Fetele din America (54)
Raspunsuri - Pagina 11
Sanca spune:
Laura, cred ca stai ca pe pioneze. Sa ne scrii cum a fost reuniunea de familie, si cu ce "specialitati" l-ai asteptat pe pusti.
Iata, au iesit rezultatele de la voturi. Printre mutle altele, a fost o "proposition" - un copil minor (sub 18 ani) trebuie sa aibe permisia de la parinti sa faca avort. Nu a trecut, adica au votat majoritatea NO. Orice copil poate sa faca avort cum si cand vor ei, iar parintii sa nu stie nimik... Nu inteleg de ce le acordam atata libertate. De asta in tara asta nu asculta nimenea de parinti.
kim222 spune:
Anca....si noi am fost socati ...cum de n-a trecut propunerea asta?
Si eu ca si Liliana ,...nu prea va scriu...pareti deja un grup :)...dar va citesc ....
liris spune:
ia, ca va stiu innebunite dupa prostii ... sa nu va privez de asa placeri nebanuite www.cuplometru.ro/" target="_blank"> cuplometriti-va !!
Sanca, probabil ca se vor astepta primele statistici de dupa ... si atunci vor intra un pic in trepidatii ... io nu m-am prins ce alegeri s-au intimplat, dar stiu ca nu-mi place de Warren Beatty.
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy
Laura Takacs spune:
Liris, asta e un site sovin . Cand am pus numele lu' sotzu' a iesit ca nu are semnificatie. Numa' cand l-am tradus in romaneste a recunoscut ca...ne potrivim.
Anca, stau ca pe pioneze ca deja au aterizat de 1 ora si n-au iesit. Si probleme sigur nu au, ca-s toti americani, numai daca nu au prins avionul in Milano.
Oana_B spune:
Loale am bagat si io acolo pe sotamiu Ovidiu nu-l gasesc in baza de date da' ii zic ca e "Indatoriri sociale, doritor de rang social, doritor de putere, cu aspiratie catre mari averi, personalitate activa si hotarata"....hahaha...pro'abil d-aia joaca el la loto numa' de la 200 milioane in sus ca spera sa castige potu' al mare
Si la Oana:
Semnificatia numelui: de la "Channah", nume evreiesc care inseamna "gratia favorita"
Caracteristicile numelui: De capatai, ordine, a servi, lupta impotriva limitelor, crestere permanenta, seriozitate si tenacitate.
Hm...sunt cam stearsa dupa spusele lor:))))))
Si ne potrivim 84%.
Lie ahaaaa, deci de la tine veni ploaia aia azi noapte de nu puteam io sa adorm
Liliana si Kim salutari, mai treceti pe aici, bucurosi de oaspeti:)) e loc pentru toata lumea
Laura La Multi Ani cupilului sa creasca mare si dashtept sa aiba parte de noroc, bani si fete frumoase
Oana_B
Sanca spune:
Mey, Laura, tu ne scrii de pe Blackberry? Ce faci la birou, si de ce nu esti la aeroport?
Sa-mi scrii de cate ori l-ai pupat pe copil
Sanca spune:
quote:
Originally posted by Oana_B
Loale am bagat si io acolo pe sotamiu Ovidiu nu-l gasesc in baza de date da' ii zic ca e "Indatoriri sociale, doritor de rang social, doritor de putere, cu aspiratie catre mari averi, personalitate activa si hotarata"....hahaha...pro'abil d-aia joaca el la loto numa' de la 200 milioane in sus ca spera sa castige potu' al mare
Si la Oana:
Semnificatia numelui: de la "Channah", nume evreiesc care inseamna "gratia favorita"
Caracteristicile numelui: De capatai, ordine, a servi, lupta impotriva limitelor, crestere permanenta, seriozitate si tenacitate.
Oana_B
Pai numele meu - Anca - vine de la Channah - eu sant gratia favorita!!! Oana / Anca, what's the difference.
Noi ne potrivim 81 % Yupee !!!!!
Laura Takacs spune:
Anca, io-s inca la "birau", tati e la aeroport ca vin pe Kennedy in NY. Oricum nu incapeam toti in masina, si al' mare e acasa ca a avut zi scurta. Asa ca de cum aflu ca au aparut, o "sterg" si eu spre casa. Va zic maine daca mai are cupilu fatza de atata pupat.
Oana, multumesc! Mey, aceeasi chestie scrie si la mine.
Elenalove27 spune:
Dragelor , maine plec spre Romania si vreau sa va multumesc pentru gandurile bune si pentru tot ce a-ti facut pentru mine.
Vreau sa va arat si voua cum mi-ar place sa arat cand ma intorc din romania :) si sa imi spuneti daca va place
ASA vreau sa arat!
Laura pupici si de la noi pentru frumosul tau.Vai ce dor cred ca ti-a fost de el.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex este micut e diabetic si are mare nevoie de noi