Magia Comunicarii
Raspunsuri - Pagina 21
tomecica spune:
MAI SPUNE .....
luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]
fotografii si DESENELE ADRIANEI
ovidiu bufnila spune:
Construiti-va Imaginea! Imaginea nu e un ambalaj, e proiectul fiintei voastre. E tot ceea ce ganditi despre voi, despre viata voastra, despre ceilalti, despre lume si vecini, despre copii vostri, despre cariera si fericirea lor, despre succesele sau infrangerile voastre. Sunt multe lucruri de aranjat intr-o viata de om. Imaginea Noastra poate fi o arma sau o mare deziluzie. Imaginea, in conceptia acestui om care vine cu inima deschisa si suporta stoic si inca inamorat de fervoarea voastra, este Proiectul Fiintei. Ceea ce ne justifica, ne motiveaza si ne salveaza.
quote:
Originally posted by tomecica
MAI SPUNE .....
luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]
fotografii si DESENELE ADRIANEI
Timpul imaginilor este valurit si valuritor.
Achamot spune:
Pe unde ma duc tot de dumneata dau.
Peste tot debitezi aceleasi ineptii.
NIHIL SINE DEO !
ovidiu bufnila spune:
Hei, nu fii transanta. Viata nu e alb si negru. E un gri valurit si valuritor. De ce sa nu te destinzi intr-un fel magic. Spune-mi, din experienta ta personala, nu ai gasit nimic valurit in jurul tau in afara creierului nostru si a voalului meduzelor? Uite, o intrebare: de ce prefera femeile dungile? Daca stam un pic si ne gandim, ce sunt de fapt DUNGILE? Vrei sa dezvolti ideea asta despre dungi? Si de ce au un caracter acvatic?
Multumesc frumos de ingaduinta.
Cu pretuire,
Ovidiu Bufnila
quote:
Originally posted by Natasa
Si aici e popoul meu :) Fotou' asa reusit n-am :)
Domnule Bufnila, nu fac prezenta, ma destind dupa o zi de munca. Sinteti haios foc. Imi pare rau ca v-am luat in serios la inceput!
ovidiu bufnila spune:
O problema legata de limbajul trupului:
Ce exprima bratele incrucisate?
Puteti argumenta opiniile voastre?
Multumesc de cooperare.
Ovidiu Bufnila
consilier de imagine
lector Cursul de Imagine Si Comunicare
pentru functionari din administratia publica locala
Programul Phare
Bacau 2005
ovidiu bufnila spune:
Sunt si Moderator da' unul bun la suflet:
http://www.astronomy.ro/forum/viewforum.php?f=19&sid=e58858fb571aefb41ebbe5a894146cff
Achamot spune:
Domule Bufnila, daca ma apuca, pina miine imi cumpar domenii si imi pun online cite forumuri imi tine cartea de credit. Si ma tine.
Si ma fac moderator la toate.
Si?!
Apropos, mie nu-mi plac dungile si nici vintageul...
NIHIL SINE DEO !
conchita spune:
quote:
Originally posted by Achamot
Pe unde ma duc tot de dumneata dau.
Peste tot debitezi aceleasi ineptii.
NIHIL SINE DEO !
lasa-l, iarta-l, ca pana la un punct e inofensiv. dansul e amuzant, oarecum; tragic e faptul ca are fani - punct in care ma intorc si-ti dau dreptate ca impostura culturala e molipsitoare si, deci, periculoasa. treaba e ca orice protest a lovit in gol pana acum, ba chiar a avut efectul invers, stimuland o si mai mare logoree pseudo-literara. asa ca, haide sa haidem pe "ignore" in continuare.
conchita spune:
quote:
Originally posted by ovidiu bufnila
Sunt si Moderator da' unul bun la suflet:
http://www.astronomy.ro/forum/viewforum.php?f=19&sid=e58858fb571aefb41ebbe5a894146cff
al treilea mesaj identic, iar Regulamentul zice:
06. Desprecopii.com nu tolereaza reclama pe forum sau spamul pe mesaje private
Desprecopii.com nu tolereaza reclama pe forum si in egala masura, nu accepta folosirea mesageriei private in scopul trimiterii de spam. Tocmai pentru a pastra obiectivitatea discutiilor, mesajele ce au acest scop vor fi sterse fara preaviz iar utilizatorii care nu respecta aceasta regula vor fi sanctionati si ulterior, eliminati din randul comunitatii desprecopii.com