Bebelusi de iulie-august 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

fetele, am intrat sa va salut!

am facut o groaza de feluri de mancare ( din care bineinteles ca am halittt ... )deoarece in seara aceasta ma pregatesc pentru cina " romantica " in 2 x 2 sarbatorindu-l pe iubitul meu sot de ziua lui...
nu am reusit sa citesc tot...

MonaI, asa e cand nu esti cu ppuiutza esti mai agitata, asa va fii mereu! dar trece si perioada asta in care avem senzatia ca nik nu e cum ar trebui sau cum a fost! ( e normal ca doar a venit sefa in viata voastra)...am trecut si eu si cred si fetele prin asta. eu m-am scuturat si am privit cu alti ochi ceea ce e in jur...ca stresul de fapt de la asta provine si am multumit lui D-zeu, ca am doi copii sanatosi si restul...le mai pun la spate! cant atunci cand ar trebui sa plang ... si Iulia canta cu mine si e bine...

Albinutzza, nu are nasucul infundat sau urechiusele cu probleme ca am trecut si eu prin asta , imi refuza sanul pur si simplu! Va pup!

Acum intru in viteza sa ma aranjez...

Ella si printesele ei: Paula si Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Buna fetele,
N-am mai intrat de mult timp. Off, m-am saturat de toate, copii plingaciosi, casa de cumparat, nopti nedormite si oboseala.
Acum fac bagaje, pachete, cutii, saci, pentru ca speram sa ne mutam in decembrie. Jaleeeeeeeeeeeee, vai de pielea mea. Tre sa mai facem ceva renovari, schimbat tapet, combina frigorifica, mobila de baie, apoi carat sutele de cutii si cutiute si sacose si saci. Nici nu vreau sa ma gindesc.
Ieri mi-am sarbatorit onomastica prin munca(sunt Gabriela_Paula) iar azi, implinim 3 ani de la casatorie si mi-am adus aminte abia acum. Halal sotie, halal mama, halal femeie.
Sunt cu moralul la pamint si ma descarc cu voi.
Va pupic mult si va multumesc pentru ca m-ati citit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Buna fetele!!!KULTALA MULTI ANI,SANATATE SI TOT CEEA CE VA DORITI!!!Sper ca printre bagaje si copilasii plangaciosi sa gasiti cateva momente si pentru voi doi.
fetele,asa cum va promiteam ieri,am revenit si am avut si ceva timp sa citesc ceea ce scrieti.In ceea ce ma priveste mi-a revenit si mie menstruatia.Inca nu ne-am pus problema protejarii,pt ca inca nu mi-a trecut.dar,inca din timpul sarcinii,stiam de la doctorita la care mergeam impreuna cu Andre_ea la gimnastica de un anticonceptional ce nu este pe baza hormonala si anume EXULTON.Asa ca maine cred ca va trebui sa merg si eu sa fac aprovizionarea.
In ceea ce o priveste pe micuta mea zanica ea papa combinat lapte de la mine si lapte praf.De la mine in cel mai fericit caz are la o masa 40ml si completam cu formula pana la 140-150ml.foarte rar se intampla sa nu pape decat 100,dar fata e vesela si rade aproape tot timpul.Inca nu am inceput diversificarea si nu cred ca o voi incepe mai devreme de 5 luni.Doctorita a zis ca in functie de cum va evolua ea o vom face la 5-6 luni.
Acum va pupic dulcic si sper sa revin cat mai curand.
Si noi am pus poze multe,muylte cu noi,dar le gasiti in albumul cu gravidutele,nu mai stiu sa le pun in alt album nou.
nicoll_mada si Codreuta Andreea (29.07.2005)

http://photos.yahoo.com/nicoll_mada

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Kulta, sa traiesti, sa fiti fericiti si spor la treaba ca e nebunie cu mutatul si nu te mai biciui, ca esti super sotie si mama, numai tu stii cum!

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Kulta LA MULTI ANI fericiti si fara necazuri de aici incolo, sa iti dea Dumnezeu putere sa rezisti si sa faci fata tuturor intemperiilor!
Ella petrecere frumoasa si AL multi ani sotului!
Mamini multumim frumos, da asa e Andrei e tare haios cand face asa niste mocutze si eu il pap mereu ce crezi ma abtin si eu cum pot hihiiii dar tot il pupacesc de-l zapacesc Ti-am zis ca si eu ma topesc dupa Veve ne=o arati cate putin da e o nebunie de fetitza are niste ochi......
Irda multumim frumos!!!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Irda, e mare Daria ta!!!!!!!!!! ce a crescut, draga de ea! bravo!

Ioana, sa stii ca linkul e pe prima pagina, cind ti-e dor de ea poti sa te duci s-o vezi.

!!!!!tocmai am pus poze mai noi in albumul "poze noi"( mi-am insusit critica!) si in albumul "cartierul" am adaugat poze cu parcul fara zapada, cu lacul, paduricea si arboretumul unde ne plimbam noi.si cu casa noastra, ca ramasesem datoare, pusesem numai cu case de prin vecini ...

M

Mergi la inceput

link-ul e pe prima pagina sau aici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/orhideea75/my_photos

uitasem
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna seara, fetelor!
De sambata am ramas fara internet si tare dor mi-a fost de voi.
A trecut si data de 7 noiembrie, data la care se cuibarea in burtica un samburel mic, acum pe nume Tudor.

Tudor a scapat de raceala. Ii mai fornaie putin nasul. S-a facut mai cumintel. Doarme ziua. Incet-incet ne facem un program. Are la 2 luni fara 2 zile 6.400g si 63 cm.

pentru Gabrieli si Gabriele, Mihai si Mihaele!
Kulta! Inteleg ca a fost ziua ta.

Merg sa citesc din urma.

Andreea, mamica lui Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

quote:
Originally posted by Simonaci79

Nu mai stiu cine zice de cursorul de la mouse. Cum l-ai schimbat? de unde ai luat bbul? Ca eu nu am decat sageti si cruce si alte alea, dar nimic haios! Scuze ca nu mai stiu cu cine vb dar am citit pe fuga ca sa recuperez!

Si sa nu uit: felicitari celor care ati fost la dr cu bbii si ati aflat numai de bine! (Luca, Eva si cine mai era!) Oana- ma bucur pt voi, sa fiti sanatoase si sa nu mai aveti nici o problema si nici un uragan!

Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

A downlodat iubi de pe Cursormania program

mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

DanaB-sa iti taiasca si tie Al Gabriel cu numele.Sa ii fie de bine la crestinel.Si Oana tot 67 de cm are
Ella-eu la celelate vaccinuri nu i-am pus nimic.Dar am tot urmarit-o,i-am luat temperatura si a fost bine.Vaccinul il facem si noi pe 11,vineri,sper sa nu faca temperatura.
Andatudor-si va traiasca si voua crstinelul plangaciosce tort ati avut,de aia sunt.Iar tu esti asa subtirica-bravo!
Si noi am iesit de vreo 2 ori singuri:la cumparaturi si seara la restaurant,dar stiti cum e:am sunat,apoi am trimis mesaje ca zicea sotul sa nu mai sunSi normal ca am vorbit despre ea

mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput