Scandinavii stiu DC... (83)
Raspunsuri - Pagina 2
AlbaIulia spune:
Helau si Buna dimineata!
Vad ca sinteti toti in forma de zile mari cu toate ca e luni, deci vin si eu la incarcat bateriile.
Rayu, hi, hi, hi radeam si io de una singura citindu-ti postarea, bietul om, sper ca nu s-a ales cu vreo vanataie . Noi am trait alta, eram mai multi prieteni la un party si un nenea care satea pe un scaun si avea ceva licoare la bord se scoala la un moment dat si pleaca in alta camera. Vine alt nenea si muta scaunul pe care statea celalalt, apoi vine primul nene si se pune in gol pe locul unde statuse scaunul lui toata seara... Ce sa va spun am ras saptamani in sir, ba mai rad si-acum cand imi aduc aminte...
In alta ordine de idei, aseara dupa ce adoarme copila parasesc io locul meu de sans-abri si merg sa dorm pe pat ca tot omul (aproape ca uitasem cum e sa dormi in pat). Pe la miezul noptii se trezeste cupilu si incepe sa faca un taraboi groaznic, nu a tacut cu nici un fel de pacaleala, minciuni, povesti, ba si Hora Unirii i-am cantat-o sa doarma singura, dar degeaba. Prin urmare imi reiau locul (obisnuit acuma) in sac pe jos. Azi dimineata, ma vede cupilu dormind chinuit, cu ochii umflati, cu parul valvoi, invelita ca vai si-amar si mi-o serveste: Mama, tu esti baba!
http://community.webshots.com/user/albaiulia101
narancea spune:
aaaaaaaaaaaa party fara savarine ? gasim noi unele local acolo, si daca le gasim bune ( la gust ) le facem noi dupa aia membre DC, post mortem hahahahahahha
Rayuela spune:
Albitzo..hora Unirii??
Baietii,sincer imi pare rau ca fetili astea se fofileaza,io as fi venit sa bem o bere!Narancea stie iel,hehhehe,duceti-va la Pui de urs bre,naranceo,sa maninci cirnaciori oltenesti ,da,si sa ne pomeniti bre,ca io tare as vrea sa fiu acolo
Pegaso,imi pare rau mai de bona,io zic sa faci cum zise tatalutoma,du-te la rendez-vous cu flacaii,ca o sa va distrati,phiii,ce ma oftic!
Sabina,sanatate Sofiutzei!
doruletule,au atacat bre aia Turnu Eiffel?mai zi-ne si noua una alta.
restu poienitzei:ai lav iu!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
vikinga spune:
mi tuuuuNoi aveam in plan sa trecem prin paris de ziua lui aldo prin disneyland insa gata ne-.am razgindit, direct spania. Totusi lucrurile de acolo iau amploare, poate in franta nu se vb prea mult pe acest subiect insa in restul europei se mediatizeaza la greu. Pe aici numai de asta vb cunoscutii mei si discuta stirile si emisiunile. Plus ca cica azi au fost incidente asemanatoare si in berlin. Cica in paris au incendiat pt prima data si biserici..habar nu am cit de grav e sau poate fi insa cind calatoresti cu un copil dupa tine nu vrei deloc sa fii in mijlocul evenimentelor. NN si tata lui toma sunt vedetele sapt asta, ii invidiem rau de tot...... eeeee ce as veni si eu la un mici party asa cu un mic si o bere! Dar vad ca e treaba exclusivista dom'le numai baietii scandinavi si savarine gustoase:)) Sabina eu nu am vazut pozele cu castelul, e chiar castel mai? Greu de vindut asa ceva, insa e buna ideea sa pui un anunt la ceva agentii din afara. Ia mai pune o poza sa vad si eu, ca-s fumeie curioasawww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
Sabina spune:
http://community.webshots.com/album/211998975vkIsMa
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ceardacu_stanciului/album?.dir=9601&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
iete-le.
io am febra, mare de tot.sunt fierbinte:D
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
doruletz spune:
Rayu si io ma sparg de ras la faze d'astea, nu ma pot abtine esi stiu ca pentru cel in cauza nu e deloc placut!
eee, n-ajunsera inca la Tour Eiffel... ca pana acolo poate trec pe la Chirac si pe la Sarko p'acasa ca asa ar merita. Io zic tot ce zisai deja, aci tot spun astia ca e vina lu' Sarko ca i-a facut p'astia 'scursori' (racaille) si ma gandeam azi la 'golanii' lui Iliescu... ce diferenta, ce vremuri.
Altfel io nu mai zic mare lucru ca mi s-a racit si ultimul neuron, am impresia ca nu mai sunt decat o sursa de lapte! m-am speriat de cat poate manca un 'nain de jardin' ca asta, fratilor, ajutor, asta mananca tot timpul!
Vikinga, pacat ca renunti la Disneyland, io continui sa zic ca nu e nici un pericol sa veniti aci. Adica gresesc, da, ai fi in pericol daca ai vrea sa faci o plimbare nocturna printr-un cité din asta, doar asa, ca sa iei aer. Si daca te mai si deghizezi in politist atunci ai toate sansele sa primesti fro salva de molotoave sau fro piatra in cascheta dar altfel e cam greu sa ti se intample ceva pe aici. 'Infruntarile' astea au loc doar noaptea si doar in cartierele fierbinti, p'acolo pe unde nimeni nu trece nici macar in timpurile normale darmite acuma! Deci o vizita la Disneyland sau a Parisului nu prezinta absolut nici un pericol atata vreme cand nu alegi un hotel in inima cité-urilor asa cum facura rusii aia de ramasera fara autocar! Iar 'atacul unei biserici' se reduce la un proiectil incendiar care a atins poarta unei biserici la Lens... am zis io ca presa straina exagereaza si mai tare ca asta d'acilea (care nu mai tace nici ea ca pana acu', numai despre asta se vorbeste). Acu' inteleg io de ce ma suna disperati rude si prieteni de p'acasa, au impresia ca sunt asediata si baricadata in casa de frica magrebinilor... iar io nu vazui nici macar picior de banliosard sau cauciuc de masina arsa, urmaresc si io 'revoltele' doar la televizor ca toata lumea.
Sabina imi pare rau ca e bolnavioara Sofia, sa treaca repede!
la toti, mai vin io cand pot
"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini
iren spune:
Mah, ce tot zicetzi voi acolo de incendii shi kestii urite, mi se face shi frica, aci e plin de straini, mai ales musulmani, nu numa arabi shi turci, ci shi negri, shi yugo, shi albanezi, la mine-n zona-i plic, mai le fac timpitzii ajtia de la primarie inca nejte blocuri cu tot comfortu, ca sa se pishe pe ele la propriu shi sa ne umple plozii de droguri, mama lor!!! Gata, m-am racorit! Nu-s rasista, cre ca-s ultima persoana care-ar putea fi acuzata de rasism, da mi se face paru maciuca numa cin imi aduc aminte, ca platim taxe de ne rupe, ca sa faca azilantzilor conditzii!
Gata, nu mai aberez!
In alta ordine de idei, ash veni shi io la o halba cu bere, da nu poci.
Sabina, sanatate Galagiei, sper sa se faca mai repede bine, ca sa nu mai bagi antibiotic...
Alba, zic shi io ca Rayu, Hora Unirii, mey??
Viku, sa va dixtratzi bine shi sa ne aducetzi poze, da??- auzi, sa nu zici ca acu mergetzi voi la soacra
Restu lumii, pup shi s-avetzi o seara mijtoaca
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
doruletz spune:
Sabina uitai sa zic mai demult cand intrebasi de anunturi publicate in strainatate: incearca sa pui anuntul tau
aici, e gratuit si e un site unde intra multi francezi interesati de romania. In rest, sunt multe situri si ziare de anunturi dar toate sunt contra cost si e destul de scump.
Sabina spune:
multam fain.acu am frison pres mare, imi face iubi un ceai.Maine cred ca pun.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.