Scandinavii stiu DC... (83)
Raspunsuri - Pagina 3
liris spune:
Sabina da-i cu aspirina saracului! iese frisonu!
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy
iren spune:
Da, da Sabina, shi io zic sa incerci, iese frisonu, intra orgasmu!
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Pegasis spune:
Si ca sa fie treaba oabla io sting si buleftrica... Au ba?
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
iren spune:
Pai nush, hai sa intrebam: Sabina, cum e stilu la voi, cu lumina sau fara?
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
itsme spune:
of, dear mother of God, ce zi avusei vai de pacatele mele!
dar sa nu va mai plictisesc cu detalii
Alba , mare figura copilutza asta a ta!
si dorulets, bucurati-va ca stau acasa si urla si mananca mult, eu atata pot sa zic. La mine nu pot sa ma plang ca nu e cuminte copila, ca m-ar bate duhul sfant, dar are totusi un cusur din cauza caruia, coroborat cu excesele si solicitarile de pe campia muncii, eu o sa cad curand in nas de oboseala pur si simplu. Despre ce e vorba va intrebati? Pai nimic mai simplu, la ea activitatile sociale incep cam pe la 11 noaptea, si se termina pe la 1-2, incepand de joi seara pana duminica (cand nu are scoala). Eu nevricoasa din fire nu pot sa stau linistita si sa ma culc pana nu aud cheia in usa care da de veste ca a venit acasa, asa ca iaca beleaua. De abia astept sa plece la Paris sa ma iau de o grija (ca stiu cat suna de stupid, dar cand nu e acasa, desi ma tem cand umbla noaptea, totusi pot sa dorm ). Daca intreb ceva sau comentez isi invarte privirea si ofteaza din toti rarunchii (secondata de ta-su, care zice ca si lui ii e frica dar totusi trebuie sa mai si dormim si ca sa o las in pace ca e mare Eu deja am facut un reflex pavlovian de frica; atunci cand se face 10 seara si o vad ca se ridica in picioare, se imbraca si incepe sa invarta cheia de la masina pe deget prin casa ma iau toate alea! M-am gandit sa nu-i mai dau masina, da' nu e o solutie nici asta ca dupa aia o sa ia metroul, care e si mai periculos la ora aia, asa ca n-am de facut nimic decat sa sufar in tacere si sa vizionez ore in sir 'night-time' television, ce sa fac! (unde by the way, numai crime, violuri si omoruri dau astia, non stop!) Uff, greu e cu fetele astea tinere si independente! Daca zic ceva imi spune ca la varsta ei eu eram plecata de acasa la facultate si stateam singura, la care eu zic "pai tocmai de aia ma tem! ca numai printr-o minune am scapat neviolata sau taiata in bucatele!!!" serios, cata inconstientza zace in mintea tineretului, ceva de speriat. Eu ma duceam (cu metroul) in tot felul de zone din Bucuresti la chefuri, de unde ma intorceam singura tot noaptea, cu tot felul de betivi tintindu-ma cu privirea prin mijolacele ITB pana ajungeam inapoi la camin, si tin minte ca ma rugam in gand ca daca scap si de data asta cu bine, nu mai fac niciodata. Ei, asta pana venea urmatorul sfarsit de saptamana, cand iar venea careva cu o invitatie in Giulesti sau Ferentari, sau unde si-a intarcat dracul puradeii, si iar ma pomeneam noaptea cu betivii prin mijloacele ITB! Ca de aia mi-e mie frica! Uf!
in alta ordine de idei, mai baietilor, narancea si tata lui Toma, explicati-mi si mie cum functioneaza, mai, mintea barbatilor, ca eu de o viatza ma chinui sa pricep si nu-i dau de cap! Uite intamplare azi: Eu de vreo 2 saptamani lucrez intens la un proiect cu unu' (pe care nu-l cunosteam dinainte) de la alta divizie. Azi avuram prima intalnire in persoana (pana acum am avut teleconferinte, telefoane si e-mail), si eu m-am dus sa il intampin la usa ca nu are access in zona noastra.
