Fetele din America (54)
Raspunsuri - Pagina 10
Oana_B spune:
hahahaha...are par...ce weird e cu tzatzier secsi si cu par pe maini, tre' sa le scriem la aia la VS daca nu vrea sa se tunda pe maini macar sa-i scoata paru' cu photoshopu':))))))
si la detroit s-a votat azi, pentru primar. io drept de vot n-am inca si oricum nu stau in detroit.
Oana_B
mihaelabebe spune:
Ma bucur ca ai gasit bilete asa de ieftine,Gabbi,ermmmmm nah, rectific, sunt al naibii de invidioasa.Sa aveti o calatorie placuta va doresc.
Pretul mi se pare incredibil de mic,chiar si pt o calatorie one-way,ccc dupa cate am observat difernta dintre one-way si roundtrip este deobicei forte mica.
Multumesc si la multi ani si voua!
lai spune:
La multi ani, fetelor! Si mamicului meu
Pt. zboruri interne Southwest si Jetblue sunt amandoua companii ok cu preturi f. convenabile, dar am impresia ca nu au zboruri pe ruta New York - Detroit. M-am uitat acuma si nu vaz sa aiba, da' poate nu ma uit eu cum trebuie.
Lai
Gabbriela spune:
Nu noi calatorim, ci o prietena, dar eu i-am cautat biletele. Si din graba si aiurita ce sunt am sc alta comanie zboara defapt cu DELTA.
Cauta si tu si vezi poate gasesti mai ieftin si anuleaza ce ai cumparat.
quote:
Originally posted by mihaelabebe
Ma bucur ca ai gasit bilete asa de ieftine,Gabbi,ermmmmm nah, rectific, sunt al naibii de invidioasa.Sa aveti o calatorie placuta va doresc.
Pretul mi se pare incredibil de mic,chiar si pt o calatorie one-way,ccc dupa cate am observat difernta dintre one-way si roundtrip este deobicei forte mica.
Multumesc si la multi ani si voua!
Mihaela
Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante
Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE
polux spune:
Buna fetele.
NU am mai scris de ceva vreme pe aici. Dar v-am citit zilnic.
Nu as fi scris nici azi, caci voi pareti asa bune prietene si eu nu vreau sa par o intrusa printre voi, da vreau sa raspund la cateva dintre voi, poate inca mai aveti nevoie de informatile respective.
Bic si Siminaf , felicitari ptr bebelusi, sa creasca mari si cuminti si sa isi bucure parintii.
Mihaela, felicitari ptr green card. Si nu-ti face probleme cu zborul, caci va fi okay. NU uita insa sa-i iei ceva jucarele ca sa-i distragi atentia, caci e plictisitor ptr noi oameni mari, dar ptr un copil. Fiica mea la 11 luni s-a comportat foarte bine, dar nu a prea dormit. Dar asta a fost in favoarea ei ca a trecut asa mai usor la schimbarea de fus orar.
Elena si tie drum bun spre casa.Regula cu bagajele s-a schimbat de la 1 octombrie la KLM. Dar eu nu am stiut si pe 6 oct cand am zburat in regim de urgenta acasa (mi-am pierdut tatal) m-au lasat cu aproape 70 pound pe bagaj la dus , au pus doar o eticheta pe el cu "Heavy"(desi biletul fuseses cumparat cu o zi inainte, nu inainte de 8 sept).In schimb romanii au fost au fost mai afurisiti(un pic), desi aveam doar un singur bagaj de 24 kg, tipa de la ghiseu s-a dus la sefa ei sa o intrebe ce face, ca nu e voie decat 23kg. Va inchipuiti, ptr 1 kg, si cand aveam doar un bagaj. Care vorba intre noi era asa greu ptr ca era alt geamantan mai mic in nauntru. Pana la urma m-au lasat sa trec.
Ruxij, mai este un alt magazin polonez,pe Millwake, exact la intersectia strazilor Millwake si Pulaski (4000 N si cca 3300 W), e tot un Wally's Market, dupa cum ti-a spus si Oana0204. Da-mi si mie adresa celui romanesc, please. Am avut acum ceva timp o reclama la el, dar habar nu am pe unde am pus-o cand m-am mutat. A si salut-o pe Laura din partea mea.
Laura Takacs, benzina 2.19, mama ce frumos. Am vazut ca a inceput sa scada, dar prin Chicago inca nu a scazut asa de mult. dar ce e bine e ca este sub 3 dolari. Si cand ma gandesc cat era acum 3 ani, nu mai vorbesc de cele care sunteti de mai mult. Laura, cat are praslea al tau, si cat a stat in Romania. Cum e cu casa plina, caci banuiesc ca ca deja a ajuns. Ia placut prajiturica?
Andrushka, pe HOTWIRE poti gasi asa numitele CLERANCE. Singura problema este ca nu-ti spune compania si ora de plecare si sosire pana nu platesti biletul, dar acesta poate fi cu pana la 100 $ mai putin. Noi asa am luat de mai multe ori bilete interne, sau de Canada. Chiar si ptr Romanai merge, dar e mai riscant cu cat de mult astepti prin aeroporturi.
Hai ca va pup dulce si merg la culcare. Doar si maine e inca o zi, asa ca ce nu poti face astazi...lasa pe maine.
Liliana
nematics spune:
pe ruta Los Angeles - Bucuresti exista multe oferte - nu stiu de ce, dar citeodata biletele costa extrem de ieftin; am vazut si zboruri dus-intors la 150$, acum doua veri.
Laura Takacs spune:
Liliana, ca sa-ti raspund la intrebare. Cel mic are 2 ani si a stat in Ro 4 luni. Stii si tu ce greu e fara cupil, abia astept sa vina (azi vin la pranz), nici nu cred ca pot lucra nimic la birou, mi-am si cerut sa plec mai repede oricum. Da' de ce te sfiesti sa intri pe la noi, ca nu suntem chiar asa de capcaune? Iti inteleg ezitarea, pt ca nici eu n-am mai dat de mult pe la bebei si mi-e nu stiu cum sa ma apuc sa scriu din nou.
In alta ordine de idei, a iesit guvernator bulangiul pe care nu l-am votat eu, e a doua oara ca se intampla asta. Concluzia mea, sa votez pt cel pe care nu-l vreau poate asa iasa cel pe carel vreau.
Care aveti "iPod-zi" dintre voi? Ca am pus in intrebare pe alt topic si numa' Oana si Mist mi-au raspuns cu asistenta tehnica. Acuma mai am o intrebare: cum se pun cantecele pe iPod? Ca mi-am prins urechile ieri, si am citit instructiunile de nshpe ori, cica "follow the simple on screen instructions" . Care, ca nici nu le-am vazut? Cupilu' cel mare zice ca tre' sa-l pun nu-s unde intai si pe urma sa le download. Si colac peste pupaza azi dimineata ma intreaba "crezi ca o sa stii sa pui songs pe iPod?" Va zis io ca am ajuns rau, tocmai io, care ma "tineam" destul de tehnica.
ruxij spune:
Liliana, ma bucur ca ti-ai luat inima in dinti si ai scris. Sa mai scrii, ca suntem fete de treaba:))
Adresa magazinului Romanesc este:
Saravale Meat Market & European Deli 5254 W. Irving Park Road Chicago , IL 60641 Tel: 773-685-5126
Au mici acolo, formati deja. Sunt foarte buni. Mai au si alte chestii, dar nu e o oferta chiar asa bogata, probabil ca polonezii au mai multe. Micii insa merita.
Liliana, am vrut sa merg la Chicago la shopping, de fapt a fost ideea sotului meu, dar cam sufla vantul prin conturi (deh, asa e cand iei casa, incepi sa cumperi si nu te mai opresti), asa ca am amanat. Tot va trebui sa ajungem pe acolo pana la urma si ar fi frumos sa ne intalnim.
Laura, La multi ani puiutului tau! Am vazut la felicitari ca este ziua lui. Sa fie sanatos, norocos si sa va aduca bucurii.
OanaB, cum e vremea la Detroit? Sunteti OK? La noi a fost tornado watch si nu am putut dormi de frica sa nu ne prinda tornada dormind. Pe la 2 noaptea m-am trezit si m-am uitat la TV si se mutase tornado watch de la noi si Chicago, catre Michigan.
Numai bine,
Lia
Laura Takacs spune:
Uau, Lia, intru in pamant de rusine. Ne-au dat la "gazeta" si io ca nesimtita nici nu dau pe acolo (la felicitari). Multumim pt urari! Sarbatorim duminica pe terorist (ca am inteles ca asa ni-l aduce, ca ne-au spus sa luam din drumul lui tot ce nu vrem sa fie stricat).
liris spune:
Laura mergi pe burta, huh??!!
sa-ti traisca bey, sa infloreasca, sa fie sanatos si sa aiba noroc!
La multi ani!!!
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy