Scandinavii stiu DC... (83)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

V-am dat gresit siteul.Intrati mai jos:
http://rapidshare.de/files/7474305/Keo_-_Azi_vii_maine_pleci.mp3.html ,
click pe FREE si dupa aia asteptati pana se fac 0 secunde si supa aia download.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Sabina, i-am dat pe rind Ambroxol, Ventolin, Claritine si efectul e zero. Noaptea se scoala de 6-7 ori cu accese oribile de tuse de vreo juma de ora fiecare. Azi ma duc la dr. la 6 si-ti spun ce ne zice. Data trecuta (acu 3 saptamini) a tusit la fel si nimic n-a ajutat-o... A fost apoi 3 zile la gradi si a luat viroza iar...

lil, problema e ca m-am hotarit sa n-o mai duc la gradi, chiar daca ii place foarte mult acolo. La noi nu-i problema cu cine sa stea dupa gradi, ci cu cine sa stea toata ziua... in ritmul asta de pompat medicamente n-are nici un rost s-o mai duc pina la primavara. Cit timp nu merge in colectivitatea n-are nici pe naiba...

In legatura cu after hours school io n-am auzit sa existe asa ceva. Da' cine stie? De obicei te intelegi cu conducerea gradinitei la ce ora te duci sa iei copilu'.

Sanatate maxima!

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Carmencita, incearca si ridichea.

se spala bine, o tai rondele(destul de groase) si pui un rand ridiche un rand zahar.
O lasi acolo si cand face sirop ii dai motzatei. Pt noi a fost miraculos.l-am trecut si la idoli

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61633" target="_blank">capitolul 84

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput