Scandinavii stiu DC... (83)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

http://community.webshots.com/album/211998975vkIsMa

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ceardacu_stanciului/album?.dir=9601&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

dedicatie speciala Liris:)

pai ce-i asta! O gasca de scandinavi nu reusesc sa vanda unui fraier asa minunatie? Hai, ca dau de baut...si 0,2 %.(din 2 milioane...e ceva, nu?)

Annie? cu tine ce mai e?

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

am venit si io!
Azi am fost in oras cu consortu,heheh,ca in vremurile bune,numa noi doi!.Ba chiar am servit si un drink pe drum spre casa ,am reusit sa gasim o circiuma unde se poate fuma(in Suedia nu se mai fumeaza nicaieri din 1 iunie,io sufar teribil,consortu nu,ca nu e fumator,bafta lui),asa ca ne-am intors un pic imbujorati(de la frig mey...)
Doruletule,am vazutara ca s-au mai calmat lucrurile,adevarul este ca problema ramane,chiar daca se opresc aia din dat foc la masini.Si necazul nu este numai al Frantei,ci si al Suediei,al Daneziei,al Germaniei,etc etc etc!cum zicea si lirisu,sint curioasa ce masuri o sa se ia pentru a elimina diferentele astea enorme create intre imigranti si bastinasi.Macar unele de suprafata,pentru ca buba e deja cancerigena zic io,nu se mai poate face mare lucru,nu schimbi o mentalitate peste noapte,nici a imigrantului dezamagit si frustat,nici pe cea a bastinasului care simte ca i se "invadeaza" ograda(chiar un fapt divers pentru necunoscatorii de limba suiedeza,stiti ca "imigrant" in lb suedeza se spune "invandrare",care tradus la singe inseamna de fapt..."invadator")
Asaaaaaaa
Sabinski,io n-as vinde minunatia aia de casa,zau!iti spun sigur ca suedezii sint topiti dupa stilul asta vechi,insa nu stiu cit sint de topiti dupa ideea de a avea o proprietate in Romania...din pacate!
chiar oameni buni..annie e tot aproape de la porte etroite?
Albito ,esti pur si simplu delicioasa!Multumesc de urari,io le primesc in avans,ca sfinta Elena e pe 21 mai!
Gata ,ma duc prin vecini precum Guica(fara misto!)

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

mda... moama ce castellllllllllllllll....da pe tine te cheama cumva Hohenzollern numele de fata ? uha! me gusta mucho! mucho!mucho!
Merry Christmas! sa bem cu aceasta ocazie . io beau ceai azi ... desi seara trag pe bune cite un paharel de antioxidant care ma trimite rapid la culcare. dar mi s-a terminat sticla ieri (adica am terminat-o.. singura ... ca barbatu' ia antibiotice ca s-a intors bolnav de la aeru' conditionat din california ...) si azi fac ceai de tei ca sa adorm ...
asa cica, la Madrid a nins. que bonito!

a-ha . sa nu uit. www.cuplometru.ro" target="_blank"> cuplometriti-va copiii mei!

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

ce sa ne mai vinda ? pai..... nu ziceatzi de inchiriat ?

aaaaaaaaaa 0,2 % o pasha cit de darnic esti..... lumea cere minium 5 % pentru orice se vinde in lumea asta, iar ce se vinde greu se cere 10 %.

procente mama procente, nu promile.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

uite asa curatza NN ananasu........ meserie

http://community.webshots.com/photo/489451184/500992840UBvQDw

Mergi la inceput

.hahahhaa, vere, pai 5 % din 2 milioane.....vai mama mea, nu mai raman cu nimica.Pai 1% inseamna doojdemiicum o sa le dau 200000? .numa asa, c-ai dat 3 telefoane...sa fim seriosi, 5 % revine la apartamente de bloc.Pana si agentiile au zis 3%
Noi avem un negociator care ne-a sfatuit asa.Si ne-a explicat ce parsivi is toti de la agentii.La asa valoare mare nu da in halu asta de mult.Ala zice ca maxim 1,5%.

Liris, nu.Sotu a mostenit niste prieteni.Si intr-o valiza a gasit actele de la palat.Ei au cumparat pare-se de la familia Lupescu.Au fost inghesuiti camera cu camera de biblioteca Sadoveanu, fara act de nationalizare.Procesu a durat 6 ani, pt ca primaria era obligata sa faca recurs.la Curtea Suprema s-a dat decizia irevocabila si in 2, 3 luni au iesit singuri, fara tambalau.De-atunci...da-i si lupta.

ideal ar fi sa inchiriem, dar oameni si cu gust, si cu bani, si buni la sufletmai greu.Asa ca nu respingem deloc vanzarea

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

hahahhaaaa, pai noi suntem total incompatibili, 13%.aproape cat procentu pe care-l vrea NN ca sa-mi vanda casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Frumos ananas...io il curat muuult de tot ca ma "intzeapa" la limba si daca ma apuc de sculptura artistica, ma trezesc cu deshtele taiate pina la cot!!!

Sint intr-o semivacanta la servici, shefii sint plecati la golf, treaba mi-am facut-o se saptamina trecuta asa ca stau si bat forumul in lung si-n lat.

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Pozele Noastre

Mergi la inceput

revin.cand am pus ambele nume (de la botez, nu si de acte) mi-a iesit 67%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

NN nici nu am mai bagat de seama ananasul cand ti-am vazut progenitura dar ia zi ce muzica baga baietii acolo: underground, rock...che musica bonita?!

Sabina este intr-adevar foarte frumos palatul.

Rayu nu ca e bine din cand in cand asa sa respiri in voie, nu tu kinder care sa fosgaie prin imprejurimi, poti sa bei linistita fara sa te gandesti ca sigur poposeste licoarea de o bei pe pantaloni, pe ceva acolo

Io sunt un pic pe baricade si invatz pentru la scoala, avem test luni si olandeza asta imi mananca neuronii ca are o gramatica alambicata si niste abureli de particole...ceva genul: isi, sa, ca, te...din limba romaneasca cu diferentza ca la astea d-acilea nu gasesti nici o traducere mai acatarii, si io sunt d-aia de vreau sa o inteleg logic...mda

Mergi la inceput