Mamici de iulie - august 2006

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chris spune:

Uf, abia mi-am luat inima in dinti sa scriu si eu, ieri mi-am facut testul si a iesit pozitiv. Ce emotie! Eu sunt mamica mai veche de fetita de 2 ani jumate, dar tot m-au apucat emotiile de numa.
Inca nu am fost la doctor, dar sper sa fie totul cum trebuie si bb sa fie bine. Nu e prea repede sa merg la doctor? UM a fost in 10 oct.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

Bine ati venit mamici de iulie-august 2006!!!!!
Sarcini usoare si bebelusi sanatosi!!!!

Io17+ cu bebu_mic

bebu_mic al nostru...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Chris, si eu sunt mamica de 2003 si tot sunt emotionata.Insa am experienta in spate, nu ma mai panichez pt. orice, stiu ce trebuie facut si sunt mult mai linistita.

Am fost si eu la prima ecografie si am vazut gamalia de ac.Doctorul insista sa-i surprindem o activitate cardiaca dar n-am reusit decat pt. 1 secunda pt. ca sarcina nu avea nici macar 6 saptamani.
Oricum, sper sa fie bine.

Eu iau acid foloc si Magneziu forte(recomandarile doctorului de la sarcina anterioara).
Saptama viitoare trebuie sa fac analizele de sange.

Irinuca & Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Chris, nu e devreme sa te duci la dr. Eu am avut UM 11 oct, si deja la data asta fusesem la dr

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu

POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

RH...felicitari pentru sarcina..si fiindca sunt o fosta mamica de iulie august ..tot cu FIv ...am tinut sa te felicit, si sa ai parte de o sarcina act mai usoara...si sa te gandesti toata sarcina ca e o sarcina absolut normala dar cu atat mai pretioasa.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Ce emotionata sunt cand vad ca atatea mamici vin sa ne salute!Multumim mult si asteptam oricand sfaturile voastre,mai ales eu care sunt noua in meserieMa documentez cat pot dar experienta are cuvantul...
Chrisbine ai venit printre noi!Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Eu,fetelor sunt bine...acasa...Ieri seara,desi nu imi era foame am mancat cu pofta si toata noaptea am avut o greaaaata...Acum ma simt mai bine...nu mai vreau greturi,m-am lamurit...
cypocsurmatorul control este la 7 saptamani si ceva.abia astept!

6+

mamica incepatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Felicitari mamici de iulie - august 2006. Si eu sunt o mamica de iulie-august 2005. La fel ca si colegele mele de la beblusi iulie- august 2005 nu m-am putut abtine sa nu va felicit sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi si la termen. Ptr orice fel de intrebari va asteptam cu intrebari la bebelusi de iulie-aug 2005.

Rh felicitari in mod special. Asa cum zicea si Anis si cum bine sti si eu sunt o mamica a unui globulet de aur obtinut tot prin FIV anul trecut pe 25 octombrie. Sa ai o sarcina super si sa te bucuri de ea dinplin.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris spune:

Ce bine ca ne adunam aici, e super fain ca ai cu cine povesti pe acceasi tema!
Cand m-am inscris eu pe forum, in 2002, nu era asa multa lume :), dar datorita forumului am reusit sa beneficiez de acea faimoasa asigurare suplimentara care mi-a prins extraordinar de bine.
Deocamdata nu am greturi dar data trecuta pe vremea asta deja simteam ca nu mi-e bine. Poate acu scap . In schimb ma cam dor sanii si putin burta.
Acuma iau vitamine Eurovita S cu care am inceput de aproape 1 luna, nestiind ca sunt insarcinata, asa ca vreau sa termin tura asta, e bine pentru ca ele contin cam toata vitaminele inclusiv acid folic.
La sarcina anterioara, doctoritza imi daduse doar fier, dar si asta foarte tarziu.
Oricum, am o pofta de mancare teribila (acuma nu mai stiu daca e de la vitamine sau de la sarcina) ceea ce e bine pentru ca sunt f slaba. De fapt, data trecuta m-a ingrasat cam 12-13 kg, desi doctorul ginecolog imi spunea mereu ca din ce hranesc copilul ala... dar a avut 3,300 kg si am nascut cu 2 sapt. mai devreme
Irinuca, nici eu nu sunt speriata, doar emotionata tare, ca lucram de ceva timp la proiect si nu s-a aratat pana acuma nimica la orizont.
Doamne ajuta sa fie bine!

Va pup fetelor! Noi astea mamici mai vechi, poate va putem ajuta si indruma in aceasta perioada extraordinara si deosebita din viata, nu ezitati sa ne intrebati (din ce mai tin eu minte )
Sarcina usoara!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna burticutzelor!
Cum stati cu greturile? Ca pe mine ma omoara! Au inceput de citeva zile (la inceputul saptamanii a-7-a)si sunt mai intense in special seara. De mancat, nu mananc aproape nimic toata ziua. In special carnea imi provoaca cea mai mare greata. Nu stiu ce sa ma mai fac. Iau in schimb vitamine Elevit Pronatal. Voi ati inceput sa va faceti analizele? Ca eu mi-am facut o parte din ele, dar mai am o gramada.
Am si eu o intrebare pentru cele care au mai fost gravidute: cind incepe sa se cunoasca burtica? Eu ma studiez zilnic in oglinda si parca a crescut un pic, dar s-ar putea sa mi se para.
Va astept cu noutati!
Cristina
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Cristina, la mine burtik s-a vazut doar la sfarsitul lunii a 3-a.

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi

Mergi la inceput