Sunteti geloase? (voi sau partenerul?)
Raspunsuri - Pagina 3
karmyna spune:
buna fetelor
gelozia nu e buna dar asta e
eu nu sunt asa geloasa dar putin trebe...
el nu e gelos nu are de ce.nu ma intereseaza alt barbat decat numai sotul meu...ne respectam mult unul pe altul si asta cinteaza foarte mult...
carmenn
tomecica spune:
Eu sunt super geloasa dar asta nu inseamna ca-l sufoc cu suspiciuni si scene ce ar putea degenera in certuri sau tensiune in familie.Sunt geloasa si gata .Ma infurie numai gindul ca m-ar putea trada dar imi revin repede pt ca nu mi-a dat motive sa-l suspectez vreodata de ceva.Cred ca e normal sa fi gelos dar cu limita si fara sa te manifesti.Toti cei care iubesc sunt gelosi.
luminita mamica ALEXIA[ 1 an )Adriana(7 ani)
fotografii
Babisa spune:
Si eu sunt geloasa rau,mai ales ca am si dece ,unele femei sunt atat de nesimtite incat sorb barbatii altora din ochi,chiar de fata cu ele (nevestele)...in primul an,mi-a dat motive de gelozie,dar in ultimii 5 ,este un cumintelsi totusieu nu pot scoate gelozia din mine,mai rau e ,ca de multe ori se cam vede.El este gelos dar nu o arata...va dati seama ,este scorpion....
Nane spune:
quote:
Originally posted by Jocelynquote:
Originally posted by asi
Jocelyn daca nu iubesti nu esti gelos.Aici se vorbeste (cel putin eu asa am inteles) de sentiment nu de suspiciuni si nebunie.Ca gelozia la care te referi tu e o boala ingrozitoare care distuge tot.
Familia mea
Razvan
Hmm, chiar daca se vorbeste de sentiment cum zici, eu cred ca sentimentul ala nu apare asa, din senin, numai pentru ca iubesti si deodata te-apuca gelozia. Sentimentul asta are cel putin o motivatie, eu asa cred!
Si opinia mea este ca gelozia (in ce forma ar fi) nu are legatura cu dragostea. Eu nu pot asocia gelozia cu ceva pozitiv.
Pana si dex-ul spune ca gelozia este "Sentiment chinuitor și obsedant pe care îl provoacă în sufletul cuiva banuiala sau certitudinea ca fiinta iubita ii este necredincioasa"
If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
Sunt de acord cu Jocelyn. N-ai cum sa fii gelos daca n-ai motive.
In plus daca esti gelos inseamna ca ai si motive (adica te simti net inferior unei terte persoane care apare la orizont) si asta inseamna in primul rand ca ai tu o problema si lipsa increderii in tine este acuta. De asemenea atunci cand apare gelozia intr-o relatie, inseamna ca relatia respectiva nu merge bine, pt ca altminteri, daca partenerul te asigura de senitmentele lui si te simti protejat/a alaturi de el etcetc nu vad dc ai putea fi gelos... E o prostie sa spui ca gelozia este in legatura cu iubirea. N-are nici o legatura! Poti fi gelos si pe colegul de serviciu care are mai multi bani decat tine - asta nu-nseamna ca-l iubesti.
In plus: nimeni niciodata nu va sta langa cineva cu forta, iar atata timp cat sta inseamna ca vrea sa fie acolo. Daca cineva are inclinatii spre "adulter" pai atunci poti sa faci 200.000 de crize de gelozie si isterie, el nu se va indrepta niciodata, tot ce reusesti sa faci e sa-ti faci viata amara si tie si celui de langa tine.
Nane

PS. Boeru ai dreptate sa te nelinisteasca respectivele deplasari, e uman. Iar barbatii cu siguranta au o problema dupa ce trec de 40 de ani... asta se stie si vad si-n jurul meu la diversi barbati... Nu stiu ce sa zic...
Kariris spune:
Eu cred ca de multe ori confundam gelozia cu posesivitatea. Sau in orice caz cred ca gelozia are o legatura si cu posesivitatea. Si eu sunt geloasa, desi par chiar indiferenta, sunt foarte geloasa. Dar asta nu inseamna ca ma consider inferioara altei femei sau ca imi simt periclitata casnicia. Si chiar daca ar fi in pericol sunt sigura ca nu m-ar distruge, gasesc intotdeauna resurse in mine sa-mi revin din orice lovitura. Sunt scorpion si cred ca m-am nascut geloasa. Dar la mine e alt fe de gelozie, de aceea fac analogia intre gelozie si posesivitate. Eu sunt geloasa si daca cineva imi mangaie prea mult cainele si daca prietena mea cea mai buna nu ma mai suna o vreme, etc, tampenii din acestea, de aceea cred ca-s in primul rand posesiva. Si asta-i chiar mai rau.
Sotul e intr-adevar gelos. Si nu-mi place asta, este obositor pentru ca nu are nici un fundament. Eu insa par foarte "paralela" cu tot ce se intampla, dar... fereasca Dumnezeu sa observ concret ceva! Si al meu pleaca in delegatii frecvent fara mine, nu cu femei, dar nici o problema ca femei poate gasi oriunde! Nu stiu daca m-am facut inteleasa: ii dau toata libertatea de care are nevoie (el mie, nu), am incredere in el ca altfel nu as putea trai, dar...da, sunt geloasa...din fire!
adda spune:
quote:
Originally posted by Nane
...
E o prostie sa spui ca gelozia este in legatura cu iubirea. N-are nici o legatura! Poti fi gelos si pe colegul de serviciu care are mai multi bani decat tine - asta nu-nseamna ca-l iubesti.
Asta nu se numeste gelozie, Nane, ci invidie
boeru spune:
Eu nu pot sa cred ca cineva nu a fost macar o data, intr-o circumstanta gelos. Daca esti la o petrecere si sotul tau este in mijlocul atentiei si vine o demoazela, etalandu-si nurii prin fata lui, oricat de linistita ai fi ca nu se "uita " la ea tot ai asa o strangere in stomac si-ti vine sa....mai ales daca duduia se mai si converseaza cu el si ii face ochi dulci, ii spune cat e de haios, etc...
Eu nu vorbeam de gelozie ca o boala ( ca asta nu e buna!)ci de gelozia de circumstanta (ca in cazul de mai sus sau de plecari in delegatii cu 1 tipa, sau 2 -dupa caz!), in aceste situatii nu are cum sa nu-ti pese!
Oricum felicitari celor care spun ca la ei in cuplu nu exista asa ceva. O fi bine, o fi rau?!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
Nane spune:
quote:
Originally posted by addaquote:
Originally posted by Nane
...
E o prostie sa spui ca gelozia este in legatura cu iubirea. N-are nici o legatura! Poti fi gelos si pe colegul de serviciu care are mai multi bani decat tine - asta nu-nseamna ca-l iubesti.
Asta nu se numeste gelozie, Nane, ci invidie
Ai dreptate.
Nane spune:
quote:
Originally posted by boeru
Eu nu pot sa cred ca cineva nu a fost macar o data, intr-o circumstanta gelos. Daca esti la o petrecere si sotul tau este in mijlocul atentiei si vine o demoazela, etalandu-si nurii prin fata lui, oricat de linistita ai fi ca nu se "uita " la ea tot ai asa o strangere in stomac si-ti vine sa....mai ales daca duduia se mai si converseaza cu el si ii face ochi dulci, ii spune cat e de haios, etc...
Eu nu vorbeam de gelozie ca o boala ( ca asta nu e buna!)ci de gelozia de circumstanta (ca in cazul de mai sus sau de plecari in delegatii cu 1 tipa, sau 2 -dupa caz!), in aceste situatii nu are cum sa nu-ti pese!
Oricum felicitari celor care spun ca la ei in cuplu nu exista asa ceva. O fi bine, o fi rau?!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
Boeru, dupa cum ziceam mai dvrm iti dau dreptate in anumite situatii. Mi s-a-ntamplat si mie sa am anumite "strangeri de stomac" atunci cand al meu a fost plecat in delegatie. Dar nu e vb de gelozie aici ci de... nu stiu ce exact, pt ca nu pot numi starea respectiva. Poate imaginatie prea bogata sa zicem... Oricum sunt constienta de faptul ca in nici o situatie nu poti face nimic pt a preintampina o sa zicem "inselaciune" si daca omul vrea s-o faca o face oricum, chiar si cu tine de mana (si aici vb din proprie experienta). Asa ca, de obicei cand apare strangerea de stomac cu pricina o alung pe motiv ca oricum nu am ce face.
Cat despre partea cu dra plina de nuri la o petrecere... nu mi s-a-ntamplat, asa ca nu ma pot pronunta. De obicei am grija sa arat suficient de bine la petreceri incat sa nu-mi pun vreo clipa problema ca ar fi alta "cu nuri mai multi" decat mine. Hahahaha!
Glumesc, partial (la faza cu nurii). 
Nane
devylla spune:
Florina mami,da si eu si sotzu suntem gelosi,cand el cand yo!E normal,numa sa nu faci din asta un caz sau eu mai stiu ce scandal si sa desoici firul in 4.Si el lucreaza intre femei,si ma mai gandesc cateodata
,dar si el stie ca Eu atrag priviri pe strada...
.
totul e sa nu devina obsesie treaba cu gelozia....asa din cand in cand da e buna...![]()
poze foarte noi 
bubulinele

'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina