Scandinavii stiu DC... (83)
Raspunsuri - Pagina 9
lena spune:
aaaaaai NN acu bagai de seama ca esti iar frumusel ti-ai lasat la loc pleata dar si nevesticul tau...wow...ai cu te lauda girlfrienda este daneza nu???? si ea e dulcica.
Sabina spune:
acu vazui si eu pozele, frumos ananas, frumoasa familie.Sa-ti traiasca, unchiuletule(acu daca te vazui mi-e rusine sa zic vere)
Si daca tot e vorba de baieti frumosi, am si eu unu, de 18 ani, b-am mai zis.
ia vedeti voi.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ceardacu_stanciului/album?.dir=1200&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
ca sa vedeti ca nu numa cu fetele sunt probleme
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
vikinga spune:
Mihaela LA MULTI ANI de ziua numelui si iertare pt intirziereNN ai o familie foarte frumoasa, zi-ne mai mult de baietii tai. Doruletz pina la urma poate ajungem prin paris, vad ca s-au mai calmat spiritele.Lena bafta la test miine! Si multumesc pt surpriza, eee ce fata super e cuscra meaLiris aiurea faza cu Dinescu in calduri dar tu nu ai de ce sa fii judecata draga mea, erai doar prea tinara, in schimb domnul dinescu ia 2 la purtare in ochii mei, ehei uneori ma gindesc si eu de ce peripetii si timpenii am mai fost in stare sa fac in tinereteIstme greu cu astia mici dar greu si cu adolescentii. Dar lasa ca ai fata desteapta. Si sa ne pregatesti aici lista cu sfaturi pt noi care venim din urmaAm fost ieri la cursurile de germana, a fost mai bine trebuie sa recunosc, am invatat chestii noi si mi-am mai pus in ordine lucruri ce nu stiam bine. Da asa mai merge. Aaaa si acum a venit si o alta romanca! Si eu care eram convinsa ca sunt singura romanca de pe insula. Intr-un fel inca sunt, pt ca domnisoara respectiva e unguroaica, ne-am conversat pe germana ca romaneste nu stie prea bine decit f putin. Simpatica fata si dulcica, cred ca are vreo 18 ani asa, lucreaza aici au pair la o familie. Simbata trecuta am uitat sa va spun am fost in oras asa la un Frau Abend numai cu sirboaice! A fost super. NN acolo era de tine sa pui note, numai subtirele si frumusele si super de treaba. Repetam figura si we asta. Mergem la bowling.Gata eu va pup mai pun si eu mina pe o carte de germana ca sunt eleva nahpup la totiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
mihaela_s spune:
Multzam fain tuturor pentru urari! Sa traitzi si voi la fel de fericitzi .
Am baut si mai beau in sanatatea voastra .
liris, nush' ce sa zic de intamplarea ta din tinerete...a fost bine ca n-a fost mai rau...
cuplometru' merge bine?! daca pun ambele nume de botez, imi iese mai putin decat daca pun doar primul ( 47 % fata de 84)...da' se cam potriveste ce scrie...
narancik, ptiu ptiu, sa nu-ti deochi bajetii, tare frumosi i-ai mai facut!
sabina, sanatate multa Galagiei si tie de asemenea! Cu o tzuicomicina n-ai incercat? . Nu pentru Galagia, pentru tine!
Frumusel baiat ai si tu! Cum va mai intelegeti?
lil'anda sa ne arati si noua gasca gata pregatita, inainte de marea haleala, da?
istme, haioasa de tot povestirea cu "aia mica" a voastra.
alba, tot e educativa si Hora Unirii, invata si copiii ce e aia "buruiana" .
La noi continua greva in invatamant(copiii stau acasa, nasol moment!), iar azi pe uluitoarea noastra autostrada Bucuresti-Pitesti s-au busculat vreo 41 de masini, plus inca ccc cateva de pe partea opusa, din cauza de romani curiosi cascatori de guri. Pacat ca para malaiatza cazuse .
In rest, noi sa fim sanatosi!
pup iu si loooov iuuuu oooool!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
arboria spune:
frumos ananas! da' de ce nu arati si algoritmul de curatare? ca io nu stiu decat clasic
io's fugarita, de-aia nu stau p'acilea
da' va citesc
itsme spune:
maii, dar ce copii frumosi pe subiectul asta, la toate categoriile de varsta! In ordine aleatoare: narancea, frumosi foc ficiorii, si nevestiqu, sa-ti traiasca (vezi ca au bombardat la hotel acolo in Jordan, unde te duci tu cateodata, ai grija!) Sabino, si tie sa-ti traiasca printisorul de baiat, si aia mica care e o frumusete! (restul n-ati pus poze recent, dar toti, absoluti toti copilasii de pe acest subiect sunt minunati!
arboriq, vikinga, Sabina si Rayou, hai sa va zic povesti cu adolescenti, asadar (restul care nu sunteti interesati puteti sa sariti din acest moment ) Copila mea e fata buna si isteata, ce sa zic, chiar nu am de ce sa ma plang, in afara fricilor mele (recunosc, in parte exagerate), cand stiu ca umbla noaptea pe afara. Sabina, zici ca e mai bine cand are boyfriend? Doamne apara si pazeste, a avut unul in ultimii 2 ani (ultimul, prima mare iubire, ca a mai avut vreo 2 inainte da' aia nu se pune ca au fost pe termen scurt!), care cred ca baiatul asta m-a incaruntit in proportie de 50%! Io ca io, da' ta'su baiatului e alb de tot sarmanul! Baiatul nu e rau nici el de fapt, e doar un artist idealist si boem, crescut cocolosit in societatea asta (tatal evreu din Bucovina, nascut aici insa, iar mama de origine irlandeza - a 3-a generatie canadieni). Baiatul asta, cam idealist si independent din fire cum spuneam, a fost lasat de parinti sa faca absolut tot ce, cand si cum a vrut, incepand din frageda pruncie (de ce, am explicat intr-un post anterior despre cum se cresc copiii aici). Are inca 2 frati, asa ca nici nu a fost posibil sa-l urmareasca cineva tot timpul. Asa ca la ei acasa, daca el umbla pe strazi toata noaptea si nu vine de loc acasa nu se alerteaza nimeni, cateodata nu-i place sa doarma la el in pat si se duce si doarme in parc sau pe masina lui taica-su, ca sa vada stelele, etc, etc. Acum un an vara s-a dus singur un Europa (s-a dus si copila si s-a intalnit cu el in ultimele 2 saptamani ale sejurului, dar am insistat eu sa ia un tur de tineret, ca altfel nu eram de acord - va dati seama ce reputatie de zgripturoaica si scorpie mi-am creat in randul lor - nu m-as mira sa mi se zica "Stalin"). Cat a fost in Europa singur baiatul asta, s-a dus noaptea sa faca baie in Tamisa la Londra, a dormit pe plaja langa Barcelona (cu toate actele la el, bani, pasaport, etc), fara nici o grija ca poate se expune la un risk. A mai implementat si alte idei din astea marete care i s-au nazarit lui, dar ati prins ideea, nu mai intru in amanunte. Asa ca din motivul asta, cat a fost cu el mi-a fost chiar mai frica, ca pe ea singura si de capul ei n-o duce inspiratia in directia asta, slava domnului. Cate si mai cate discutii am avut ca de ce ea are ingradiri si Dave n-are, am fost asociati cu comunistii securisti, etc, etc. Am stat de vorba cu ei amandoi, cu el si ea separat, i-am implorat, m-am jeluit, i-am mituit si in final (ca sa scape de mine probabil) mi-au promis marea si sarea si ca nu se mai expun la pericole, dar cum tineretul are memorie scurta si asta era firea baiatului, au uitat pe loc ce mi-au promis si iar ne-am gasit la km 0. Asta vara au vrut sa se duca impreuna in Ecuador sa voluntarieze 6 saptamani. Eu am zis ca peste cadavrul meu (cum inca sunt in viatza si tiparesc aici, deduceti ca copila mea nu s-a dus). Baiatul s-a dus singur, dar dupa 1 saptamana de voluntariat la taiat de ceva stuf, unde nu a intalnit de loc cultura ecuadoriana cum se astepta el, pt. ca erau undeva in jungla inconjurat doar de alti voluntari americani, s-a plictisit si a plecat de capul lui cu autobuzul in Peru. Acolo, pe langa minunatiile turistice pe care le-a vazut, a contractat salmonella si a stat 1 saptamana in spital (de ziua lui taica-su s-a intamplat asta, care saracu' la intoarcere i-a zis: "Dave, la anul de ziua mea daca mi-ai face cadou doar o cravata, ti-as fi recunoscator, thank you!). La intoarcere in Quito a umblat noaptea pe strazi singur cu tot rucsacul, pasaport, bani si aparat foto prin oras ca sa admire linistea si arhitectura locului si a fost atacat cu cutite de unii care i-au luat tot. A doua zi ambasada, suna pe tata, etc, etc. Deci intelegeti de ce ma bucur totusi ca o am pe copila si nu un asemenea baiat. Desi el va avea cu siguranta lucruri mai interesante de povestiti nepotilor (daca o sa apuce) decat copila.
Ea saraca e foarte calculata si am incredere in ea, conduce si foarte bine. Singurul lucru care ma sperie pe mine sunt cei din jur
Cam asa cu tineretul asta, trebuie sa va inarmati cu rabdare ca unele din tranzitiile astea sunt mult mai grele decat ne-am inchipui!
PS. Am editat ca sa va raspund la intrebarea pe care poate v-o puneti, si anume ca de ce l-a lasat taica-su sa se duca in toate locurile astea stiindu'l ca e cum e! Pai baiatul e actor in timpul liber, a jucat in tot felul de filme de tineret si a strans niste bani, asa ca si-a finantat singur excursiile astea. Bietul tatal lui (si mama, de altfel) nu au avut prea multe de zis.
lena spune:
Aoleu itsme scumpa de tine uite aici sincer te compatimesc...stiu prin ce treci, parca o vad pe mama in fatza ochilor, implorandu-ma ca altdata cand ma duc la discoteca macar sa-i spun ora la care vin ca altfel ea saraca albeste brusc...sau cand poposeam prin Club A de ne apuc adimineatza si mai adormeam si noi in masina, ne trezeam ca deja ai nostri o taiasera catre serviciu, si nu erau mobile pe timpurile alea in Romanika, deci acu realizez si eu ce i-am facut lui maica mea...dar si eu o faceam invechita, ca nu e si ea mai open-mind...si ea saraca se perpelea de frica ca parca si acu aud placa: pai nu de tine, mi-este ca in tine am incredere, dar n-am in ailalti!!!!
itsme spune:
lena stiu ce zici ca si eu tot asa ii faceam la saraca mama. Norocul e ca am plecat de acasa la facultate, si cum nu aveam telefon in camin nu avea cum sa ma controleze ce faceam, dar la cate chestii m-am expus din naivitate, nici nu vreau sa ma gandesc ca mi se zbarleste parul. De aia mi-e frica, acum ca sunt pe partea cealalta a baricadei
Saraca mama, cat am mai chinuit-o si eu, si cati ochi peste cap mi-am dat. Acuma ma aud pe mine zicand copilei exact ce imi zicea ea
iren spune:
Mie mama-mi zicea lasa, mama, c-o sa ai shi tu copii, sa te fereasca Dumnezeu sa-tzi faca macar jumate din ce-mi faci tu mie! Acu io sper sa nu faca nici pe sfert "minunatziile" mele...
Itsme, tare mijto povesteshti
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
itsme spune:
iren, merci! rad eu, rad, da' nu-i rasul meu
acuma daca m-ai laudat iti mai zic una buna (scuze 'veteranilor' daca v-am mai povestit chestia asta).
mai acum 2-3 ani cand au inceput nenorocirile astea, pleaca copila intr-o sambata seara la film cu baiatul. Filmul incepea bineinteles la 10 seara, ca tot ce e mai devreme e 'matineu', dupa cum mi-a explicat baiatul. Cand pleaca amandoi de manutza, ii intreb si eu ca omul: 'pe la cat credeti ca veniti inapoi?' Copila zice, pai nu tarziu, dupa film mai mergem la un restaurant, ceva, deci pe la 12 jumate, cel mai tarziu 1 sunt acasa. Eu ii cumparasem telefon celular si o rugasem sa-l tina la indemana, asa incat daca ma apuca pandaliile sa pot sa o contactez, de asemenea o mai rugasem ca sa ma sune si pe mine cand ajunge pe unde merge, sau daca intarzie. Cazuseram de acord ca asa va face.
Dar sa revenim la seara cu pricina. Cand au iesit de la film in seara aia, inainte de 12, m-a sunat de la celular sa zica ca sunt pe drum si ca o sa ajunga acasa 'shortly'. Bine, zic eu. Aveam si ceva musafiri si era harmalaie, asa ca n-am mai stat sa o rog sa-mi dea definitia lui 'shortly'. La 12:30 pleaca musafirii, si eu acuma neavand nici o treaba, ma pun pe asteptat (asta era acum vreo 2-3 ani, cand inca nu conducea, deci circula per-pedes prin oras sau cu metroul si cu handralaul la bratz, despre care ficior v-am povestit ce factor de liniste asupra psihicului meu era). Pe la 1, cand vad ca n-a venit inca acasa si gandindu-ma eu ca 'shortly' nu poate fi mai lung de o ora, zic: ia sa o sun eu la celular sa vedem care e treaba. Sun, si sun, si sun din nou, si nimic! Intra robotul. Las cateva mesaje, primul demn si controlat, in care cu o voce prietenoasa o rog sa ma sune cand da de mesaj. Urmatoarele 5 mesaje pe care le las, fiecare la intervale de 5 minute, din ce in ce mai disperate si panicate. In sfarsit, incep sa ma ia transpiratiile, consortul se culcase ca el somehow reuseste sa nu se implice asa de tare + ca bause si el ceva cu musafirii, iar eu stateam de acuma in usa, cu mana pe telefon, ceasul batea spre 2 iar eu ma gandeam daca sau nu sa anunt politia. Apar in sfarsit amandoi, ca doi turturei tinandu-se de mana si zambindu-mi ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat si e doar ora 7 seara. Dupa cele aproape 2 ore de stat in tensiune, am izbucnit (m-am refulat) si am inceput sa tip la amandoi pe ambele limbi, din alea urate din repertoriul romanesc, de genul: "o sa ma bagati in mormant", "sunteti amandoi niste porci si nesimtiti", "sa va fie rusine ca nu raspundeti la telefon", "sunteti disgusting", etc, etc. Pur si simplu "I lost it", cum zic astia. Ce se intamplase de fapt e ca fusesera la film, unde ea si-a pus telefonul pe 'vibrate' ca sa nu deranjeze in timpul filmului, dupa l-a bagat in rucsac si a uitat sa-l puna din nou sa sune cand au iesit de la film. Rucsacul il avea in spate, deci putea telefonul ala sa vibreze pana ii sareau butoanele ca nu avea cum sa-l simta/auda, asa ca de aia n-a raspuns la telefon. Logic, nu? In fine, cand mi-am mai revenit un pic, mi-am cerut scuze baiatului pentru limbaj, si m-am dus suparata (pe ea) la culcare.
A doua zi n-am vorbit cu ea de loc, ca tot eram inca sub stare de soc si nervoasa, asa ca am asteptat sa ma calmez inainte sa mai deschid gura. La un moment dat, dupa-amiaza, vine la mine spasita si cu o voce calma dar ferma imi zice: "mama, vreau sa vorbesc cu tine despre aseara". In sinea mea zic, gata, in sfarsit un 'breakthrough', adica i-am dat de cap/s-a spart buba. Zic eu binevoitoare: "hai sa stam jos si sa vorbim". Ma asteptam ca o sa-si ceara scuze, o sa zica ca intelege cum prin neglijentza ei m-a pus pe jar timp de 2 ore azi noapte, ca ii pare rau si ca in viitor o sa fie mai atenta cu neuronul meu si o sa raspunda la telefon cand o sun la 2 noaptea. Ce mi-a zis ea in schimb a fost asa: "mama, sunt ingrijorata pentru tine! Cred ca ar trebui sa te duci la un psihiatru ca e grav de tot. You have an anger problem and I am worried for you! These outbursts are not good for your health! (adica stau prost cu nervii si ea se teme pentru sanatatea mea, ca daca tip asa nu e bine la sanatate! Am izbucnit intr-un hohot de ras care a detensionat brusc toata atmosfera. Bineinteles ca ea s-a uitat la mine lung si speriata, gandindu-se probabil ca nu numai ca am o 'anger problem', dar imi mai fileaza si o lampa, din moment ce pot sa rad la ceva asa grav....
asa ca arborico, aia cu Prozacul nu e chiar asa de lepadat, ideea