Cand ma vede, zice: "tu esti itsme?"
La care eu zic "da" (ca eu eram).
El: "Aaaa, pai numai atata esti? ca din poza pari mai inalta!"
La care eu zic socata: "din care poza"?
Iar el zice: "pai aia din cartea de telefon!" (nota bene: noi avem o carte de telefon pe intranet in care isi pune fiecare telefonul, poza si numarul de la birou, si unde pozele sunt unele mici de tip buletin (adica de la gat in sus, excluziv gatul!)
Eu, tot mai uluita, zic: "pai aia e de la gat in sus, cum ai dedus tu cat sunt eu de inalta ???!!!" (asta in loc sa-i zic de-a dreptul: "ce are coada vacii cu stampila primariei?"; ca el venise pentru o discutie tehnica, nu eram la concurs de miss, el pe post de juriu)...
La care el zice: "eh!"
Spuneti-mi si mie, va rog, cum functioneaza acest 'train of thought' la barbati, ca mie pur si simplu imi scapa! (si apropos, asta era unul cam cu un degetar mai inalt decat mine, deci nici macar nu inteleg de unde si pana unde il pe el grija de inaltimea mea, lasand la o parte ca in partea asta a lumii e total 'inappropriate' sa te iei de infatisarea cuiva la servici, mai ales cineva pe care il vezi pentru prima data!!!)
Anyway, asa ceva....
Mai, aia cu aspirina saracului, sper n-am vorbit prea tare si nu v-am deranjat
Last minute update: Tocmai mi s-a adus la cunostiinta ca dupa ce se termina nu stiu ce emisiune la TV (ca si studentii trebuie sa mai faca o pauza, nu?), adica exact la ora 11, junioarei ii trebuie masina ca se duce la Kinko's sa-si fotocopieze nu stiu ce pentru un proiect. La intrebarea mea nevinovata: "pai bine mai mama, n-ai putut sa te duci si tu la ore normale, pe lumina, ca tot omul?" nu mi s-a dat raspuns, s-a oftat prelung si s-au dat iar ochii peste cap Na spuneti-mi si mie, eu cand mai dorm???
vikinga spune:
Sabina insanatosire grabnica. Totusi nu e ok daca nu trece febra dupa primele 2-3 doze de antibiotic. Poate e vb de un virus, ca in cazul asta pt febra se dau doar antitermice daca temp e mai mare de 39°C, in rest se lasa corpul sa se lupte singur. Si Aldo a prins un virus, azi noapte a facut febra a si vomat, dimineata m-a trezit la 5.30, temp mai mica nu i-am mai dat nimic, insa tot vomita. In rest jucaus. E un virus care-si face de cap pe aici, stiu ca si alte amice de ale mele au copii bonlaviori, bine ca trece repede. In 3 zile se duce.Sabina chiar ca e castel! Spor la vinzari.Doruletz da..si eu regret ca nu mai trecem de ziua lui Aldo prin Disney, probabil ca ajungem acolo cind ne intoarcem din spania pe la sf lunii cind lucrurile se vor calma. Drept sa-ti spun nu ceea ce este acum ma infricoseaza, stiu ca daca mi-as lua o camera la un hotel bun intr-o zona buna ar fi totul ok. Insa ma tem de ce ar putea fi. Ca sa nu explic mai mult asa..e vorba pur si simplu de alergie crunta in fata iesirilor agresive de origine musulmana. Nu stii cum li se casuneaza si apoi intotdeauna sunt lovite punctele turistice cu aglomeratie mare. Bineinteles ca acum e vorba de paranoia de mama fricoasa, recunosc, insa nu ma pot simti bine daca nu e totul ok. De fapt tot anul am suferit de alegerea concediului si rutelor aeriene in functie de nervi de origine musulmana. Chiar cind am plecat in Italia cu Aldo au fost zvonuri si o stare de tensiune cum ca italia e o zona cu grad crescut de risc(chiar cu 2-3 zile inainte sa plec apare si NN pasarea noastra calatoare prin excelenta si spune ca au fost sfatuiti sa anuleze calatoriile si zborurile prin europa din aceleasi motive..iti dai seama ce am simtit)...apoi pina sa ne hotarim unde facem concediile iar batai de cap sa alegem rute si destinatii mai neutre asa...i just had enough.. Asa ca Iren nu esti singura fricoasawww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
narancea spune:
ce sa ne mai ia ? ce a zis NN ca se anuleaza ?
