Scandinavii stiu DC... (83)
Raspunsuri - Pagina 4
ocebine spune:
Gata, m-am intors din mini vacanta!
Itsme...de asta mi-e si mie groaza, de anii adolescentei. Cred ca atunci voi albi rapid (in special primele excursii cu masina noaptea).
Ma gindesc ca poate o salvare va fi faptul ca sint doi si eventual se vor pirii unul pe altul si mai aflu si eu ceva...Pina atunci mai am ceva ani dar trebuie sa mai exersez mintal scenariile astea, poate ma desensibilizez.
Rayu...la faza cu okii peste cap sint cumnatele mele (surorile sotzului) numai ca sint duble (gemene identice). Reactioneaza identic si concomitent. Deci sotzul meu are parte de 4 oki rotitori in orbite care il scot din minti (nu doar pe el, si pe fratele lui dar al meu e mai involved cu fetele). Au ajuns la venerabila virsta de 16 catre 40. Parintii (socrii mei) nu prea se amesteca in nici un fel si cade pe umerii sotzului si cumnatului sa le mai aduca pe pamint nitzel.
Doruletz sper ca se potoleste lumea pina in februarie ca venim si noi pe acolo cu purcel si catzel.
Noi veniram din weekendul nudist dar cu rusine declar ca nici macar la pool n-am fost (ca sa nu mai zic de nudism). Am tot vizitat si plimbat cu masina iar pe urma am profitat de camera de la hotel din plin ca doara am mers in weekend romantic. Dadeam stingerea la 7 seara. De okii lumii am tras si ceva pozulici: Palm Springs
Cel mai frumos a fost rasaritul de soare in Desertul Mojave. Ne-am sculat la 4 dimineata si am luat-o la picior. Pozele mele lasa de dorit dar pe viu a fost ceva de vis.
Luaram si un soi de telecabina in Palm Springs care urca pina pe la vreo 8500ft si in timp ce urca (vreo 11 min dureaza ascensiunea), podeaua telecabinei se roteste ca sa poti vedea toata privelistea (360 grade).
Am dat o fuga in drum spre aerport la plecare si prin Newport Beach si vazuram si noi Pacificu'. Am mers cu masina pe Pacific Coast Highway ceva timp. M-au imbolnavit casutele de pe acolo...pina si gardul era din sticla ca sa nu cumva sa nu vezi direct oceanul din curte.
Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
Pozele Noastre
liris spune:
quote:
Doo comentarii apropos de copii care nu mai sint copii.Eu am lucrat citiva ani buni cu adolescenti aici,in asistenta sociala.Fetele sint durere,cu baietii te mai intelegi,dar cu demoazelele...exact de ochii aia dati peste cap imi aduc aminte..cind le ziceam ceva care nu le convenea,pac ochii rasturnati,oftaturi si "cine dreacu te crezi tu,bitch"?(aia eram io).Stii care a fost visul meu ascuns in aceasta perioada?Visam cum in momentul cind incep cu fasoanele,io.....le trag nene una peste moaca,asa ca in filme,sa le zboare si motzurile,si mucii,si cerceii din nas...asa..cu incetinitorul,stiti?Aaaaaa,cit imi imaginam faza asta,care ma ajuta dealtfel sa le zimbesc amabil in continuare si sa-mi tin predica pe un ton de bunicutza .daca ar fi stiut ele ce gindeam io..
asaaaa.
aici am citeva povesti de groaza cu citeva timpenii pe care le-am facut eu ... in tineretea mea ... si nici nu eram adolescenta, eram pe la 21-22 de ani (sau eram inca adolescenta...?!). bleah. putina minte mai aveam. una il implica chiar pe poetul Dinescu. mi-e teama ca n-o sa ma credeti, sau ca va veti schimba in si mai rau parerea despre mine ... asa ca mai bine nu mai zic ...
quote:
Dau la stirile de la ora 18.Prima stire,de importanta globala:Gigi Becali nu-sh ce a mai facut.A doua stire:pinze de paianjen in Parlamentul Romaniei,vaaai,sta parlamentaru bietu si ii pica paianjenu in gura la sedinta.I HATE PROTV!!!Cita incompetenta fratilor,e strigator la cer!Zau daca nu-mi vine sa ma duc si sa arunc cu pietre la ei in sediu!Si foc le-as da!Asa!Ca m-am racorit!
Daaaaaaaaaaa
vezi ca la www.tvrwebcast.ro poti vedea TVR 1
si la www.antena1.ro la inregistrari poti vedea observatoru'
nu e un caz punctual, este o problema generalizata ... deci mult mai grav.
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy
Sabina spune:
Liris, spune, spune.Repede.Io te cred, il cunosc pe nene Mircea destul de bine.De cand eram adolescenta rebela in liceu.
Doamne, cate prostii n-a facut si eu.Da uite, la mine prostia cea mare s-a concretizat prin casatorie si Sofia:)Si inca un cucuiet de 18 ani jumate:)
(in special varu')
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
benphina spune:
Seara buna la danezi si nu numai!am zis danezi,ca am si eu niste intrebari.
Este careva din Kolding?Noi am vrea sa ne mutam-acum stam in Bornholm.
Ideea e ca,consortul a gasit o super ofeta de job,asa zice el si m-ar interesa chiriile.
Acum o alta intrebare-am obtinut dupa indelungi astepteri dreptul de sedere temporara,ca asa-i la danezi.Am asteptat destul de mult,nu zic cat,ca sa nu fiti socati....vreau si eu sa stiu daca atunci cand m-oi duce la Romanica oi avea probleme,in sensul ca or sa ma intrebe-dar ce-i cu perioada asta de...cand n-ai nimic in pasaport.ca doar n-a fost vina mea,a fost vina astora care au lucrat la cazul meu.Eu am intrebat la politie,dar astia mi-au spus ca n-o sa am nici o probl,acum fiind si eu in randul lumii cu ophol...i pasaport.Deci ast raspuns,ca sa ma ,linistesc.
pupicoi la tot poporul...
mihaela_s spune:
azi dau de beut!
Daca Narancik vrea numai cu gura, ia de-aci:
istme, tare rau imi pare ca am pierdut ocazia sa fac cunostinta cu istme junioara! Ma gandesc ca pe mine m-o astepta asta la categoria bis, la 7 ani diferenta...sau mai putin????
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
lilanda spune:
Buna sara
M-am adunat si io pe la casi si iau o pauzare ca mi-i capul doldora de calcule, masuri de corp omenesc si de manechin-cu-doua-capete-mai-mari ca restu!!! :-)) BTW, Rayu, vezi ca H&M-ul nordic baga de la 10 noiembrie colectia Stelei McCartney, care desi nu-i spectalculoasa (parerea mea), are o linie interesanta de pantaloni...preturile sint ca ale lui Lagerfeld de anul trecut...asa ca la primavara o scada...bine!!!
ocebine, vreau si io la Palm Spring!!! Oleaca de soare acolo si un Pacific mic in stinga!!! Taaare frumos ... ca si voi, de altfel!!!
Asaaa...si daca am numai ciine, declar ca mie imi plac adolescentele :-)). Jumatate dintre colegele mele au virsta domnisoarei itsme, drept pentru care sint in problem', cum s-ar spune (ii drept, doar ca spectator). Insa, io una, le admir independenta; stiu sa se descurce singurele in probleme importante, au curajul sa spuna ce vor si, mai ales, ce nu vor...asa ca itsme, io zic ca-ti faci griji digiaba pentru copila ta, ca-i destepta si stie singurica sa evite situatiile neplacute (insa te-nteleg, fiindca saraca mama, tot astepta telefon de la frate-miu ca a ajuns la casa lui cind pleca de la noi, asta pe cind avea tinerelul freo 30 de ani!!!)
