Greva - gradinita - pana cand?
Raspunsuri - Pagina 2
andreea_tx spune:
Gradinita noastra este de stat cu program normal si nu este in greva.am sunat acum dimineata si ne-a spus ca putem sa ducem copii.
andreeat
gabibarta spune:
noi am fost azi la gradi (program prelungit) insa ne-au spus sa nu mergem de maine ca e greva generala
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
pozici
barbye spune:
Ce bine ca a-ti putut duce copii la gradi azi, eu de dimineata am primit un tabel precum ca santem in greva si nu ne plateste incepand de azi dimin.....Sa speram ca nu va tine mult..ca vai de statul din decembrie....
Mirela
gabibarta spune:
off, si noi speram ca nu va tine mult greva:((((
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
pozici
adi2003 spune:
Mama(educatoare) a fost azi la gradi, dar de maine unitatea e inchisa pe termen nelimitat. Asta e decizia. Oricum, e "concediu fara plata".
Simina
album foto1 si album foto2
miha spune:
Fetelor, ce se mai aude cu greva asta?
Tare rau ma incurca, ca si pe voi presupun, faptul ca si gradinitele sunt inchise.
As duce-o pe fetita la mama, dar e in alt oras, si daca totusi incep activitatea, tre sa alerg sa o iau.
Ce ati mai auzit?!!
light spune:
La noi s-a suprapus greva cu problemele lui Liviu cu o bronsita alergica descoperita acum asa ca nu am mai ajuns pe la gradi, medicul ne-a recomandat 2 saptamani de stat acasa. Poate am timp si trec azi pe la gradi sa vad ce e si sa le spun educatoarelor ca mai stam destul de mult acasa.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august-octombrie 2005Opere de artaDesene LiviuNoutati
light spune:
Am fost azi la gradi si desi erau acolo educatoarele, nu se primeau copii in gradinita si mi s-a spus ca nu s-a incheiat greva, nu se stie cand, dar nu vor ceda.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august-octombrie 2005Opere de artaDesene LiviuNoutati
sveronica spune:
Multi vor la "gradi", DAR.................
Profesorii nu au obtinut NIMIC.SAu, pardon, cca.200.000 lei pe luna de la 1 ian.Mare rusine........!!!!!!!!!!!Cata discrepanta intre ce au promis si ce au "dat".Il injuram pe ala inainte de '89, ca mai promite 1, 2 lei, dar acum e cam la fel.Si cand te gandesti ca profesorii, in marea lor majoritate, au votat dupa promisiuni!
Poate ca vor avea coloana vertebrala, si , daca tot au pierdut atatia bani zilele astea, vor continua greva.Sa vedem.........