Bebelusi de iulie-august 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Am revenit ca fata e somnoroasa, drept e ca si vremea e cam mohorata.
, nici Sara nu prea mananca in ultimul timp, orice ii distrage atentia. Mai are si obiceiul de isi strecoara un degetel pe langa sfarc cand suge, ati mai auzit de asa ceva?
Sa va zic si de bine. Dimineata cand o aud ca ma cheama ma duc la ea si o salut cu Heil Hitler!, iar ea imi raspunde cu o serie de zambete stirbe de-mi vine s-o mananc. Uneori o mai alint "My Pretious" - stiti voi de unde...
I-am luat o multime de jucarele care fosnesc sau fac galagie, din acelea de agatat pe zabrelele de la patut si scoate niste chiote de bucurie cand le "activeaza" de parca e un mic indian. Cand vorbesc pe un ton serios cu ea sta cateva clipe si ma priveste atent, apoi se pune pe zambit de ma dezarmeaza complet. Cred ca va face ce va dori din mine, asa iremediabil indragostita sunt de ea.
Ca terapie pentru micutza mea depresie i-am cumparat un centru de joaca, am gasit o oferta tentanta si m-am gandit ca se va bucura de Craciun, pana atunci nu i-l arat. I-am mai comandat si un tarc, astept coletul saptamana asta, o voi pune in el pe burtica s-o am sub supraveghere. Din pacate n-am gasit pe stoc niciunde salteluta muzicala de la Chicco, asta iar ma gandeam ca-i va prinde bine la oroarea pe care o are de a sta pe burtica. De la editura Crisan ne-am imbgatit biblioteca cu cateva carticele sonore care o amuza tare.
Cam asa ne ducem noi zilele, eu am putin timp pentru mine, nu prea mai am timp de cochetarii. In weekend inchiriez filme si ma delectez cu sotul, am ajuns la distractii tare cuminti, parca suntem babutzi. Am vazut mai fainute "Closer" cu Julia Roberts si "Being Julia" cu Annette Bening si unul care ne-a impresionat tare mult, cu o muzica excelenta, mi-as dori-o pe CD - "Man on Fire" cu Denzel Washington.
Va pup, se pare ca am musafiri.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Monai, si Luca face la fel. Eu cica il cert , schimb vocea sunt serioasa, si el se uita cu ochii lui mari la mine foarte serios, dupa care incepe sa rada de ma topesc toata.
Eu cred ca faza cu mancatul e acum cand descopera ce e in jurul lor, altfel nu-mi explic. Si Luca pe langa mai baga si deshtu', ca doar si ala e bun Si Ioana zicea la fel de Andrei, ca la fel face!!!

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu

POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Mamini, Corbioana multumim frumos .

Si noi am avut un snautzar pitic f cuminte de altfel si f educat nu se ridica in pat sau pe fotolii dormea numai in cosuletul lui, l-am iubit tare mult dar cand am nascut si am venit acasa o sapt nici nu s-a apropiat de mine si apoi am facut eu depresia dupa nastere si mi s-a pus pata pe el si l-am trimis la Craiova soacrei mele. O chestie f ciudata desi il iubeam mult acum nici macar nu mai intreb de el. Dar pana sa mi se puna pata pe el incepuse sa faca numai prostii si cred ca ni se pusese pata reciproc unul pe altul. Dar cum bebe este cel mai important asta este catelul se va intoarce cand va fi Mihnea mai maricel cam 3 anisori.

O sa pun poze sa vedeti ce tort frumos i-a adus bunica(adica mama mea) lui Mihnea sub forma de ursulet . Tati a avut tortul lui si Mihnea tortul lui. Ieri a fost mare sarbatoare la noi in familie. Si apropo de soacre soacra mea a sunat sa isi felicite baiatul adica pe sotul meu si culmea nesimtirii uitase ca pe nepotusu il cheama tot Gabriel - soacra, soacra poama acra. Normal ca nu i-a picat bine sotului meu ca maicasa a uitat de ziua copilului si ai mei au venit plini de cadouri si de bunatati. A venit biata mama cu oala de sarmale cu snitelele si pestele gata facute si cu cele doua torturi, iar soacra mea dragtuta cioaca nici macar sa isi aduca aminte la telefon. Asta ca divertisment v-am zis ca normal ca am taxato si eu de iau mers fulgii

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Hai ca am reusit sa pun si eu pozele de sambata de la bunicul, prima noastra deplasare cu dormit peste noapte in alta parte toti 3. in albumul 4 luni!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Ioana, e bestial kupilu`tau ce smecherie are in el...are niste zimbete si fetze...nu-ti vine sa il musti asa un pic? eu sunt o canibala, dar ma abtin cu fie-mea...

Cami, e frumoasa Ana, seamana cu mami- pare lunguta bine, citi cm are?

Monica-Elena, ce sa zic? si eu am un specimen de soacra de bau...noroc ca pe sotul l-a crescut bunica si pe bunica o iubeste( si mie mi-e draga, fiindca are bun simt si l-a educat bine pe iubi), iar pe maica-sa o vede si el cum e, nu e nevoie sa spun nimic. va rog pe voi, mamici de baietei, sa nu ajungeti asa!!!!!!!!!!!!! ca nu stiu ce virus e asta de acreala, sa va vaccinati din timp.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

MonaI si eu am vazut Closer si mi-a placut. si mi-a placut si Garden State, tot cu Nathalie Portman.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare fetele!
Mai intram si noi sa dam binete!

Daria e o scumpa! Cica ne "diversificam" si noi.
Suc de morcov...bun si nu prea, dar azi am inceput cu cel de mar ca nu mai facuse fata kk de vreo 2 zile si se tot chinuia ....Pe langa ca e disperata dupa gust (dupa 3 lingurite deja sta cu guritza deschisa ca puiul de vrabie sa-i mai dau )...si-a mai facut si efectul....la o ora 30 de la suc mi-a umplut pampers-ul!!

Am pus si noi cateva poze in albumul Daria la 4 luni! Urmeaza si altele cand o sa mai am timp.

Cami, e frumushica foc Ana !
Ioana...de Andrei nu mai spun ca-i un dulce (da' tu stii asta nu-i asa?) si e ditamai feciorul!!!

Pupam mamicile si bebeii scumpi!

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

http://community.webshots.com/user/irdaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Alina(Baly), parerea mea e sa faci cum crezi tu mai bine pt bb.Daca crezi ca formula va inlatura durerile de burtica da-i formula.De asta ma las si eu de alaptat, orice mananc eu il deranjeaza la burtica si cum am mai spus nu are rost sa imi fac copilul sa sufere pt ca eu nu vreau sa renunt la alaptat.Tot ce faci pentru bebe, trebuie sa faci in asa fel sa fi-ti bine si tu si ea.
Parerea mea....

Mie o sa imi fie mai usor cu formula, in primul rand scap de durerile lui de burta si in al 2-lea rand va trebui sa calatorim(mergem pe insula Sao Padre) si o sa imi fie mult mai usor pt ca el nu vrea sa suga afara din casa.S-a obisnuit sa pape stand intins langa mine si daca plec de acasa cu el nu vrea sa manance.
Voi putea sa i-au si incalzitorul de sticle cu mine ca am adaptor de masina.

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZenaO spune:

N-am avut timp sa va citesc de 2 zile. Asa ca nu stiu ce s-a mai discutat aici, dar o sa recuperez.
Sa va spun ce-am facut aseara: am fost la ziua de nastere a unui prieten si l-am luat si pe pitic cu noi. Am stat de la 20-24. L-am depozitat in dormitorul gazdelor, toata lumea calare pe el si el nu stia ce sa faca sa planga sau sa rada. Era bulversat. N-a plans deloc, a papat, a dormit, dar eu nu m-am distrat absolut deloc ca din 5 in 5 min ma duceam sa vad ce face. Cand s-a incins atmosfera si s-a mai spart un pahar, s-a vorbit foarte tare, s-a ras...deja stateam ca pe ace. Bebe se mai trezea de galagie, mai adormea... pana la urma el cred ca s-a simtit bine in vizita, mai rau m-am simtit eu si am tras concluzia ca nu mai are ce cauta la petreceri de-astea tarzii.

Zina si bb Matei 11 aug '05

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

fetele, am intrat sa va salut!

am facut o groaza de feluri de mancare ( din care bineinteles ca am halittt ... )deoarece in seara aceasta ma pregatesc pentru cina " romantica " in 2 x 2 sarbatorindu-l pe iubitul meu sot de ziua lui...
nu am reusit sa citesc tot...

MonaI, asa e cand nu esti cu ppuiutza esti mai agitata, asa va fii mereu! dar trece si perioada asta in care avem senzatia ca nik nu e cum ar trebui sau cum a fost! ( e normal ca doar a venit sefa in viata voastra)...am trecut si eu si cred si fetele prin asta. eu m-am scuturat si am privit cu alti ochi ceea ce e in jur...ca stresul de fapt de la asta provine si am multumit lui D-zeu, ca am doi copii sanatosi si restul...le mai pun la spate! cant atunci cand ar trebui sa plang ... si Iulia canta cu mine si e bine...

Albinutzza, nu are nasucul infundat sau urechiusele cu probleme ca am trecut si eu prin asta , imi refuza sanul pur si simplu! Va pup!

Acum intru in viteza sa ma aranjez...

Ella si printesele ei: Paula si Iulia

Mergi la inceput