Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (64)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

ripleyeu tin pumnii sa fie azi...

monet
- de la Lia imi aduc aminte ca daca doar regurgiteaza si nu da semne de durere - se face cocolos dupa fiecare masa si plange, cu vomat in trompa si dormit prost la orizontala (adica se trezeste cu dureri dupa 20-30 min in patut, dar e ok in leagan sau scaunelul de masina)...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-35

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Ripley, unde esti? Ce s-a mai intamplat in ultimele ore, ai zis ca ne tii la curent. Chiar ai plecat la spital fara sa ne anunti?

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Hai Ripley!!! poate ca de data asta nu mai scapi

Sint aici " in direct" pe tine te-a apucat nascarea si pe mine insomniile ...mai, si daca nu m-am chinuit astazi vreo citeva ore bune cu frunzele alea ...ziceam ca o sa dorm noaptea ca un bebe...aiurea! eu chiar nu stiu ce sa mai fac, sint disperata cu lipsa asta a somnului...nu stiu de unde am atita putere de munca peste zi, cind ar trebui sa fiu lesinata...oi fi extraterestra?
Tine-ne si pe noi la curent, poate de-aia nu am somn, ca m-am bagat in pat cu gindul " ce-o fi cu Ripley de nu a scris, o fi deja la spital???" pe bune!

Ina si bebelusha insomniaca 36+

Mergi la inceput

Alexandrina!!! nu-mi vine a crede! in timp ce postam ma gindeam ce-o fi si cu tine, nu te-am mai "vazut" de citeva zile pe forum... mai, sa stiti ca eu cred ca am ceva fortze supranaturale ( nu ca as vrea sa o inlocuiesc pe Cora cu previziunile ei...! )deja sint speriata...

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Am facut dush, epilat.... stiti voi ce tot fac de vreo 3 sapt :)) la un mom. dat aveam mai putine contractii, acum iar au luat-o la interval cam de 10.
Merg sa stau un pic in pat, sunt fte obosita, si apoi dc o tin tot asa o sun pe mama si pe dr. In afara de durerile din timpul contractiilor, ma simt ok, n-am nici un bai, nu-mi curge nici dop nici apa nici nimic.
Nu mai faceti galerie ca iar se sperie fata mea ca doar acuma stim cum e ea .
Revin cu info cand e cazul.
Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Mergi la inceput

Ina, apropos de intuitii, ieri mi-a atras atentia instructoarea de la curs ca in doua randuri le-am zis la cate o fata de la sala "Daca nu ne mai vedem..." si fetele n-au mai prins un urmator curs, au nascut. Si daca m-am gandit bine, chiar asa a fost, dar nu cred ca-mi mai iese a 3-a oara, ca acum mai este una singura de-a naste inaintea mea
Sunt tot pe-aici, citesc cam tot, dar deja au inceput discutiile despre bebei si eu nu am cu ce contribui. Doar ma burzuluiesc cand vad cate probleme poate da alaptarea.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Ripley, bine, fara galerie!

Uite, eu ii cant ceva frumos: si ii citesc si o poveste despre Ilene Cosanzene si vreau sa-i arat ceva aici ...

ia vezi, vine?

multi,
Ina si beblusha cu sufletul la guritza 36+

Mergi la inceput

Alexandrina care sint predictiile in legatura cu Ripley?naste ori ba?

Haideti fetelor, care pariati? Eu sint casiera... se inscrie careva....

Ina si bebelusha 36+

Mergi la inceput

Eu zic ca naste, dar fara predictie, doar cu logica o dau acuma.
Ti-am zis ca nu-mi functioneaza intuitia decat in mod inconstient.

Alexandrina.

Mergi la inceput

Scuze, de fapt nu am zis, dar am vrut sa zic.
Uite cum imi fac de lucru... ca se umple pagina 10 si trebuie sa deschid subiect nou.
Ina, nu ti se arata sa te culci noaptea asta?

Alexandrina.

Mergi la inceput