Scandinavii stiu DC... (83)
Raspunsuri - Pagina 15

Pegasis spune:
'na ziua la amiaz'. Vazui aseara "Flight Plan" cu Jodie Foster... care nu l-ati vazut mergeti... io zic ca merita.
Io-s tot . Fimea ii tot cu tuse d'aia magareasca, n-am gasit pe nimeni sa stea cu ea si la servici e de groaza. Deci...
Anniiiiiiiiieeeeeee? Where are you?
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Sabina spune:
Carmen...si ce ii dai de tuse?
sunt disperata cand o aud noaptea.La noi singuru bun a fost...siropu de ridiche neagra.Adica are si 2 ore de netuse noaptea copilu.
a mea si sgitata rau...se plctiseste in casa....so de aia imediat o apuca tusea:(
Sabina si

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Idora spune:
Lilanda, da, am digitv si are HBO care-i gratuit pana la sfarsitul lui decembrie.Eu am luat abonament de baza dar daca vrei sa ai HBO, de la anul trebuie sa-ti iei pachetul ala cu HBO.E valabila oferta, cum sa nu, m-am gandit ca pot sa-ti trimit pachetul in Suedia cu autocarul si sa vina careva sa-l ia.Poate Rayu sau Adela,daca-s de acord.Asa ai putea sa vezi si tu romanii mai repede!!
Rayu, am vazut si io filmul ala pe HBO. E fain!!

lilanda spune:
quote:
Originally posted by Idora
m-am gandit ca pot sa-ti trimit pachetul in Suedia cu autocarul si sa vina careva sa-l ia.Poate Rayu sau Adela,daca-s de acord.Asa ai putea sa vezi si tu romanii mai repede!!
Daa, daaaa

Pegasis, imi pare rau ca tot neacoperita esti (in Romanika n-au aparut inca scolile alea afterhours...sau cum le-o fi zicind, unde stau copiii dupa scoala/gradinita pina ce vin sa-i ia parintii?????)
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Rayuela spune:
lilutza,no problem cu pachetul ,se rezolva,insa te sfatuiesc sa te interesezi cu parabola,pentru ca iaca,eu stau cu digitv boxu in casa de 3 luni de zile ,nu ma lasa astia sa-mi pun parabola pe terasa,cica numa pe acoperis,mi-o instaleaza ei contra micului pretz de 3500 de coroane,bashca o taxa de 50 de coroane pe luna,idioti!!!
Pegasa,imi pare rau offf,copilasii astia!!Mor de mila lor cind sint bolnaviori.
Sabinski,Sofia tot racita e mai?
Isabelle,cind te intorci din Romanika ?Iar stai p'acolo vreo juma de an?
P.S.-de ce oare nu pot sa va zic si io civilizat,sa va "strig" pe nickurile voastre?Eu sufar de boala diminutivelor,daca nu ati observat cumva
Elena si
mademoiselle Amelie-Boubou

Sabina spune:
pai da...a fost o viroza f f urata...acu aramas cu nasu si tusea, macar nu mai are febra...uf.
s-aveti o vineri,,,aici e ceata deasa.si la munte e soare si frumos.
Sabina si

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Idora spune:
Lilanda,bine intreaba-i pe aia si vezi daca te lasa cu parabolica
Rayu, pai cam asa o perioada de timp Da, chiar ca-s idioti astia.Noroc de noi ca avem o proprietareasa ca lumea, nu-i apartament la guvern, ca aia cred ca-s mai tampiti.De multe ori ma doare bila cand aud ce legi au pe-aici.Ciudate rau

narancea spune:
da ma taica lu tomitza, crezi tu ca mie nu mi-a picat rau, avem si beletele de avion, dar daca s-a intimplat ca am aici treburi de ma tzin in loc, asta este. la tzepe 1-0 pentru danemarca ! hahahahaha
lasa ca vin cit de curind luluci tu ma bagi la mijloc intre tine si vikinga ? mmmmmmmmmmmmmmm rai pe vatrai nene
vikinga e fata
care mi-a frint inima toata
si la totzi din danemarca
si germania jumatatea .....
au au auuuuuuuuuuuuuuuuuuu................

Idora spune:
Nu stiu daca va mai amintiti dar v-am intrebat mai demult despre o melodie de-a lui Keno-Azi vii maine pleci. In sfarsit am dat de ea.Cred c-o s-o ascult toata ziua pana ma satur de ea.Mie mi se pare BETONIntrati aici http://ul14.rapidshare.de/cgi-bin/upload.cgi?rsuploadid=424066591603572725 si dati-i download si spune-ti-va parerea.Sper sa mearga downloadul.