Magia Comunicarii
Raspunsuri - Pagina 20
ovidiu bufnila spune:
La tine e condica de prezenta?
Ovidiu Bufnila
quote:
Originally posted by Natasa
Tomecica, trebuie sa citesti ca sa-ti dai seama ce e cu subiectul asta, altfel e greu de spus. Doar OB ti-ar putea explica, dar mai bine nu-l intrebi :)
Razboaiele de imagine sunt puse la cale numai de magicienii secretului si sunt devastatoare si misterioase.
ovidiu bufnila spune:
Ovidiu Bufnila
quote:
Originally posted by Tzuni
Maeste OB, plecaciuni
Cu umila indrazneala, intreb si eu: la ce-ti folosesc raspunsurile noastre, sa stiu daca intru sau nu in joc! Ca uite, de ex, acum am un raspuns la chestiunea cu sunetele din ureche: mie imi tiuie urechea stanga de ceva vreme si zau ca nu stiu daca e de la faptul ca am facut dush fara casaca , sau pt ca cineva incearca sa-mi transmita niste semnala, iar eu -proasta- nici ca ma prind!
www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump
Razboaiele de imagine sunt puse la cale numai de magicienii secretului si sunt devastatoare si misterioase.
ovidiu bufnila spune:
Aici e fotoul meu:
http://www.navedapalavra.com.br/manchetes.php?id_edicao=127
conchita spune:
quote:
Originally posted by ovidiu bufnila
Aici e fotoul meu:
asta-i din categoria za furculision.
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by conchitaquote:
Aici e fotoul meu:
asta-i din categoria za furculision.
nu,e din categoria "literatura bufniliana".
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
Natasa spune:
Si aici e popoul meu :) Fotou' asa reusit n-am :)
Domnule Bufnila, nu fac prezenta, ma destind dupa o zi de munca. Sinteti haios foc. Imi pare rau ca v-am luat in serios la inceput!
tomecica spune:
PISIK-uta
luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]
fotografii si DESENELE ADRIANEI
ovidiu bufnila spune:
Ovidiu Bufnila
consilier de imagine
quote:
Originally posted by BadKarma
Bufnila mama, tie iti place canepa?
BadKarma - Vineri 13, Ceasul rau, Pisica Neagra.
ovidiu bufnila spune:
O sa reiau exercitiul:
1. Semnificatia copacelului inflorit:
a) pentru voi: in functie de experientele voastre de viata, in functie de starea de moment, in functie de chimia privirii voastre.
b) in contextul imaginii vorbeste despre Imaginea reala in care se afla cei doi actori ca oameni reali.
c) in contextul fictiunii, in contextul fictiunii filmului.
Ma intereseaza Viziunea voastra asupra acestui subiect pentru ca imaginea se formeaza dincoace de ecranul calculatorului vostru iar Cele Doua Valuriri stanga drepta sunt de fapt EMISFERELE VALURITE ale creierului vostru.
Am asteptat cu sufletul la gura acest raspuns din partea cuiva.
Imaginea este o RELATIE! Nu este pur si simplu oglindire.
Mai astept raspunsurile voastre serioase.
Cu prietenie,
ovidiu Bufnila
consilier de imagine
http://www.phantazm.net/index.htm
quote:
Un exercitiu ceva mai complicat.
Aveti urmatorul link:
http://entimg.msn.com/i/wall/lastsamurai3_1280x1024.jpg
1. Ce semnificatie are copacelul inflorit?
a) pentru voi
b) in contextul imaginii
c) in contextul fictiunii atasata imaginii
2. Ce semnificatie are deschiderea (valea, cerul liber)
3. Ce semnificatie are drumul?
4. Ce semnificatie are drumul in contextul imaginii pentru american?
5. Ce semnificatie are drumul in contextul fictiunii pentru samurai?
6. Ce vaspune Valurirea de Dreapta a reliefului?
7. Ce va spune Valurirea de Stanga a reliefului?
8. Care este Trendul Imaginii si in ce fel este legat de vitezele Imaginii si ce inseamna aceste viteze, care e esenta lor?
9. de aici incolo puteti sa construiti, daca vreti, alete deschideri care va pot fi utile in analiza acestei Imagini-Cadru-Fictiune.
O intrebare de final de exercitiu: ce Impresie va lasa Imaginea? De ce credeti ca aveti aceasta impresie? Ce sentiment va da Imaginea? Cum s-a format acest sentiment?
Va multumesc pentru cooperarea sustinuta si extrem de eleganta.
Timpul imaginilor este valurit si valuritor.