Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-72

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Pupici tuturor...eu nu stiu cum reusiti voi sa scrieti atata......prind si eu putin timp liber la birou....citesc pagini dupa pagini...si apoi vreau sa va raspund...pac..intra sefu...sau am ceva urgent de facut...abia mai respir la birou...ieri am scris lui Catty...un mesaj lung...dar nu il terminasem si cand am revenit la el...nu mai era net...uff..iar acasa nu-mi vad timpul de treburi....si doar sa va citesc apuc...si-mi pare rau...ca vreau sa fiu in "valtoarea actiunilor"...dar n-apuc...colac peste pupaza ne-a iesit si dosarul de anl...si asteptam sa luam apartamentul dintr-o zi in alta....cam atata bucurie ca in rest nu ma simt stalucit....cu sanatatea...ce sa mai zic de planul cu bebe...
b]MOana si Simonette...astept cu drag vesti bune de la voi
Catty...imi pare rau de testul tau negativ...dar ma bucur ca sotul tau e acum alaturi de tine...asa cum stie el...dar este si asta e f important..
Danutza....vad ca n-ai mai intrat pe forum...foarte bine...sa stai cuminte acasa...te sun in curand..
Andicu...bine ai revenit si merci pentru PM
Ratzusca...era ideal sa fii cu burtica dupa luna de miere...dar nu-i nimic..vei fi in curand..si va fi f bine..
Va pup dulce pe toate...Amely...Madana...Marrina...Asi...Liana...Mishulica...Adriana mica...Lauricipani...Iepurila...Bugnar[/b]...si scuze pe cine am uitat....imi sunteti dragi toate...

anda

DICIU&LICIU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Mishule sunt prinsa in alte activitati extraforumistice, dar nu pot sa nu intru sa iau pulsul Comitetului de sustinere...

Promit sa revin pe front cat mai curand...

Simo, Diciu, Cristinnica ....
Diciule dosarul de la ANL e un pas mare in viata, cre' ca cel mic astepta de mult vestea asta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Diciulica!Felicitari pt casutza!!! Poate, atunci cand ii faceti "inaugurarea"vine si! Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

V-am tot citit zilele astea(mi-a luat ceva timp,ca voi scrieti cu viteza luminii)si vreau sa va spun ca sinteti de admirat..
Luptatoare,vesele si optimiste la maxim...
Daca nu deranjez,as mai intra si eu pe aici pe la voi,pt o doza de optimism si voie buna...

OANA esti o dulceata...si sper sincer sa vii cu vesti bune luni

Va pupic pe toate si s-auzim de teste pozitive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Buna seara!! Am intrat sa urez tuturor endometristelor un weekend minunat cu liniutze multe, cu temperaturi ridicate si foliculi de bun simt.
Eu ma pregatesc de greva!! Ca poate s-o indura si de noi guvernul asta!!

Cu totul umorul meu de ieri, azi trebuie sa recunosc ca am ceva probleme. In sensul ca slabesc vazand cu okii. Daca sotzul nu mai mananca acasa pentru ca nu mai are timp, iar eu nu mai gatesc, eu ma limitez la covrigul de dimineata la scoala, iaurturi si fructe peste zi. Mi-e teama ca in ritmul asta imi scad si rezervele de energie. Da' parca nici pofta de mancare nu mai am.
Dar ar trebui sa fiu fericita nu? Alte doamne se chinuie din greu sa piarda cateva kg.

Oana fa-mi bucuria de a citi o veste buna luni cand ma intorc de la scoala si promit sa ma gandesc la tine tot weekend-ul.
hai pupici si sa fiti sanatoase ca asta e cel mai important

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

piccaflor.. mai vino toamna pe la noi lelitzaaaa draga!! , cum spune cantecul

fara a face haz de necaz cred nici n-am putea rezista!!

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Fetili frumoase, nu stiu ce am ca ma simt cam ametzita si aiurita. M-am cam suparat cu asa zisele prietene care cica ma iubesc tare mult dar nu ma viziteaza. Ce experienta frumoasa am avut, mai bine spus am avut multe de invatat. Ma bucur ca am aflat cine ma iubeste cu adevarat.

Imi revin io imediat, shocuri de genul asta cred ca o sa mai am de multe ori in viata.........

Liano maica, tare-mi esti draga!!!

MOana, diciu, mishu, simo, iepurila, asi pupici la toate

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Liana draga, sunt batrana...zau...nu-mi mai aduc aminte! uite un ca sa ma ierti!

Laurici am un sentiment ciudat ca-ti calc pe urme... Tu ce faci? Tot in casa sau ai inceput sa iesi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

..doamneeeeeeeeee cum am putut sa uit,,betysi pentru tine ma rog sa fie cu ochisori.. da m-am grabit sa le multumesc si dehhh...da nu da tareeeee

fetelor ma alatur si eu "Comitetului"...ufffffff ca repede va mai miscati..fusai si eu repede pana la bucatarie sa-i fac grasului ceva repede la minut...si voi deja trecurati la pag.2????
mey...mey..pai se poate? ..fara mine?????? ete ca nu va las
cami,,mi-aduc eu bine aminte??????parca imi intisesei mana/?/??..ai grija sa nu ma scapi..ca te bat la
simo niciodata nu e prea tarziu
diciulica felicitari pt casutza...
iar tie babutzo iti scriu separat..stai asa sa vezi poveste despre prieteni...si despre soacra..uff.poama acra

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Piccaflor esti oricand bine venita sa-ti incarci bateriile de pe meleagurile acestea pline de ganduri bune....
Cami eu cred ca tot cu rasete si voie buna se trateaza si slabitul, caci nu degeaba se spune ca rasul ingrasa... Poate de la atata ras, raman si eu .
Liana care e planul de atac pe luna asta? Mai tragi un loz cu inca o inseminare?

Mergi la inceput