Mamici,nemamici - jud.HD(3)!
Raspunsuri - Pagina 3
rachel owen spune:
quote:
Originally posted by symaco
mai fetelor pai va lasati sotii la distractii si voi nimic?!puneti-o si voi de o party!
Maine, maine. Cica duminica la bazin, martea la sala. E corect asa ceva?
POZICI:
RACHEL, Saturn_2005, Happy birthday,Albert!, Omuletul_meu_drag, Omuletul_meu_drag_2, Omuletul_meu_drag_3, Omuletul_meu_drag_4, Omuletul_meu_drag_5, BABY_LAND
Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag
„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii Lui să te îndrume mereu.”
symaco spune:
rachel,e corect dar numai daca e invers...voi la sala si bazin!
sa ne aratati si noua poze de la party!
ILUCAE spune:
Buna , sunt hunedoreanca , nascuta si crescuta in orasul Hateg pana acum 4 ani cand m-am casatorit si mutat in Bucuresti.Am o fetita de 11 luni ,nascuta aici in Bucuresti .Ma bucur mult sa vad ca exista si un topic cu noi... hunedorencele.
Ma primiti si pe mine ?????
ELENA si ALEXANDRA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iluca_me/my_photos
symaco spune:
bine ai venit printre noi Ilucae!
eu sunt de langa orastie,zona costesti,am stat ultimii ani inainte de plecare chiar in orastie.din pacate hategul nu il cunosc decat foarte putzin,am fost de cateva ori dar in trecere!
cum ti se pare bucurestiul?te-ai obisnuit cu aglomeratia capitalei?si cat de des te duci pe acasa?eu anul acesta am fost deja de doua ori,martie si mai..ne cam ia cu dor de casa mai ales ca suntem in pragul sarbatorilor,dar nu merge sa ne ghidam dupa sentimente.....mai bine dupa buzunare!.
am aruncat o privire la pozele cu puiuta alexandra..o dulce si jumatate!
rachel owen spune:
quote:
Originally posted by symaco
rachel,e corect dar numai daca e invers...voi la sala si bazin!
sa ne aratati si noua poze de la party!
Care party, mama. Mi-Kuta a stat acasa ca s-o fi saturat de noi.
Asa ca am petrecut eu si bebe, el agatat de...pai i-am pus suportul de uscat haine in usa sa nu mai iasa si el se tot urca pe el. Cred ca de ciuda.
Elena, bine ai venit la noi.
Dar cum ai ajuns tu in Bucuresti? E asa o agitatie si aglomeratie, brrr
Si eu am nascut in Bucuresti, la Municipal (yupiii)
Pupici
POZICI:
RACHEL, Saturn_2005, Happy birthday,Albert!, Omuletul_meu_drag, Omuletul_meu_drag_2, Omuletul_meu_drag_3, Omuletul_meu_drag_4, Omuletul_meu_drag_5, BABY_LAND
Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag
„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii Lui să te îndrume mereu.”
meems spune:
Fetelor, mai intru si eu la hunedorence, dar mai rar... Mai am 4 saptamani si tre' sa nasc, asta daca duc pana la termen. Abia astept!! Delia, tu cum te mai simti? Dar tu, Symaco?
Elena, si eu sunt din Hateg! Ne cunoastem?? M-am uitat la poze dar nu te-am recunoscut... Pe unde stateai in Hateg?
Delia21 spune:
Meems,nastere usoara si bebe sanatos si norocos!Eu mai am 3 luni,daca duc la termen,DPN al meu este 26 februarie.Deocamdata suntem bine,bebe al meu este baiat si deocamdata am pus doar 4-5 kile si sunt in sapt 25+,deci nu e rau ...si fac planuri sa plec in Romania de craciun daca nu se impotriveste doctora.Tu in ce stat esti?
Ilucae,bun venit![url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]
meems spune:
Delia, si tie sarcina cat mai usoara si un baietel sanatos si mancacios Eu sunt in CA. Ce fain de tine ca poti merge de Craciun in tara! Noi am fost in vara, dar m-as duce inapoi. Poate la anul, cu asta mica.
symaco spune:
noi am fost la dr ieri...bebele e sanatos si plin(a)de energie.
de data asta nu sa vazut putulica(intradevar ca nici nu a stat potolit deloc),doctorul zice ca el inclina sa zica ca e fetita ca putulica oricat s-ar misca ,nu e chiar in miniatura,trebuia sa se vada!al meu sot e tare incantat,ca el tot la fetita spera..io sunt bucuroasa ca e sanatoasa.mi-am dorit foarte mult un baiat,inca de la prima sarcina,asta e...nici pe departe ca as fi dezamagita.am trecut prin cateva chestii legate de sanatatea copilului la inceput de sarcina incat mi-am dat seama ce mult pret se pune pe sexul copilului incat se uita cel mai important....sanatatea puiului din tine!
cred ca la urmatorul control nu vreau sa mai imi zica ce se vede...odata mi-a zis ca parca vede putzica,odata mi-a zis ca lipseste,cred ca o sa ma las surprinsa la nastere!
meems,ma bucur ca ai mai intrat pe aici..in caz ca nu mai vii itzi doresc o nastere usoara,o puiuta sanatoasa si mancacioasa.iar tu sa te refaci rapid si sa vi pe forum sa ne zici cum a fost!eu am implinit 5 lunisoare..deci mai am ceva de asteptat pana iese micuta/micutul.ma simt foarte bine,ma putzin atunci cand ma ia cu dureri de spate,dar sunt suportabile..inca!burtica e marisoara fata de prima sarcina,unde abia prin luna a 7-8 a inceput sa se vada ca am ceva la purtator(am inteles ca asa e la al doilea cupil).
rachel,cand mika nu vine ia pe bebe albert in brate si fuga la ea...ca probabil vine obosita de la servici si nu mai are chef sa iasa,dar e bucuroasa de musafiri(prieteni).mi se intampla si mie desi nu muncesc in fiecare zi!la cati munti avem in zona ar fi normal ca albert sa devina un alpinist si pana atunci exerseaza catararea pe uscatorul de rufe!
acu am recitit la delia cate kg a pus....io am pus numai 1200 deocamdata.tin sa mentionez ca:dupa prima sarcina am ramas cu ceva burtica,deci loc pt dezvoltare are destul.masurat a fost si e dezvoltat normal!
la bebei din sau afara burticilor!
Mi-Ka spune:
fetele!
rachel, nicidecum nu m-am saturat de tine si de bebe. Cum as putea? Asa cum zice si symaco, ia mai ia-l tu pe bebe in brate si mai hai si tu pe la mine, ca doar stai la 5 minute distanta.
Maine dimineata cand intri pe forum -stiu ca intri duminica dimineata, ia povesteste-le la fete cum m-ai sechestrat la tine o zi intreaga (da, dar mi-a facut tort si papa buna, sa stiti)si nu m-ai lasat sa plec acasa, asa, sa nu creada fetele ca sunt rea si nu stau cu voi... Maine se pare ca "haszbanzii" nostri stau pe acasa si nu se duc la bazin la Hunedoara. Vii dimineata la o cafea?
ilucae, mai hai si altadata pe la noi !!!
Fetele, la sfarsitul lui ianuarie incep procedura pentru FIV, zic si eu asa, sa ma laud si eu cu ceva, daca bebe inca nu am...
Va pup pe toate!
Mi-ka