Recomandare restaurant cina romantica

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Gino's in Cotroceni, daca vrei sa te simti bine si sa fiti rasfatati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

ai dreptate Natasa, am confundat Four seasons, cu Piccolo mondo (aici erau super fitze!). La Four seasons chiar nu am fost niciodata, dar mi-ai deschis apetitul!

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

quote:
Originally posted by Deanny

Multumesc fetelor pentru sfaturi!

lina, ce inseamna scump La Provence? 1 ml doua persoane?2 ml?
Are cineva impresii despre Four Seasons de pe langa piata Galati(restaurant cu mancare libaneza)? Am auzit ca ar fi intim si dragut si asta.
Bineinteles ca mai astept si alte propuneri...

Deanny

2x aperitiv,2x fel principal, o sticla de vin si o apa minerala = 3 mil.

lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Fetelor, incercati Golden Blitz.

Stati putin , nu va duceti acolo ca sunt paparazzi care-l asteapta pe dom' presedinte cu Elena.

Nu sunt din Bucuresti, dar cred ca orice restaurant poate fi intim si elegant daca esti cu persoana iubita si nu tii cont de cei din jur.Incearca o cina romantica acasa, poti sa servesti si desert la urma

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Mie mi-a mai placut si Fado-mincare portugheza, atmosfera foarte placuta. Dar prefer totusi Four Seasons, e mincarea mai buna si deserturile arabesti sint mai pe gustul meu. CIt despre Waterloo, m-ati bagat in ceata. Am intrat sa-l caut, ca am vazut ca-l laudati si am dat peste asta: http://www.sapteseri.ro/index.php?page=details&ln=3&city=1&pid=940
Acum, eu ce sa mai cred? :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Myhaella spune:

Balthazar dar preturile sunt exagerate insa atmosfera super, penumbra, lumanarele, muzica ambientala. Imi place mult si designul restaurantului Sangria.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

cele care ati mai fost pe la rest. Valencia, mai au cumva in meniu la desert Tentatia lui Adam si Tentatia Evei?

http://photos.yahoo.com/micumonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_ce spune:

mi-e mi-a placut foarte mult la Jaristea,daca iti place atmosfera Bucurestiului de dinainte de razboi,este superb,destul de intim si nu prea scump,vezi www.jarstea.ro . O sa te simti o persoana foarte importanta pentru o seara.
Succes

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica-mica spune:

Am auzit de www.restaurantetiquette.ro/index.htm" target="_blank">Etiquette , atmosfera placuta si preturi cam maricele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by Natasa

Mie mi-a mai placut si Fado-mincare portugheza, atmosfera foarte placuta. Dar prefer totusi Four Seasons, e mincarea mai buna si deserturile arabesti sint mai pe gustul meu. CIt despre Waterloo, m-ati bagat in ceata. Am intrat sa-l caut, ca am vazut ca-l laudati si am dat peste asta: http://www.sapteseri.ro/index.php?page=details&ln=3&city=1&pid=940
Acum, eu ce sa mai cred? :)

mie nu prea imi vine sa cred. ultima data am fost acum vreo 3 luni, ospatarii erau draguti ca intotdeauna, chiar la un moment dat l-au luat pe baietelul nostru si l-au dus sa se joace pe un calculator.
Sa se fi schimbat asa de tare totul in numai 3 luni???
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput