Magia Comunicarii

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ovidiu bufnila spune:

quote:
Originally posted by cl

quote:
Originally posted by pisik 4ever

Nane, ramonai, subiectul este, citez, "pentru cei ce vor sa devina intr-adevar consilieri de imagine mai mult decat simpli profesionisti de PR, marketing, advertising, NLP, comunicatori de toate spetele…" aici suntem in acelasi timp profesori si elevi. un taur poate pastra picioarele pe pamant si capul in nori?
You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Daaaaaaaaaaaa. Fara sa vreau m-am gandit la taurasul ala, de la desenele animate. Ala de statea la umbra si mirosea floricele...Fernando parca se numea, nu?
Marina, gata, , nu mai fac.

Claudia

Taurasul a fost extras din Imaginarul tau din cu totul alte motive. E vorba de o dinamica a ta interioara.

Ovidiu Bufnila
consilier de imagine

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by qsar

quote:
Originally posted by BadKarma

Buna ziua, tuturor. Sint noua pe acest forum si am dat peste aceasta discutie care pare interesanta. Nu va suparati, puteti sa imi spuneti si mie ce face un Consilier de Imagine? Este vorba despre o meserie? Cum poate cineva sa ajunga Consilier de Imagine?

Multumesc,
BadKarma

quote:
Originally posted by BadKarma

Va multumesc mult de tot pentru raspuns. Am inteles ca un Consilier de imagine poate sa lucreze practic oriunde, si in principal trebuie sa aiba o facultate, nu prea conteaza care. Eu am facut ASE-ul, dar la Economie Agrara. Nu stiu daca ma calific, insa ma simt curioasa sa incerc si eu. Pe de alta parte, daca ia 15 ani ca sa ajungi un Consilier de Imagine, asta ma cam descurajeaza: daca ma apuc acum, as avea 45 de ani cind as termina. Sint carti pe care as putea sa le iau pentru asa ceva? E vreun masterat oferit undeva? Dvs. unde v-ati luat diploma? Stiu ca pun multe intrebari, dar chiar ma intereseaza subiectul... Aveti idee, un consilier de imagine incepator, asa, cam cu 5-6 ani vechime, cam cit are salariul?

Unele dintre cele mai importante "arme" ale unui profesionist in imagine si comunicare sunt informatia, pregatirea riguroasa si mai ales vocatia si discernamantul. Este o zona tentanta profesional, nimic de zis :)), dar nu se invata dupa ureche si dupa povestiri SF. Repet, domnul Bufnila nu este consilier de imagine ci de... imaginatie.

Parere 100% personala (si destul de avizata )
Q

Honi soit qui mal y pense...

Buna seara: sunt beton la studii, no probleme. Aperentele sunt haioase.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by qsar

Acu, deh! Daca vreti sa va jucati, nu-i nici o suparare. Ideea e sa nu luati prea in serios acest subiect pentru ca Ovidiu Bufnila nu este consilier de imagine in adevaratul sens al cuvantului, ci este un personaj in cautarea imaginii in baza unor teorii proprii (destul de neclare si alambicate). Am lucrat intr-un domeniu apropiat si strans legat de imagine si comunicare. Va rog credeti-ma pe cuvant, aproape nimic din ce zice domnul Bufnila nu are legatura cu lumea reala sau cu aceasta meserie.
In rest, e un subiect benign... si pentru mine extrem de amuzant. Da' amuzant-amuzant. Citesc si rad; si iar mai citesc si iar rad...

Parere 100% personala.
Q

Honi soit qui mal y pense...

Strategiile profesionistilor de imagine difera de la caz la caz, draga Qsar. Daca ai lucrat in domeniu, probabil ca stii acest adevar. Mai mult, daca zici ca ai lucrat in domeniu, nu vei face afirmatii nefondate despre alti profesionisti. Noi nu suntem Magicieni ai Imaginii care desenam sau vopsim, nu scriem cantecele pentru videoclipuri TV, nu ridicam bannere peste strazile oraselor si nu organizam conferinte de presa cu apa minerala si bombe de fum. Draga Qsar, noi suntem niste profesionisti ceva mai speciali ai Imaginii. Spun NOI, pentru ca de fapt suntem mai multi, lucram impreuna.

Inima buna, draga Qsar.

Ovidiu Bufnila
consilier de imagine
Danemarca:
http://www.phantazm.net/index.htm

Mergi la inceput

Intr-un oras oarecare din Romania se intampla in aceasta clipa o ghidusie: intr-o institutie un tip a fost prins la mijloc. Il lucreaza toata lumea. S-a pus nashpa cu sefu cel mare, cu maharu. Maharu a dat ordin ca omu sa fie ras, tuns si frezat. Omu a inceput sa aiba tot felu de probleme. Cu alte cuvinte, o sa fie ras. Asa merge Istoria.

Intr-o buna zi, cate un om de pe planeta Pamant, din varii motive, intra pe invers cu Sistemu. Si omul moare in cele din urma. Nu e ca in filme. Pur si simplu moare, tigrilor.

Daca intr-o buna zi intrati in conflict cu vreun Sistem, oricare ar fi acela, incercati sa va gasiti rapid ICAN-ul si sa deveniti luptatori ICAN. Numai un luptator ICAN poate invinge un Sistem Pervers si Abil.

Daca nu ati aflat cum arata un om infrant de Sistem, OK, va spun. Arata ca dracu: e dezamagit si plictisit, gras si LEGUMA, suspicios, dus cu pluta, scenarist intre scenarist paranoic sau, mai nasol, e sub forma de tablita scrisa cu negru.

Imi sunteti dragi pentru ca sunteti anecdotici, haiosi si nepretuit de liberi. Va doresc sa ramaneti asa toata viata.

Daca insa vreun Sistem de pe lumea asta o sa puna ochii pe voi, atunci incercati sa nu va pierdeti cu firea, incercati sa va salvati viata in toate formele ei, incercati sa va bateti pe viata si pe moarte.

SISTEMELE sunt Cei Mai Perversi MANIPULATORI.

Povestea spune ca nu poti scapa viu din Actele Manipulatorii ale unui SISTEM. Unii insa au scapat. Oamenii aceia sunt cei mai buni.

Asta va doresc, sa deveniti Cei Mai Buni. Sa fiti Cei Mai Buni deslusitori ai Imagologiei indiferent care va fi aceea.

Cu asta va spun la revedere si va transmit cele mai bune ICAN-uri.

Mergi la inceput

Intr-un oras oarecare din Romania se intampla in aceasta clipa o ghidusie: intr-o institutie un tip a fost prins la mijloc. Il lucreaza toata lumea. S-a pus nashpa cu sefu cel mare, cu maharu. Maharu a dat ordin ca omu sa fie ras, tuns si frezat. Omu a inceput sa aiba tot felu de probleme. Cu alte cuvinte, o sa fie ras. Asa merge Istoria.

Intr-o buna zi, cate un om de pe planeta Pamant, din varii motive, intra pe invers cu Sistemu. Si omul moare in cele din urma. Nu e ca in filme. Pur si simplu moare, tigrilor.

Daca intr-o buna zi intrati in conflict cu vreun Sistem, oricare ar fi acela, incercati sa va gasiti rapid ICAN-ul si sa deveniti luptatori ICAN. Numai un luptator ICAN poate invinge un Sistem Pervers si Abil.

Daca nu ati aflat cum arata un om infrant de Sistem, OK, va spun. Arata ca dracu: e dezamagit si plictisit, gras si LEGUMA, suspicios, dus cu pluta, scenarist intre scenarist paranoic sau, mai nasol, e sub forma de tablita scrisa cu negru.

Imi sunteti dragi pentru ca sunteti anecdotici, haiosi si nepretuit de liberi. Va doresc sa ramaneti asa toata viata.

Daca insa vreun Sistem de pe lumea asta o sa puna ochii pe voi, atunci incercati sa nu va pierdeti cu firea, incercati sa va salvati viata in toate formele ei, incercati sa va bateti pe viata si pe moarte.

SISTEMELE sunt Cei Mai Perversi MANIPULATORI.

Povestea spune ca nu poti scapa viu din Actele Manipulatorii ale unui SISTEM. Unii insa au scapat. Oamenii aceia sunt cei mai buni.

Asta va doresc, sa deveniti Cei Mai Buni. Sa fiti Cei Mai Buni deslusitori ai Imagologiei indiferent care va fi aceea.

Cu asta va spun la revedere si va transmit cele mai bune ICAN-uri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana MC spune:

e greu sa fii original in ziua de azi. mai usor e sa reciclezi idei.

Oana si Matei (25 februarie 2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Jocelyn

Mai, sa stii ca la hocus pocus preparatus ma gandeam si eu, da uite ca nu mi-a iesit. Dar perseverez ca poate ma loveste si pe mine inspiratia, mai scriu o balarie, mai scot o carte si uite-asa, incet incet o sa reusesc poate sa-mi cumpar o casa facuta de Impact
sau castig la loto intre timp. chiar daca nu joc

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

In Comunicare este ascunsa MAGIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Eu am citit tot si m-am distrat de minune atita timp cit posta BAD KARMA &CO...
Acum, de unul singur, domnule OB nu mai ai nici un farmec...
Chiar nu te plictisesti ?

Mergi la inceput

Europa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Dumnezeuleeee mareeeeee....

Sa plangem sau sa radem????

Mergi la inceput