aaaaaaaaaaaaa vikingoaso nu da vina pe mine, ca eu nu am zis nimc, eu sunt doar un peste mic...........
rayule , cum bea unchitu narancea ? numai cu gura ?
Sabina spune:
fetele, ce aspirina, asta al meu m-a expulzat in alta camera, zice, nu vreau sa iau si eu gripa, ca cine va mai ingrijesteSaracu, s-a sculat toata noaptea din cauza tusei de galagie.
Febra nu prea mai are, azi dimineata a fost atreia zi de antibiotic.
Vick, nici eu nu dadeam antibiotic, da antitermic dupa 38 ii dau.Acu, ne-am speriar ca tuseste f f rau, si pe bune, in 3 ani n-a avut asa ceva. De unde concluzia: alaptat ,nealaptat, cand merge la gradi tot una e'
Itsme, m-am stricat de ras.Oricum, esti o mama f cool, a mea nu m-ar fi lasat in veci sa plec la 10 noaptea din casa.
cate despre nenea ala...poate s-a intimidat si a vrut sa se dea mare. atacu e cea mai buna aparare, nu?
restu gastii, bagati o tuiculita la mine, de pupat nu va pup, da l-as ruga pe NN sa-mi aduca si mie niste leacuri din alea de la Africa
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
narancea spune:
sabinsky uite colea leac de leac, un tzuc de la vartu narancea aste te face bine, de nu mai stii de tine !
hmmmmmmmm si vroiai sa-mi viri castelu pe git ....
Rayuela spune:
na ziua!
muahahaha,itsme,iesti de groaza monsher,si nici prea inalta,intre noi fie vorba!
Doo comentarii apropos de copii care nu mai sint copii.Eu am lucrat citiva ani buni cu adolescenti aici,in asistenta sociala.Fetele sint durere,cu baietii te mai intelegi,dar cu demoazelele...exact de ochii aia dati peste cap imi aduc aminte..cind le ziceam ceva care nu le convenea,pac ochii rasturnati,oftaturi si "cine dreacu te crezi tu,bitch"?(aia eram io).Stii care a fost visul meu ascuns in aceasta perioada?Visam cum in momentul cind incep cu fasoanele,io.....le trag nene una peste moaca,asa ca in filme,sa le zboare si motzurile,si mucii,si cerceii din nas...asa..cu incetinitorul,stiti?Aaaaaa,cit imi imaginam faza asta,care ma ajuta dealtfel sa le zimbesc amabil in continuare si sa-mi tin predica pe un ton de bunicutza .daca ar fi stiut ele ce gindeam io..
asaaaa.
doruletule,si suedezii arata tot timpul imagini de la Paris.Apropos,ca iar m-am enervat.Stiti durerea mea cu rahatul de Protv,singurul post pe care-l prind.Imi zic io ieri:ia sa vedem ce arata romanii,referitor la revoltele de la Paris.Dau la stirile de la ora 18.Prima stire,de importanta globala:Gigi Becali nu-sh ce a mai facut.A doua stire:pinze de paianjen in Parlamentul Romaniei,vaaai,sta parlamentaru bietu si ii pica paianjenu in gura la sedinta.I HATE PROTV!!!Cita incompetenta fratilor,e strigator la cer!Zau daca nu-mi vine sa ma duc si sa arunc cu pietre la ei in sediu!Si foc le-as da!Asa!Ca m-am racorit!
Daaaaaaaaaaa
In alta ordine de idei,sanatate Sabinutzei!
nenea narancea:cu gura mey?.Ma dezamagesti
Iara restu lumii,haide,trezirea,ca e abia miercuri!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou