Recomandare restaurant cina romantica

Buna fetelor!
Va rog sa imi recomandati in Bucuresti un restaurant frumos cu atmosfera placuta potrivit pentru o cina romantica.
(ps.Daca moderatorii considera ca acest subiect se potriveste mai bine la alt forum, va rog sa il mutati.)
cu multumiri,
pupici,
Raspunsuri

carolinah spune:
As recomanda "La Provence" pe Barbu Vacarescu la baza sportiva Dinu Pescariu (fosta Cutezatorii). Este superb, dar este si scump.
Noua ne place mult si atmosfera de la "Marrakesh" (Str. Budai Deleanu nr. 4, sector 1; Tel: 335 42 47), dar depinde daca va place mancarea cu specific marocan si indian.
lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)

tusferi spune:
Mie mi s-a parut dragut si intim la "Valencia" langa spitalul Municipal, nu stiu cum se cheama straduta care trece pe langa intrarea salvarilor. Il gasesti pe net si gasesti si numerele de telefon pentru rezervari. E restaurant cu specific spaniol (evident), cu lumanarele peste tot si nu prea mare. Ca preturi... pe noi ne-a costat o masa in doi cu un aperitiv, paella, fajitas de pollo (parca asa se chema), tort si o carafa de sangria de 1 litru din care ne-am cherchelit amandoi cam 1 milion...

Deanny spune:
Multumesc fetelor pentru sfaturi!
Carolina, ce inseamna scump La Provence? 1 ml doua persoane?2 ml?
Are cineva impresii despre Four Seasons de pe langa piata Galati(restaurant cu mancare libaneza)? Am auzit ca ar fi intim si dragut si asta.
Bineinteles ca mai astept si alte propuneri...

Helenutza23 spune:
La Zerillos pe la Romana stiu ca mi-a placut cum arata acum vreo 2 ani.
Nu stiu restaurantul de care zici pe la piata Galati dar stiu ca mie nu imi place mancarea libaneza...adica e ciudata, am fost o data la Marriot, la un restaurant cu specific libanez. imi era foame dupa ce am plecat de acolo si nici nu pot spune ca mi-a placut.

adi_dalma spune:
Sangria - pe Caderea Bastiliei....
Destul de scump dar frumusel/
In buget mai mic Waterloo vis a vis de liceul Xenopol.
Si este drutz si Il Calcio in Herastrau

denizel spune:
si mie imi place Waterloo, ti-l recomand, mai ales pentru atmosfera speciala de acolo.
La Four seasons, n-as mai calca in viata mea. E mult prea fitzos pentru gusturile mele, mi se pare prea mare, iar cind am fost noi erau pe-acolo niste personaje...
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

smillaraaq spune:
Daaa, subscriu cu Waterloo.
Si imi mai plac:
The Harbour in Piata Amzei - scumput, mancare buna, atmosfera placuta
Bistro Athenee la hotel Hilton - scump, dar foarte elegant si super pt cine romantice (daca ceri masa mai in spate, nu la strada unde mai apare cate un taraf)
Dreamers - preturi studentesti, atmosfera super placuta, casa veche (la Vasile Parvan, unde intorc troleele 92 si 70)
Bistro Arles - in Cotroceni
Peste tot mancarea e excelenta; diferentele sunt de atmosfera si de pret.
Come to the dark side: we have cookies!!

brendamitran spune:
"ZET"- pe Vatra Luminoasa.
Micut,intim,super intim,atit de intim,ca uiti ca te afli intr-un restaurant.Si preturi acceptabile,undeva la mijloc intre mari si mici.
Incearca-l,n-o sa-ti para rau!
BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Natasa spune:
Four Seasons e un restaurant mic (are vreo 8 mese, maxim), este intim si de bun gust. Cred ca il confunzi cu altceva din zona, Denizel, Aquarium ,eventual. Noua ne place foarte tare la FOur Seasons, mincarea e excelenta (mor dupa fatush :)). Eu il recomand pentru o seara placuta si nu e aberant de scump. Preferabil e sa faceti o rezervare inainte pentru ca fiind asa mic, seara e plin. Pofta mare!

Kehleyr spune:
La Valencia mi-a placut si mie, dar cand am fost noi nu le mergea cititorul de carti de credit .
Eu sunt mai cu mancarea italieneasca... si ca atmosfera si servire mi-a placut mult Trattoria Verdi, este in zona Statuia Aviatorilor. Este micut si cochet, nu foarte elegant (adica scaune din fier forjat si farfuriile pe paie, nu pe fata de masa... incepe sa sune a taverna dar voi intelegeti la ce ma refer ), mancarea foarte buna. Cam 1 mil la doua persoane.
Depinde foarte mult la ce nivel de eleganta te gandesti. Daca vrei ceva foarte elegant si simandicos, eu as recomanda McMoni's la strandul tineretului sau Casa Doina, dar acolo este cu toaleta de seara etc.
Luminous beings we are, not this crude matter.