Scandinavii stiu DC... (83)
Raspunsuri - Pagina 14
Idora spune:
Sabinasi aici tot pe digitala au facut-o dar io de tampita ce-am fost, am zis ca las ca-i buna.Cred ca-mi facea de cate ori vroiam pana-mi placea dar adevaru-i ca mi se rupea, ca ma gandeam ca va ramane doar pe-acolo prin dosarele lor.
Alba, se da peste 2 ani normal.Vezi ca am scris si mai sus!!
Pegasis spune:
Luati de www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61565" target="_blank">cititi
Sa spun si eu un firav La Multi Ani! tuturor care s-au serbat cu diverse ocazii? Au mai bine bag capu-n nisip ca strutu' ca n-am facut-o la vreme... Vai de cocoasa mea... o sticla mai imi trebe' ca-n rest is grogy deja...
doruletz, baga mami o baie la picioare cu apa fierbinte cit suporti si cu niscaiva sare grunjoasa presarata... face minuni...
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
lilanda spune:
Alba, care-i legatura-ntre veteran si mac, ccc ca-mie-mi iese numa opiun
iren, muoama ce mindra sint!!1 In Dk, iti dau indivizii rezidenta permanenta dupa 7 ani...te-am luat
sabina,
quote:
si rayu de ce are voie sa zica unchi? doar e mai mare ca mine
rayu.i la buricu' lu' narancea. De-aia ii zice unchi??? Tu la fel???
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
iren spune:
Alba, pai acilea a vrut sotzu sa lucreze Sotzu e tot roman, da crescut in Canada, a stat 22 de ani acolo, asha ca acu avem avantaj pe seama lui
Sabina, Annie e bine, doar ca munceshte toata ziua in laborator, shi n-are calculator acolo.
Idora, sotzu are permis de rezidentza C, care inseamna ca se reinnoieshte, dar nu se reaproba, asha ramine, batut in cuie, il da afara numa face ceva urit, terorism sau asha ceva asta e ca shi cetatzenia, tot rezidentza permanenta e. El mai are 5 ani de ashteptat pin la pas, da nu se mai streseaza, ca are cam aceleash conditzii ca cetatzenii, nu total, da aproape
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
vikinga spune:
Ce mai faceti poienari zglobii, inca un pic si incepe we. Mai chiar cugetam eu azi asa si realizai ca mai sunt numai vreo 4-5 sapt si facem Craciunul! Wow ce repede trecu anul uite asa din sarbatoare in sarbatoare. Albitza acum mergem in Spania sa vedem familionul din partea venerabilei soacre, am auzit ca-s oameni super haiosi, primitori si vorbareti. O sa stam la fratele lui alberto, el s-a indragostit de o spanioloaica si a ramas acolo. Amindoi fratii sunt cetateni italieni si apropos de ce vorbeati aici cu vize si rezidente, daca ai permanent nu e necesar sa mai fii si cetatean. La ei ba e chiar chestie de mindrie sa fie italieni, cu toate ca al meu alberto nu a fost niciodata in italia, funny:))) am fost eu acolo si fii-su, el nu. Na ja..arbeit mach frei. Noi la cetatenii suntem precum lb straine la noi in casa, adik multe: eu romanca, alberto italian, aldo neamtz, daca ne-om duce toti 3 intr-o vacanta cine stie prin ce tara si or fi reguli diferite pt fiecare in parte atunci tine-te. Da o sa-mi revad soacra cam sapt viitoare inca nu am stabilit data, chiar ca mi se pare pustiu acum prin Mc Donlads cind merg cu aldo fara ea. Sa vedeti cum dadea soacra(femeie dealtfel rafinata la viata ei si acum o asortata si o coafata) iama in cartofi parjiti cu katchap si maioneza aoleoo! Era chiar haios cind mergeam prin restaurante si noi luam un vin ceva si ea foarte serioasa comanda COLA! Si chelnerii nah mai faceau oki mari unii, nu e prea frecevent sa vezi o seniora la 80 de ani bind cola, atunci ea fitzoasa zicea COLA LIGHT!Iar pt concediul din ianuarie inca nu ne-am hotaritLil super filmuletul, am ris cu lacrimiIdora felicitari, esti buna de cinsteMihaela si noi mergem miine cu lanternele sa colindam, aici asta e petrecerea care se tine cu adevarat si nu hallowinul. Narancea ma uitai pe harta si am vazut ce aproape esti de mine, daca strig asa mai tare NN haaai la o bereeee sigur ma auzi Uite si Lil pe aproape, daca nu era plecatul in spania faceam de o intilnire in trei, NN si moldovencele. Sau cu un vin fiert:))Lena cuscra iubita mea draga am sa urmaresc plicul, multumesc de surpriza frumoasa, ei ce cuscre suntem noi, eu trimit prafuri pt mititei tu poate o scortisoara pt vin fiert ca si asa ma chinui sa gasesc si nu reusesc, asa sa ne cinstim copilasii nu de alta. Chiar asa Lil ca tu vii aici la cumparaturi, ai luat vreodata scortisoara? Lena i-am spus si sotzului ca eu gata am gasit nora, am aratat poze si a zis banditul eee daca fata seamana cu maica-sa cind se face mare atunci e bine:) Si de cind i-am zis ca o alintati Freyozaura s-a amuzat asa de tare ca a inceput si el cu Aldozauroswww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
Rayuela spune:
bey,care nu ati intrat la subiectul cu Socurile electrice,plizzzz,duceti-va acum,merita citit postare cu postare!(am vazutara contributia citorva poienari)
Io-s cam pusa pe ris azi,am vazut "Tais toi" cu Depardieu si Jean Reno(iubitu meu),am ris la citeva faze raaaaaaaaaau,acuma citesc si de oo electrocutate,leshin bre aci pe tastatura,aveti milaaaaaaaaaa!!
