Scandinavii stiu DC... (83)
Raspunsuri - Pagina 7
lilanda spune:
Rayu, ce "program" ai deschis cu ACDSee??? Din ce zice iarina, inteleg ccc c-ar fi un fisier...ce extensie are??? (alea trei litere dupa punct :-)) Vezi sa n-ai nevoie de vreun Adobe Reader ceva....:-)))
benphina, stai calma cu certificatul, ca asta danez este international si, doar in situatie in care chiar ai nevoie de unul romanesc (da' oare pentru ce???) ti-l poti face si in Romania, intr-o vacanta...vaz ca asta-i stil la consulatul romanesc, sa mai ofere ei niste servicii
Edit: cica ccc Kristie Alley a slabit peste 100 de kile, iar in Franta a fost declansata stare de urgenta!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Sabina spune:
luluci, 55 pounds inseamna vreo 25 de kg, nu 100:) un pound =450 grame.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Rayuela spune:
lilutza,nu te mai ridea de mine,ca e greu sa fii asa prostanac,cum sint io,in ale calculatoarelor,bine ca stiu totusi sa deschiz DCul
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
iarina spune:
mey e un pps...adica power point, trebuia sa ti se deschida fara probleme, nush' ce dreaq are
Nu cred ca e vorba de nepricepere rayu, cred ca nu merge, naiba sa-l ia de docoment...asta e, voba lui Slavici "N-ai noroc"
doruletz spune:
nziua lume
Mihaela La Multi Ani! cu intarziere
Rayu daca e acelasi fisier pe care il stiu si io atunci trebe sa fie un .pps si il deschizi daca ai Power Point. Merita, pozele sunt super!
Eee, am zis io ca nu-mi mai dau cu parerea da' acilea in poienitza pot sa speculez ca nu citeste nimeni. Vikinga io sunt ultima persoana care sa apere fanatismul religios de oricare 'culoare' ar fi el da' de data asta nu cred ca islamul are vreo legatura. Dimpotriva, sefii musulmani tot cheama la calm pentru ca stiu bine ca toata lumea e gata sa-i arate cu dejtu. Ba mai mult, au dat si o 'fatwa' (lege musulmana) in care li se interzice musulmanilor practicanti care 'cauta gratia divina' sa participe la acte de violenta. Rezultatele s-au vazut: zero. Io zic ca daca exista totusi un 'instigator' (nu-i sigur) in toata povestea asta acesta e mai degraba 'fratele cel mare' din cartier, 'caidul' locului reprezentat de seful retelelor de traficanti din zonele respective.
Evident ca si asta e o speculatie, un 'dat cu presupusul' bazat doar pe cateva observatii: violentele sunt localizate la 'cité'-uri si pana acuma n-au iesit de acolo, 'razboiul' e dus cu politia, 'caizii' traficanti sunt primii care au tot interesul ca aceste cartiere sa devina zone de 'non-droit' in care legea nu se poate aplica si in care nici politia si nici alti 'straini' nu vor avea curajul de acum incolo sa mai puna piciorul => afacerile lor vor putea inflori nestingherite. Insa cum spusei si astea sunt doar speculatii, om afla noi peste fro 20 de ani ce si cum.
Lilanda, starea de urgenta e localizata la cateva departemente si inseamna ca in localitatile respective politia poate perchezitiona doar pe baza unei suspiciuni de detinere de arme si ca minorii nu mai au dreptul sa circule neinsotiti dupa ora 22h00. Sa nu credeti ca suntem toti cu mitralierele la tampla ....Zic asta ca am remarcat ca pe acasa s-a starnit panica printre rude si prieteni, tot primesc mesaje panicoase de vreo 2 zile!
Uff, trebe sa fug acu' ca nu ma lasa piticul de gradina urlator sa mai fac pe Cocosila p'acilea
Mai vin io
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Sabina
luluci, 55 pounds inseamna vreo 25 de kg, nu 100:) un pound =450 grame.
Uuuuuff, mama lor de masuri...asa ma pacalira si cu uncia, de-am facut un mojito cu juma' de kil de rom (totusi in poza de la Oprah, arata femeia cam cu 150 de kile mai slaba decit intr-o alta poza, de-o vazusem io anul trecut )
doruletz, hai mai, ca nu zice nimeni ca stati cu mitraliera la timpla, insa "starea de urgenta" suna bine, nu??? Io ma-ntreb de ce n-o instituira mai devreme, ca doar aveau motive???
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
AlbaIulia spune:
La Multi Ani! Mihaela si Rayu, sa fiti frumoase si sanatoase si iubite! io n-am uitat de voi da' ieri n-am putut sa intru pe forum c-am avut o zi de haos!
Sabina, fain tare palatu, io in locul vostru l-as face muzeu si as pune taxa de intrare ca apoi sa-l renovez ...cum sa te desparti de asa o bijuterie?
Lilanda, cum e la scoala? Sa stii ca acilea se scoleaza lumea pana la adanci batraneti, e normal sa vezi copchii de 18 ani in aceeasi clasa cu oameni de 50, ca doara cat taieste omu invatza! Ce-ai mai desenat?
Nu radeti oameni buni ca nu-i deloc de ras, dupa ce am ragusit cantand Hora Unirii de la cap la coada si de la coada la cap (intre noi fie vorba, e slagarul cel mai la moda la noi acasa), ma trezeste cupilu noaptea sa ma intrebe cum e aia cu "iarba rea" ??? io nauca de somn incerc sa bolborosesc ceva fara prea multa putere de convingere si hotarat lucru, nu pe intelesul copilului. Insa ieri plimbandu-ne pe strada la noi, se opreste Lorelei in fata unei case unde erau crescute buruieni iar gazonul era neingrijit si spune: "AAA, uite mama, pai asta e iarba rea!"
http://community.webshots.com/user/albaiulia101
doruletz spune:
hehe, Lilanda pai d'aia precizai si io ca explicatia cu mitraliera era mai mult pentru ca de acasa primii mesaje panicoase nu de altceva. In romaneste suna "bine" intradevar, aci se spune 'couvre-feu' care nu stiu cum s-ar traduce ('stingerea'?!) si d'aia poate nu-mi suna mie prea dezastruos. De ce nu s-a facut mai demult? Pai de ce presedintele tarii si primul ministru au tacut mâlc pana in a 10a zi de violente de parca evenimentele se intamplau in Patagonia si nu la usa lor?
Aici intervin jocurile politice, Sarkozy, ministrul de interne, e dusmanul lor de moarte desi fac parte din acelasi partid si au asteptat sa-si franga piticania gâtul in afacerea asta si sa scape de el cu mainile curate. Cand au vazut ca gluma devine din ce in ce mai putin amuzanta si ca toata lumea se intreaba pe unde or umbla Chirac si Villepin de nu zic nimica au iesit si ei la lumina ca sobolanii ca n-au avut incotro si au luat hotararile care trebuiau luate demult.
Gata, ies p'afara acu' cu minoru' care deocamdata tulbura doar "linistea publica" a parintilor lui, da' mai vin
liris spune:
Sabinaaaaaa, vreau sa vad si eu castelu' asta!!!
in ceea ce priveste Franta, n-am opinii, ca nu prea inteleg de la stiri ce se intimpla ... ce mi se pare interesant este ca nimeni nu tipa acum sus si tare (asa cum la Katrina s-a intimplat) despre cit e de segregata societatea frantuzeasca, cit sunt unii de saraci si lipsiti de oportunitati. dar suntem deja invatati cu standardele duble. fiecare priveste cum are chef problema si in asa fel incit sa traga concluziile care-i plac cel mai mult.
p.s. Miha, te rog sa ma ierti, am uitat sa te felicit ieri!!! Sa traiesti cu numele!, sa bem ...
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy