Mamici de iulie - august 2006

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Felicitari tuturor si sarcini usoare!

Am vrut sa ii doresc succes in special lui mist pe care o stiu de multa vreme de pe la alte subiecte si stiu cat de tare isi doreste un bb. Speram sa vii cu vesti bune joi .

Luminous beings we are, not this crude matter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Deja au aparut mamicile de iulie-august 2006?! Va urez sarcini usoare si bebelusi sanatosi

Laura 20+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Nick, multumesc pentru felicitari! M-am uitat la pozele cu Daria de la trei luni si nu-mi vine sa cred ce fetita mare s-a facut. E super scumpa! S-o pupi din partea mea, si poate reusesc sa vin in week-end pe la voi (eu tot imi propun sa vin, dar mereu intervine cite ceva).

Eu am facut deja prima ecografie, la aproape sase saptamani, si deja puiul avea activitate cardiaca. Am fost foarte emotionata, nu-mi venea sa-mi dezlipesc ochii de pe monitor.
Voi cum stati cu greturile? Ca eu ma plangeam de lipsa lor, dar ieri mi-a fost asa de greata ca nu am putut manca toata ziua decit un sandvis si doua portocale. Dar eram super fericita, pentru ca asta e semn ca sarcina merge bine. Astazi vad ca mi-a fost mai bine si iar incep sa ma ingrijorez. Asa sunt eu, putin paranoica! Va pup pe toate!
Cristina
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mist spune:

kehleyr, ce surpriza placuta mi-ai facut, multumesc pt gandurile bune ! Asteptam si noi cu nerabdare vizita de joi, dupa calculele mele si daca totul merge bine, bb ar tb sa aiba 6 saptamani si o zi.

cristina_ana si letitzia, am inceput sa am si eu simptome (dar usoare!) de greata acum doua zile. Imediat ce simt ca ma apuca, mananc la greu grisine si biscuiti si mai beau si multa apa. La mine se pare ca ajuta. Am inteles ca si odihna si lipsa de stress sunt un factor important in combaterea greturilor, deci incercati sa va relaxati si sa dormiti cat mai mult.

Mult noroc si curaj tuturor fetelor care s-au inscris pe listuta!

"I am still learning."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Buna fetelor!
cristina_ana te felicit pt bb al tau cel sanatos.Si eu am facut prima eco tot la aproape 6 sapt dar era mic,mic...Dar dupa calculele mele abia aveam 3 saptamani de cand ramasesem pentru ca imi luam temp.M-a chemat peste 2 sapt din nou...abia astept!Deja incep sa ma ingrijorez ca nu am greturi,nu ameteli....de cand stau acasa nici foame si somn nu mi se mai face.Singurul semn ca sunt insarcinata este ca merg des la baie

6fix

mamica incepatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

pika_pika, daca bebele tau avea doar trei saptamani de la conceptie, e normal sa nu se vada mare lucru. In momentul ecografiei, bebele meu avea patru saptamani de la conceptie, pentru ca stiu sigur cind am ramas. Eu aveam durata CM mai scurta de 28 zile, deci si ovulatia era mai devreme. Asa ca nu te ingrijora. Saptamana viitoare sigur o sa se vada mai mult. Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Abia astept!Mersi mult Cristina_Ana
Si...alte mamici?

6fix

mamica incepatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Nu m-am putut abtine sa nu va scriu si eu cateva randuri.

In primul rand va felicit pe toate si va doresc sa aveti o sarcini cel putin la fel de frumoasa ca a mea si bebelusi sanatosi!

Eu nu am vomitat deloc, nu am avut greturi - doar mofturi cum le spuneam eu, adica nu puteam manca de exemplu mezeluri.... si cand mi se punea pata pe ceva mancam pana nu imi mai trebuia

Asa ca fetele care nu aveti greturi si nu vomitati, stati linistite - stiu ca si eu ma stresam ca de ce eu nu vomit - fiecare sarcina e unica si nu e nici o problema daca nu aveti greturi.

In schimb am facut sant la baie , asta a fost si singurul semn ca-s insarcinata, tensiune in sani si ma trezeam la 6 dim sa merg la baie... in rest nimica.

Primul test de sarcina din viata mea l-am facut pe 30 noiembrie - de Sf. Andrei si a iesit pozitiv, normal - si la 40sapt. + 2zile, pe 5 aug. 2005, am nascut in 4 ore jumatate pe fetita noastra Emma Andreea.

Inca ceva, daca nu luati repede in greutate sa nu va speriati, eu am luat 11kg pe toata sarcina si in primele 3 luni doar 3kg, si imi era teama ca o fi ceva de nu iau... dar fetita a avut 3.510kg si 52cm...

Hai ca v-am scris o poveste, sper ca nu v-am plictisit... dar chiar m-a apucat nostalgia cand am vazut deschis subiectul asta pentru mamicile din 2006...

Sarcini usoare si fara probleme!!!

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

Pika, stai linistita ca nici nu avea ce sa se vada asa devreme .Conteaza foarte mult aparatul , asa am patit si eu .Pe de alta parte la mine s-a produs conceptia pe la sfarsitul ovulatiei pt ca s-a vazut destul de greu la ecograf.Asa ca ia acid folic si stai cuminte .

Alia13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Buna dragi

In primul rand felicitari, sa aveti o sarcina usoara si fara probleme, sa ajungeti cu bine la final, sai sa traiti din plin aceste momente, sunt unice
Acum un an aflam si eu ca sunt insarcinata, de fapt mi se confirma, pt ca de simtit am simtit. Si uite ca dupa un an, parca retraiesc aceleasi simptome de greturi, stari de voma...

Am citit si eu putin, si am vazut ca toate de iulie-august 2005 au venit sa va felicite. Noi suntem acolo o foarte bine inchegata si vrem si voi sa fiti la fel

Va si va doresc numai bine, sa va vedeti puiutzii cu bine

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu

POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

Mergi la inceput