Recomandare restaurant cina romantica
Raspunsuri - Pagina 3

smillaraaq spune:
lol, aia cu waterloo e super tare!!
noi in ultima saptamana am mers aproape in fiecare pauza de masa si a fost super buna mancarea si servirea prompta si curat si muzica si ... super!
nu stiu la ce waterloo or fi fost aia de se plang ...
Come to the dark side: we have cookies!!

smillaraaq spune:
quote:
Originally posted by Mica-mica
Am auzit de www.restaurantetiquette.ro/index.htm" target="_blank">Etiquette , atmosfera placuta si preturi cam maricele .
"Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale."
daaa, etikeu' e scump rau si arata de super fitze
io numai cand vad badigarzii aia in fatza ma apuca tremuricul

Come to the dark side: we have cookies!!

adrienne12 spune:
Mai fetelor eu de cite ori vin in Ro imi fac veacul la- Irisa (pe fostul banu manta, nu-s cum ii zice acum ca e vizavi de unde stau in Buc). - Doina (preferatul meu inca din studentie)- Burebista vinatoresc (linga ambasada SUA)AM intrebat pe un prieten f. bun cind o sa vin cu americani unde sa ii duc? Mi s-a spus la Jariste, dar trebuie rezervari. multumesc de raspunsuri, imi compilez acum o lista ca sa stiu la anul.

LindaZ spune:
Ma mir ... Am fost de 6 ori la Piccolo Mondo si de fiecare data a fost perfect, eu oricum iubesc mancarea libaneza cu tot cu carnea lor de oaie, dar servirea si restul a fost super. O singura data au uitat s aduca lingurita la cafea, dar au venit rapid cu ea si si-au cerut scuze. Am fost si la Four Seasons dar din pacate nu au multe-multe feluri de unde sa aleg (ca io de fiecare data tre sa aleg altceva) si nici desertul specific piccolo mondo, care e super-super bun, iar ospatara parca ne pazea asteptand sa mai comandam ceva. Ma rog, Piccolo Mondo nu e chiar pentru o cina romantica fiindca e prea mare, dar il recomand pentru un grup de prieteni daca prefera mancarea condimentata, mai ales ca se poate comanda la comun.
Si Tratorria din Piata Amzei imi place, au si un fel de separeu, dar nu e super elegant cu lumanarele si restul.
Inca mai caut si eu un restaurant romantic, macar pentru aniversarea casatoriei care va fi de ziua indragostitilor, ca in rest, ori iesim si cu copilul, ori iesim cu prietenii.

Anda Panda spune:
eu as alege rest. "Casa Romaneasca" - de linga aeroportul Otopeni.
ce e drept e cam departe, insa din punctul meu de vedere NU se compara cu nici o alta bodega din bucuresti. am colindat majoritatea bodegilor din bucuresti, imi e dor si de cea mai naspa, insa ...tot CASA ROMANEASCA ramine in top pentru mine.
cind o sa ajung in tara, de la aeroport fix acolo o sa ma opresc.

Georox spune:
Dar restaurantul La mama nu l-ati incercat? Ma refer la cel din Piata Romana, de pe Episcopiei. Noua ne place mult desi in week-end risti sa nu gasesti loc liber, insa preturile sunt foarte bune, iar pentru papanasii cu smantana, se merita. Sunt deliciosi, iar portiile de mancare sunt mari pentru cele care tineti cura de slabire, insa va recomand cu caldura salatele.

Deanny spune:
Si noua ne place La mama, eu ador snitelul taranesc (cu fulgi de porumb) si tortul de mere (e absolut delicios).

acai24 spune:
Buna fetelor.
Eu va recomand restaurantul "Casa Iancului"; are 2 locatii dar ambele sunt super. Noi am facut nunta anul asta la una dintre locatii si a iesit super( v-as arata si poze dar nu pot sa-mi fac album, nu vrea si pace).
Pupicei...