Magia Comunicarii

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Wow ....

Mi se pare aproape fascinant ca tipu' canta de rupe no matter de bruiaj. Admirabila muzica din ... interiorul lui .

Am io o vecina deasupra, in fiecare zi face reclamatzii ca merge tare aerul conditzionat si se aud batai ritmice. Au venit 15 departamente ale autoritatzii de stat pana acum, a ajuns si la primar. O admir din toata inima pt determinare. Io n-as fi fost capabila nici dc imi curgea apa in kap.

Never say NEVER.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ovidiu bufnila spune:

quote:
Originally posted by Oana MC

e greu sa fii original in ziua de azi. mai usor e sa reciclezi idei.

Oana si Matei (25 februarie 2004)

Nu trebuie sa reciclam idei ci trebuie sa devenim oameni de actiune. O astfel de problema am in timpul unui program de training pe probleme de imagine si comunicare cu functionari publici. Ei au ajuns in cele din urma la concluzia ca putem deveni oameni de actiune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

dmnule ovidiu bufnila... numai imaginea va preocupa sau mai aveti si altceva de spus>??! nu o spun in btjocura.. pur si simplu ma intereseaza.. mereu cand citesc un mesaj emis de domnia voastra.. citesc numa despre imagine... eram curioasa doar!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

ce de mai comunicare pluteshte-n jur!!

Mergi la inceput

si ma gandesc ... ca nu aveti vreun ochi vanat.. ci doar unul care rade de nu ma iintrati pe aici domnule! am devenit insistenta! ha?

Mergi la inceput