P.S.-daca n-adorm mai vin,daca adorm nu mai vin.
Simplu ca bunaziua!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
Idora spune:
Lilanda, stiam ca vreau sa-ti zic ceva si nu mai stiam ce.Vezi ca se poate sa cumperi doar cartela ca sa vezi romanii dar de la alta firma digitala, de la MaxTv si se potriveste la orice receiver.Taica-meu mi-a zis ca a vazut la tv sau i-a zis cineva (nu mai tin minte).Nu sunt 100% sigura dar daca-i asa nu trebe decat sa rogi pe cineva sa cumpere o cartela si sa ti-o trimita.Uita-te pe siteul asta:http://www.digitaltv.ro/
Vikinga, ce-mi place de soacra-taSi a mea-i la fel, e nebuna si plina de viata la 78 de ani ai ei.Parca-i chiar mai nebuna decat mine.Ea chiar zice ca parca se vede pe ea cand era la varsta meaO faza faina de care-mi aduc aminte e atunci cand am fost la ei de-am sarbatorit ziua lui taica-meu si mi-a zis ca ce varsta frumoasa a implinit taica-meu, adica 66 de aniEu nu prea vorbesc suedeza si inteleg doar putin asa ca vorbim amandoua in engleza de balta invatata de ea de la tv, amestecata cu suedeza mea de 2 bani Ne-am placut reciproc inca de la prima vedere la fel si cu socru.Si la noi e o adunatura de natii de toate felurile:eu romanca, ea norvegianca, socru olandez si consortul suedez
tata lu Toma spune:
Bravos Naranceo tata ! Io fusei abstinent toata saptamana in asteptarea lu' matale si acu' aflu ca-i dijaba ... halal tzapa !
unu' in sevraj
ps.Sau ai auzit ca s-e lansat si la Ro divaisualadetilefacejumari
pps.Bunineata bobor scandinav
_
Sunt moderator dar ma tratez
lilanda spune:
Buna dimineata!!! :-))
Bei ce intuneric ii prin Scandinavia!! Si ce vreme!!! (sa nu stingeti, azi, lumina !!! )
vikinga, io iau scortisoara de aici, din DK. Daca vrei iti trimit un stoc (pudra, bucati mici, cilindrii mari, de care vrei!!!) Numai da-mi adresu' :-))) (Insa, uite ca ma facui curioasa cu scortisoara la nemti si-am sa ma uit luni, sa vaz daca se gaseste in Flensburg, la supermarket!!). Cit despe vecinitate, noi trei (tu, eu si narancea, sintem foarte apropiati...tu mai mult cu narancea, care-i aproape pe la mijloc ).
Idora, multumesc de informatii. Din pacate, vaz ca Max-ul nu are HBO (ceea ce ma intereseaza foooarte tare) asa cum are DgiTV-ul. Tu ai Digi??? Te-ntreb pentru ca vad, acum la ei pe pagina, un asterix care zice ca serviciul "e disponibil doar pe teritoriul Romaniei". Asa o fi??? (intelesesem io ca nu e legal sa bata cu emisia prea departe si ca de aia au pus asterixu', dar numai asa de ochii legii). In cazul asta, cred ca am sa apelez la tine cu procurarea (daca mai e valabila oferta!!!)...numai zi-mi cind plecati, ca sa-ti trimit banutii inainte!!!
Rayu, nu-i asa ca Depardieu ii genial in rol de idiot??? :-))) (am revazut saptamina trecuta "Marele Albastru" cu Jean Reno si, nu stiu cum, am ris si mai cu pofta decit atunci cind l-am vazut pentru prima oara...cu exceptia finalului, of corz!!)
Va urez o zi ravisanta, ma duc sa fac lumina
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Rayuela spune:
neatza si de la mine,cirpita de somn,au inceput astia sa ne renoveze pe scara,ne schimba geamurile,si la 8 dimineata m-am trezit de parca eram in mijlocu razboiului,uof!
Lilutz,Depardieu e pur si simplu totalmente genial,am crapat de ris la o gramada de faze,iar Reno e perfect in rolul de cremenal gigiduru care se transforma in "copainu" lui la final.Adorabil film!!!
Faza aia cu betzivu la politie,care doarme cu capu pe masa,hahahaha,si intra citiva politzai brusc peste el,il trezesc,la care betzivu:ALOOOOOOO???Vorba lu narancea,unu care raspunde la telefon fara sa-l sune nimeni
Isabela ,felicitari pentru viza mai!
Adeluci,mai treci si tu p'aci ,sa vedem ca traiesti!
lirisule,nici la mine nu merge sa ascult interviul(ai observat ca sint maestra in ale calculatoarelor,asa ca nu e de mirare)
vikinga,soacra ta e de coma mai!Ce misto ca Aldo sa aiba asa p bunica,iti zic din proprie experienta,bunicii au un rol fff important,zic eu ,in perioada copilariei!
mai trec io,asta a fost numa un mesaj sa fac oki la cafelutza!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou