Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-72

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bety spune:

La cat de vesela am fost...acum mi s-au inecat corabiile de tot sau pe romaneste...m-am tuflit de tot!
Am nevoie de stiinta voastra:
- am facut progesteronul, la a 5 a zi de la inseminare/ovulatie, adica in ziua 18 - ca asa mi s-a explicat ca se face corect, si nu in ziua 21, ca asta ar fi in cazul ideal al unui ciclu de 28 de zile, dar avand in vedere ca sunt rare femeile cu ciclu ideal, in general, asa trebuie facut corect;
- valoarea lui este de 18.21 nmol/l - valori normale la faza luteala: 5.3-86....deci cam mic...de unde tufleala mea;
- am inteles ca la Giulesti, valorile normale sunt intre 7.66 si 25.6 ng/ml, deci alte unitate de masura.
Intrebarea mea este: stie careva care e echivalenta intre cele doua unitati de masura? Nu de alta, dar as fi curioasa sa stiu cat este 18.21 nmol/l in ng/ml!!!!!
- in acelasi timp, eu l-am facut in ziua 18, iar limitele sunt pentru ziua 21.
Eu nu mai inteleg nimic!!
Cam greu, nu?!
Dar nu cred ca nu s-a mai intalnit nimeni cu aceasta situatie!
Va si noapte buna!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

uite ca sa va mai inveseliti ca o sa capiati de tot cu calculele. Am fost iar la puiul meu, l-am filmat si stiti ce verdictul e "E copilul tau de la Doamne, Doamne! I-al."
Oricum eram deja hotarata! Stiu ca nu o sa regret.
Sunt fericita. Abia astept sa trag filmul din camera si sa fac niste stopcadre sa va trimit ca pozute.
Liutz parca sunt beata. Stau cate 4 ore cu el in brate si sta lipit de mine ca marca de scrisoare, nici nu simt ca e greut ca e bucalat puiul meu, nu ma doare nici spatele nici pocioarele, dar cand ajung acasa am talpile ca la pisoi cu pernutze asa sunt de umflate si ma doare spatele de abia ma misc, dar cand ajung iar acolo nu mai am nimic...si e un excroc sentimental de numa numa. Cum vreau sa plec cum se pune pe gangurit si pe ras si nu pot pleca... Deja ma simte, azi s-a trezit cand am venit desi de abia adormise si jur ca nu l-am trezit eu si nici nu l-am privit tocmai ca sa nu se trezeasca, dar m-a simtit.
Fetelor ma duc la nani ca is rupta de oboseala, va urez sa reusiti si sa simtiti ce simt eu acum. E minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Doamneeeee Tabitha citii si ma cruciii
fugii repede si luai si eu filmul de la HSG si na..belea..
la mine nu e trecut numele deloc si nimic altceva..oare eu cum ar trebui sa ma uit?..stiu ca tompa dr e infundata,,si stanga buna....??????deci ghidandu-ma dupa asta asa ar trebui sa ma uit...da..da.....daca o fi invers??????..o doamne...oooo..nu mai stiu nimic...aaaaaa si inca ceva...nu..nu...lasa spun mai tarziu nu acum...pregatesc o lista cu o gramada de nelamuriri....
---Tabitha nu stiu ce sa-ti spun..parerea mea este ca daca foliculii sunt pe dr,,nu cred ca are rost luna asta sa o faci...am spus..e parerea mea..
iar in privinta endometrului 9..foliculii nu ai spus cat erau..si nici ziua..daca e cum banuiesc eu ca e ziua 11-a..atunci endometru e bun pentru acea zi..
daca ai spune si valoarea foliculilor ar fi ok..
iar daca si foliculii sunt buni pentru acea zi?? de ce sa mai faci stimulare?????? daca ovulatia ta e ok?
aaaaaaaaaaaaa scuze acum vazui folicul de 15..da nu stiu ziua..daca e a 11..a e bun..
sunt tare curioasa ce ti-a zis dc.azi....

bety te-as ajuta cu cea mai mare placere da nu stiu..pt c mie mi s-a omis sa mi se spuna sa-l fac.. poate ca e vina mea ca nu am intrebat..

simo

rodi iar pentru "excroc"

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bugnar spune:

GALINARODICA Cind ti-l dau acasa? Cum esti? Esti fericita? Daca nu vrei sa-mi raspunzi la ce te intreb acum, nu-mi raspunde, da' eu te intreb. Stii cine l-a abandonat acolo? Adica, femeia care l-a nascut mai are vreun drept asupra lui? Adica faptul ca tu il iei e un proces ireversibil, sper. Daca n-ai chef sa vorbesti despre asa ceva, nu-mi raspunde. Si cit ti-a luat pina ai reusit sa il obtii? Imi pare bine pentru tine, sper sa-ti aduca numai bucurii copilul asta si tu sa fii cea mai fericita mama... De-abia astept sa dai saratelele alea de care tot zici... Copilutul tau e ca feciorii de imparat, acum citeva zile nici nu-l aveai si astazi deja te recunoaste, ride cind te vede si peste putin timp o sa invete sa mearga, agatat de mina ta si sa vorbeasca ce-o sa-l inveti tu... E ca feciorii de imparati...face intr-o saptamina cit altii intr-un an. Si sa vezi ce-o s-o mai adore pe mama lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna fetelor!

Aici la mine de ieri dimineata ploua INCONTINUU!!. E atat de intuneric in casa, de parca vine seara.

M_OANA distractie placuta si Luni sa auzim ca te alaturi de pe lista.

De asemenea. DANUTZEI, si celorlalte care au facut inseminari ca sincer am ceva nume in minte dar nu vreau sa gresesc si sa dau cu batul in balta. Imi amintiti si mie va rog? Cine a mai facut inseminare? Si cine mai este in asteptare?

ANDICU si luna aceasta suntem in aceeasi zi. A 11-a. Nu? Tu ? Ai trecut la atac?

MISHULINA ce mai faci? Eu mai am 1 luna si 10 zile de munca si pe urma gata. Voi sta acasa 1 luna(timp in care ma voi muta........deci nu va fi chiar o vacanta). Si apoi voi incepe munca in cealalta parte. Am totusi emotii. Nu de munca , ci de persoanele care sunt acolo. Sa nu fie rele.Ca mie tare imi este frica de persoanele rele. Pentru ca eu am un caracter care pune la suflet totul, si nu ma las calcata in picioare si ma cert cu toata lumea care ma enerveaza. Am citit si eu ceea ce ai scris despre tine, si sincer problemele mele sunt nimicuri pe langa ale tale. Te admir totusi pentru puterea asta interioara care o ai. Te admir pentru curajul care-l ai. Esti o persoana tare pozitiva.

BUGNAR La tine care mai este treaba? Am sa urmez sfatul si am sa intru mai des. Chiar daca voi fi off-topic. Multi pupici!

DICIU eu de atunci am facut doar progesteronul in ziua a 21-a. Si un emocrom. Sunt cam anemica. Am inceput sa iau acid folic si vitamine. Sper sa-mi revin pana in ianuarie...

Pup toate fetele, cum zice cineva, FARA EXCEPTIE.

O Duminica cu soare.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor am intrat sa va tin la curent cu ultimele noutatzi: am fost ieri la eco 3D si am aflat ca bebe al nostru e fetiza si e sanatoasa, dezvoltata normal pentru varsta ei Nu va pot pune si nishte pozici ptc nu ma pricep Peste 6 saptamani mergem iar tot la eco 3D sa vedem cum decurg treburile in continuare.

Va pup pe toate si astept sa citesc maine vesti bune!

Laura 20+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Bugnar cred ca rodi o sa-ti raspunda mai tarziu acum e la puiutzul ei...
danangie..o sa fie bine,,ai sa vezi
Laura Ioana sa-ti traiasca

aaaaaaaaaaaaa ia uitatzivaaaaa..sunt la mesajul 666...adevarat drak

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Laura_Ioana..sa-ti traiasca fetitza de 20 de saptamani....mare si frumoasa...e lasa ca ne trimiti tu poze cand o vei tine in brate
Danagie...mie mi-a luat 2 luni sa-mi fac toate analizele...o gramada de timp
MOana...cand ziceai ca faci testul?...maine?
Danutza

anda

DICIU&LICIU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

LAURA sa-ti traiasca fetita!Te-ai gandit ce nume ii puneti? Ce repede trece timpul. Deja esti in 20 de saptamani!

LIANA stiu ca va fi bine. Doar ca mi-e imposibil sa nu ma gandesc la ce va fi.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

LAURA IOANA sa-ti traiasca bebelusha...sper ca intr-un viitor foarte apropiat,noi toate sa putem trai emotiile pe care le traiesti tu acum...sau emotiile pe care le traieste GALINA cind ii zimbeste Serban(parca asa il cheama pe blondinul ei)...
Galina asteptam pozici cu nazdravanul tau balai...

M OANA sper ca rushii te-au ocolit si ca maine ne vei da vestea cea mare..

Pupici pt toata lumea

Mergi la inceput