Bona part time! Cat?
Fetele ma tot gandesc in ultimul timp la o bona part time, adica pentru aproximativ 4 ore pe zi, de luni pana vineri. In timpul acesta ar trebui sa-i dea doar o masa (la 11) si sa-l schimbe dupa. Am un baietel exceptional de cuminte si de vesel asa ca nu este absolut deloc greu sa stai cu el, mai ales ca doarme pana pe la 9-9:30 dimineata si apoi dupa masa de la 11 mai doarme cam 2 ore. Oare am sanse sa gasesc o bona pentru atat? Si cam cat ar trebui sa-i ofer salariu?
Specific faptul ca sunt din Bucuresti
Va multumesc anticipat.
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
poze Andrei
www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2763" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!
Raspunsuri
Amaya spune:
nu stie chiar nimeni, nimeni???
poze Andrei
www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2763" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!
Andries spune:
150.000 lei vechi /zi
depinde de la cat la cat, 4 ore de la 9:30 la 13:30 e rezonabil, cauta o tanti pensionara aproape de tine cu recomandare obligatoriu, sa nu patesti ca mine.
150 mii zilnic inseamna cam 3 mil pe luna, ceea ce nu ii ajunge decat daca are si pensie. eu cand am cautat bona pentru 10 ore zilnic am gasit o gramada de doritoare pentru 4, 5 ore, adevarul este ca stau intr-un cartier cu multi pensionari.
Andries
Amaya spune:
Andries, multumesc mult pentru raspuns...totusi nu este cam mult 3 milioane pentru 4 ore/zi (eu as avea nevoie de la 10 la 14)?
poze Andrei
LYADA spune:
Amaya,
Poti sa incerci si cu 2,5 milioane/luna. Insa sa fii pregatita, mai ales daca iti place persoana, sa poti da si 3 milioane. Copilul isi va modifica programul, va deveni mai energic, nu poti miza ca va ramane la fel in timp.
Succes in cautari! Sigur vei gasi pe cineva. Si cum spunea si Andries alege pe cineva care are si o pensie altfel ti se va plange ca nu ii ajung banii...
ingridnen spune:
150.000 pe zi mi se pare cam mult...pentru 4 ore! Bona mea sta 10 ore pe zi si ii dau 5 milioane pe luna. Deci cam 25.000 / ora.
Eu zic ca 2 mil. pentru 4 ore este suficient... mai ales daca nu are mare lucru de facut.
Ingrid si Cristi (2 ani si 8 luni)
Andries spune:
Da, este adevarat ca sunt numai 4 ore, dar sunt cele mai productive ore, de la 10 la 14, in plina zi. Practic o tanti nu mai poate sa aiba alt serviciu in afara acestor 4 ore, eventual pleaca de la tine, se duce face piata, mai face ceva mancare si .. gata! Daca pustiul doarme o poti pune sa iti faca ceva treaba in casa, de exemplu sa ii spele si calce rufele baiatului, ale voastre, etc.
Plus ca asa cum a spus si Bianca, copilul se schimba. Din experienta pot sa spun ca este cel mai greu intre 9 luni si 1 an si 2 luni. Atunci invata sa mearga de-a busilea, se agata de toate alea din casa, trage, impinge, se loveste, practic va trebui sa gasesti pe cineva sa stea cu ochii pe el ca pe butelie. Si tot in perioada asta copilul de obicei renunta la somnul de la ora 11 si ramane numai cu o "tura"de somn de la 13:30 - 14:00. Al meu la 1 an si o luna a renuntat sa mai doarma de la ora 10.
Andries
Andries spune:
Am vazut pozele cu Andrei, sa-ti traiasca, ai o dulceatza absoluta!! Este foarte gingas.
Andries