printre noi si sa-ti traiasca fetitasi sa te bucuri de ea!
Corina,ce ne mai spui de Vanesa,ai inceput sa-l simti pe bebi tau,sau inca nu?In cate saptamani esti acum?MIKa,pe cand vrei sa te apuci de Fiv?Pot sa-ti fac eu rost de niste gonal-f pe gratis,daca ajuta dumnezeu si vin in tara de Craciun ti l-as putea aduce.Rachel,pup si eu pe bebe Albert.Noi suntem bine,bebe mic al meu din burtic misca de zor,avem deja 24+ de saptamani,deci suntem in luna a 6-a.Nu vreau sa fac nici un fel de cumparaturi pana in ianuarie ,deocamdata,dar abia ma abtin.Am discutii in legatura cu alegerea numelui pentru bebe cu tati,dar....nu imi pasa de parerea lui si a nimanui,e copilul meu,eu il port si daca nu-si vede de treburi trec copilu pe numele meu de familie,ca sa nu-si mai ia nasucu la purtare.Eh,las ca trec toate,sanatosi si sanatoase sa fim.[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]
Mi-Ka spune:
symaco, la granita nu am avut nici un fel de probleme. Nu mi-au cerut sa le arat banii(pe care oricum ii aveam la mine), trebuia asigurare medicala, pe care nu mi- am facut-o si pe care nici nu mi-au cerut-o; le-am spus doar unde merg si ca ma intorc in aceeasi zi.
Delia 21, de FIV sper sa ma apuc din luna ianuarie daca doctorul o sa binevoiasca sa nu mai dispara neanuntat si daca mi se regleaza prolactina asta odata;cat despre gonal f, daca nu o sa ai trebuinta de el... eu nu zic nu.
rachel,iubire, ce faci? Deja mie dor de bebe, nu l-am vazut de duminica. Vazusi pe unde umbla barbatii nostri toata ziua? mamaliga lor...
Va pup pe toate si pe din burtici si din afara.
Mi-ka
symaco spune:
katik,intra cand binevoiesti pe aici,nu ne plictisesti!
ana,ne bucuram si de prezenta ta,foarte bine ca ne-ai salutat si poate cand vei avea mai mult timp liber ne spui ceva si despre tine!despre noi poti sa rasfoi un pic paginile(care si asa nu sunt multe)discutilor si ai sa ne cunosti!
delia,bine ca dai maica un semn de viatza ca deja incepusem sa imi fac griji!a mea fetitza e in perioada de intrebari si de scos perle,toata ziua zice cate ceva..greu e seara camd mergem in pat,are atata energie ii zic intr-una
eu--sybile potoleste si fa nani
syb--vezi ca daca nu taci poate te trimit pe balcon
eu--mie nu imi place cand vb asa si m-am suparat pe tine
syb--no,atunci daca te-ai suparat io ma duc langa tati
discutie pe messenger cu verisoara mea:
-ii dai si lu bebe bobo?
---offff,tu nici nu stiai ca bebe nu are dintzi?!
bebele nostru creste,acu sunt 4 luni si 3 saptamani..dam din picioruse de zor.sybille era tare activa noaptea,puiul asta sigur o sa-mi scoata peri albi ca e activ tot timpul!
delia,io am cumparat cate ceva inainte sa vina syb..nu m-am putut abtine nici cum!stiam sigur ce va fi si totusi am ales culori comune.in privinta numelui noi am avut o intelegere,daca e fetita il alege sotul si daca e baiat eu!e adevarat ca sotului eu i-am sugerat si numele de fetitza dar si lui ia fost pe plac!de data asta facem intelegere la comun.incearca sa ajungi la un compromis cu tati ca pe urma sa nu avetzi dicutzii!
Delia21 spune:
Corina,e super-desteapta Vanesa,spune sincer cand iti da replici de genu asta nu te ia rasu caci eu nu m-as putea controla.Deci cel mic misca,felicitari!Ai vreo presimtire daca e baiat sau fata,ti-a zis medicul ceva in privinta asta?Ce nume aveti voi pe listuta,poate ma lasi sa ma inspir si eu.Va pupicesc pe tus-4.
[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]
symaco spune:
baa,delia ma apuca si rasul si plansul...ma tot intreb de unde le scoate.acu e la masa si ma striga sa ma duc sa ii prind musca din bucatarie ca ea nu poate sa pape daca e musca acolo(musca fiind undeva prin aer).de multe ori ma lasa cu gura cascata!
azi dimineatza cand a vazt zapada afara a inceput sa sara in sus..iuhuuu,acusi tre sa vina si mos craciun cu cadouri!!(ca io am zis ca vine cu sania cand e zapada).
pe bebe il vedeam abia saptamana viitoare si probabil stim mai sigur ce e..deocamdata avem o banuiala(comfirmata putzin si de medic)ca ar fi baiat!nume,tot la aceeleasi am ramas...in plus,ne mai place unul pt fetita:anastasia!la baietzi:marc,patrick,dominique.
tu la ce nume te-ai gandit?hai zi-ne si tu ca poate ma inspir si io de la tine.si neaparat spune-mi cum itzi merge cu burtica,ca io deja incep sa ma ingreunez..sa ma intorc mai greu in pat noaptea,desi nu am burtica mare(foarte putzin se vede).
mi-ka chiar am vrut sa itzi raspund si ieri dar din gresala am trimis deja raspunsul si apoi nu am mai avut timp sa modific!cred ca ai avut noroc la granitza ca ai reusit sa treci asa usor si te-au crezut pe cuvant ca te intorci in aceeasi zi!cred ca depinde si de toanele vamesilor.asigurarea medicala se face pt minim 5 zile,nu?nu exista si pt o zi...de curiozitate intreb!
rachel,mamicuto sa imi zici si mie daca ai reusit ca copiezi cateva foto de pe seitul annei gedes ca si mie imi plac foarte mult.
rachel owen spune:
BUNA, FETELE!
Iar am ramas in urma.
M-am distrat de cele scrise de tine Symaco.
Delia, am incercat sa iti vad bebelusul dar nu apare. Ufff.
Si la noi ninge. L-am pus pe Albert la geam sa vada. S-a uitat el, dar nu cred ca a priceput. Poate daca iesim afara sa si simta fulgii.
Sotul meu iara a plecat in lume impreuna cu sotul lui Mi-Ka.
Mi-Ka, nu vii la noi sa ne consolam?
Eu lucrez de zor cat ma mai lasa al meu bubu la jurnalul lui, si nu reusesc sa recuperez.
In rest, mi-e somn de nu mai pot.
Va pupic si promit ca intru mai des.
POZICI:
RACHEL, Saturn_2005, Happy birthday,Albert!, Omuletul_meu_drag, Omuletul_meu_drag_2, Omuletul_meu_drag_3, Omuletul_meu_drag_4, Omuletul_meu_drag_5, BABY_LAND
Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag
„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii Lui să te îndrume mereu.”
symaco spune:
la noi a nins toata noaptea si cum am deschis ochii ne-am imbracat gros si la zapaada!
anul trecut la syb nu ii placea in zapada,punea manuta si zicea ca e rece..acum ii place de numa!face bulgari si da in mine!
si io am incercat sa vad bebele deliei dar nu merge!
rachel pune capu in perna si fa nani cand te lasa bebe albert....te ajunge si pe tine oboseala!
mai fetelor pai va lasati sotii la distractii si voi nimic?!puneti-o si voi de o party!