Scandinavii stiu DC... (83)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

'na ziua la amiaz'. Vazui aseara "Flight Plan" cu Jodie Foster... care nu l-ati vazut mergeti... io zic ca merita.

Io-s tot . Fimea ii tot cu tuse d'aia magareasca, n-am gasit pe nimeni sa stea cu ea si la servici e de groaza. Deci...

Anniiiiiiiiieeeeeee? Where are you?

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Carmen...si ce ii dai de tuse?
sunt disperata cand o aud noaptea.La noi singuru bun a fost...siropu de ridiche neagra.Adica are si 2 ore de netuse noaptea copilu.

a mea si sgitata rau...se plctiseste in casa....so de aia imediat o apuca tusea:(

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Lilanda, da, am digitv si are HBO care-i gratuit pana la sfarsitul lui decembrie.Eu am luat abonament de baza dar daca vrei sa ai HBO, de la anul trebuie sa-ti iei pachetul ala cu HBO.E valabila oferta, cum sa nu, m-am gandit ca pot sa-ti trimit pachetul in Suedia cu autocarul si sa vina careva sa-l ia.Poate Rayu sau Adela,daca-s de acord.Asa ai putea sa vezi si tu romanii mai repede!!

Rayu, am vazut si io filmul ala pe HBO. E fain!!

Mergi la inceput

Lilanda, am uitat sa-ti zic, cred ca plecam in 25 nov.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Idora
m-am gandit ca pot sa-ti trimit pachetul in Suedia cu autocarul si sa vina careva sa-l ia.Poate Rayu sau Adela,daca-s de acord.Asa ai putea sa vezi si tu romanii mai repede!!

Daa, daaaa si sa vina cu el la Copenhaga!!! (asta ca motiv in plus!!!) Multumesc mult de tot...luni ii sun pe astia de la comunitate sa vaz daca ma lasa cu parabolica ori nu in ograda si, apoi, imediat trimit banutii. pentru asta te contactez pe PM!!!
Pegasis, imi pare rau ca tot neacoperita esti (in Romanika n-au aparut inca scolile alea afterhours...sau cum le-o fi zicind, unde stau copiii dupa scoala/gradinita pina ce vin sa-i ia parintii?????)

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

lilutza,no problem cu pachetul ,se rezolva,insa te sfatuiesc sa te interesezi cu parabola,pentru ca iaca,eu stau cu digitv boxu in casa de 3 luni de zile ,nu ma lasa astia sa-mi pun parabola pe terasa,cica numa pe acoperis,mi-o instaleaza ei contra micului pretz de 3500 de coroane,bashca o taxa de 50 de coroane pe luna,idioti!!!
Pegasa,imi pare rau offf,copilasii astia!!Mor de mila lor cind sint bolnaviori.
Sabinski,Sofia tot racita e mai?
Isabelle,cind te intorci din Romanika ?Iar stai p'acolo vreo juma de an?
P.S.-de ce oare nu pot sa va zic si io civilizat,sa va "strig" pe nickurile voastre?Eu sufar de boala diminutivelor,daca nu ati observat cumva

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

pai da...a fost o viroza f f urata...acu aramas cu nasu si tusea, macar nu mai are febra...uf.

s-aveti o vineri,,,aici e ceata deasa.si la munte e soare si frumos.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Lilanda,bine intreaba-i pe aia si vezi daca te lasa cu parabolica

Rayu, pai cam asa o perioada de timp Da, chiar ca-s idioti astia.Noroc de noi ca avem o proprietareasa ca lumea, nu-i apartament la guvern, ca aia cred ca-s mai tampiti.De multe ori ma doare bila cand aud ce legi au pe-aici.Ciudate rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

da ma taica lu tomitza, crezi tu ca mie nu mi-a picat rau, avem si beletele de avion, dar daca s-a intimplat ca am aici treburi de ma tzin in loc, asta este. la tzepe 1-0 pentru danemarca ! hahahahaha
lasa ca vin cit de curind

luluci tu ma bagi la mijloc intre tine si vikinga ? mmmmmmmmmmmmmmm rai pe vatrai nene

vikinga e fata
care mi-a frint inima toata
si la totzi din danemarca
si germania jumatatea .....

au au auuuuuuuuuuuuuuuuuuu................

Mergi la inceput

Nu stiu daca va mai amintiti dar v-am intrebat mai demult despre o melodie de-a lui Keno-Azi vii maine pleci. In sfarsit am dat de ea.Cred c-o s-o ascult toata ziua pana ma satur de ea.Mie mi se pare BETONIntrati aici http://ul14.rapidshare.de/cgi-bin/upload.cgi?rsuploadid=424066591603572725 si dati-i download si spune-ti-va parerea.Sper sa mearga downloadul.

Mergi la inceput