Sabina, ce faina-i casa...o dai ieftin?
benphina, Kolding-ul e unul dintre orasele cele mai frumoase ale Danemarcei (mie imi place tare mult...sotul meu e din Kolding si toata familia lui locuieste acolo!!). cit despre chirii, nu stiu ce vreti voi...insa un apartament cu trei camere, gasesti sa-l inchiriezi cu 4.500-7.000 kr. pe luna (poate si mai mult, depinde de zona). Intra www.boligzonen.dk/find.xml?name=Find" target="_blank">aici si da o cautare...in plus, in www.koldingugeavis.dk/" target="_blank">Kolding Ugeavis, la sectiunea bolig, gasesti anunturi de inchirieri...mai poti incerca si la diverse Boligforeninger, numai ca acolo trebuie sa astepti "la rind" :-)) Cum e Bornholmul??? Io mi-s fascinata de cind l-am citit pe "Pelle Erobreren", si am zis ca trebe' musai sa vizitez o data si o data insula!!! :-)) Pupici si tie si mult succes (cit despre opholdstilladelse, te cred pe cuvint!!! :-))
narancea, il prinzi pe Sf. Morten acasa??? :-))
Va pupez cu draaag!!
mihaela, de ce dai de beut??? :-))) (tre' sa te felicitam???)
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
lilanda spune:
benphina...tot io . Nu inteleg un lucru: astia nu ti-au dat viza de la data la care ai depus pasaportul la Politie??? Daca nu (desi ar fi o greseala), poate ar fi bine sa pastrezi chitanta celor de la Politie (atunci cind ai depus pasaportul, ti-au dat un fel de act de identitate, valabil o luna sau doua, daca nu ma-nsel...)... pastreaza-l pe ala, pentru asa ai cum sa demonstreazi ca ai aplicat legal si ca ai stat legal in DK!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Rayuela spune:
quote:
Originally posted by lilanda
Acum m-am prins sa ne fie rusine scandinavilor!!
E sarbatoare bre,sfintii Mihail si Gravril!las ca ne iarta Mihaela,ca stie ea ca nu prea le avem cu calendaru bisericesc,uof!
,sa ne traiesti mami Mihaela,sa bei acolo sha o bere pentru noi,nordicii,da??
Lilutza,am vazut deja colectia lu fata lu Paul,nu m-a dat pe spate,da deloc!O puteti vedea la www.hm.com , pentru fetele cochetele.E cam dezlinata,nu stiu ce anume nu-mi place,da nu-mi place!
Lirisule,hai mey ,zi-ne acu,ca ne-ai starnit curiozitatea!
P.S.-si io vreau la Palm Spring.Placut pozele,cum ati reusit sa fugiti de acasa fara cupii,Ana Maria?Vreau si eu retzeta
hai ,la pupat tulmond si la nani!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
mihaela_s spune:
quote:
Ihi, azi fusei si io sfanta .
Lil'...sf. Morten e acelasi cu Martin de la nemti? Daca da, la voi sunt ceva obiceiuri? Ca noi ne vom plimba cu felinare prin oras, cica asa e la nemti...! Si apoi se canta ceva cantecele in biserica. Asa e si la danezi?
Pup!
edit ca sa o felicit pe Rayu ca a beut azi laptic si s-a prins :)))....nu ma supar mey! Multam fain de urari!
Cel mai mult m-a surprins sora mea, care mi-a telefonat sa ma felicite...ea a aflat cu totul si cu totul intamplator printr-un e-mail primit de la o fosta colega de facultate, trimisese aia la toate adresele ca sa felicite pe cei care sunt azi sarbatoriti, n-a mai stat sa selecteze...
Hai ca mai dau o tura inainte de nani .
stingerea?Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
lilanda spune:
mihaela...iertaciune si La Multi Ani (vorba lu' rayu, ca nu mai stim de cele sfinte...noroc de Craciun ca pica-n aceeasi zi!!!:-))
Si da, Skt. Morten ii tot aia cu Martin, nu-s ce bishop catolic ccc care n-a vrut sa fie bishop si s-a ascuns in cotetul cu giste, numai ca demozelele l-au desconspirat. Drept pentru care, pe aici, singura celebrare e ca se maninca gisca...io am cumparat o rata si Grand Marnier!!! :-))