Deserturile Nataliei
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
Balbina spune:
Christel
quote:
tu zici de cereale expandate cu aspect de polistiren? Din astea am vazut numai din orez si sunt rotunde, sunt bune oare???
Da, sint bune. In Ro exista si griu, si orz expandat, vezi, poate gasesti si in Germania. In caz ca nu, foloseste doar orez. La tortul din poza, am folosit un amestec din griu si orez, sper ca se vede.
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!
![](icon_smile_wink.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Christel spune:
Natalia,merci mult pentru informatii,acum am priceput de care sunt. Sper ca nu te-am zapacit cu atatea intrebari.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Alinax spune:
Adi69 si eu am facut aseara brownies si am folosit o tava de 20 pe 30cm si mi-a iesit blatul foarte foarte bun...a crescut destul...cred ca secretul este (ca mi-era si mie teama ca nu o sa fie de ajuns)ca am amestecat cu mixerul foarte mult compozitia ca sa se umfle inainte de a adauga faina si nucile
si trebuie neaparat sa pui hartie de copt
mie in schimb nu mi-a iesit deloc glazura si nu stiu de ce....am respectat in tocmai instructiunile Natalia poate ma ajuti si pe mine plizzzz
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
lgireada spune:
M-ati innebunit cu Brownies ... cred ca am sa incerc si eu in curand.
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Balbina spune:
quote:
Originally posted by Alinax
mie in schimb nu mi-a iesit deloc glazura si nu stiu de ce....am respectat in tocmai instructiunileNatalia poate ma ajuti si pe mine plizzzz
Pai hai sa vedem de ce nu ti-a iesit glazura. Ce anume nu ti-a iesit? S-a taiat, a facut cocoloase sau s-a ars? Ai respectat reteta? De care ciocolata ai pus? Frisca a fost naturala sau vegetala? Si ai pus unt, nu margarina, asa?
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!
![](icon_smile_wink.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
LiliaToma spune:
Si eu am facut tot in tava 20x30 si mi-a iesit totul bine.
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Alinax spune:
Natalia...am respectat in tocmai cantitatile care le-ai spus tu pentru glazura numai ca nu am pus ness ca noua nu ne place
- am pus unt nu margarina
- am pus ciocolata de menaj dar foarte buna...ma gandeam sa nu fi fost cu prea multa grasime...nu stiu
- am pus frisca vegetala (Hulala)
si nu s-a inarit deloc...am lasat-o la rece inainte sa o intind si tot nu s-a intarit iar apoi am intins-o asa cum am putut...desi curgea foarte tare....si am crezut ca o sa se intareasca ea...dar....
oricum s-a mancat imediat asa de buna a iesit
multumesc pentru reteta
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Balbina spune:
Alina, nu stiu ce sa spun, o fi cauza frisca vegetala? Desi cineva a mai facut cu frisca vegetala si i-a iesit bine.
Dar de fapt, ce inseamna ca a curs? Ca glauzura iese de fapt mai lichida, nu se ingroasa tare. Dupa ce se toarna pe prajitura, iese un strat de citiva milimetri, ala se intareste.
Dar ma bucur ca ti-a placut prajitura. Iti doresc succes pentru data viitoare.
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Ortansa spune:
quote:
Originally posted by Alinax
Natalia...am respectat in tocmai cantitatile care le-ai spus tu pentru glazura numai ca nu am pus ness ca noua nu ne place
- am pus unt nu margarina
- am pus ciocolata de menaj dar foarte buna...ma gandeam sa nu fi fost cu prea multa grasime...nu stiu
- am pus frisca vegetala (Hulala)
si nu s-a inarit deloc...am lasat-o la rece inainte sa o intind si tot nu s-a intarit iar apoi am intins-o asa cum am putut...desi curgea foarte tare....si am crezut ca o sa se intareasca ea...dar....
oricum s-a mancat imediat asa de buna a iesit
multumesc pentru reteta
Alina,scuza-ma ca ma bag,dar ai batut frisca inainte?Ca trebuie batuta cu mixerul bine,altfel e lichida.Scuza-ma inca o data daca am spus vreo prostie,dar eu asa inteleg din mesajul tau.
Pupici.
...if you know what I mean.(proverb american :-D)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Balbina spune:
Ortansa, nu se bate frisca pentru glazura, cel putin nu in aceasta reteta. Eu am pus-o mereu lichida. Plus ca exista crema ganache, care are in compozitia ei frisca lichida, ciocolata si unt, e o glazura clasica pentru tort.
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)