Mamici de mai-iunie 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

carminabulina
Bine ai venit mamicut-o!!! Bineinteles ca esti mamicuta de mai!!! In ceea ce priveste DPN-ul vezi ca sant ceva linkuri pe prima pagina, pe lista. Eu zic sa mai astepti putin sa vezi si ce spune doctorul la eco. El trebuie sa masoare fatul si sa stie la ce varsta corespunde marimea respectiva. Si eu am un DPN diferit la eco si unul dupa UM. Cel de la eco mi s-a confirmat de 2 ori deja de 2 persoane diferite, deci il iau in evidenta. Se pare ca la mine a fost o conceptie mai rapida decat cele 12-14 zile. Oricum am citit undeva ca 5% din femeile gravide nasc la data stabilita la inceputul sarcinii. Important e sa stii in ce luna...

Te-am trecut pe lista si sa fie intr-un ceas bun! Si nu-ti mai fa griji fara motiv...gandeste positiv!

Succes

PS. Ieri am anuntat pe soacra ca va fi din nou bunicuta si am aflat ceva extraordinar!!!! Sotul meu s-a nascut la 10 luni!!!!! Eu nu am auzit asa ceva....trebuia sa vina pe 27 iulie si a venit pe 24 august Smecherul nu a vrut sa fie leu...ci neaparat fecioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

quote:
Originally posted by Amonar

carminabulina
Bine ai venit mamicut-o!!! Bineinteles ca esti mamicuta de mai!!! In ceea ce priveste DPN-ul vezi ca sant ceva linkuri pe prima pagina, pe lista. Eu zic sa mai astepti putin sa vezi si ce spune doctorul la eco. El trebuie sa masoare fatul si sa stie la ce varsta corespunde marimea respectiva. Si eu am un DPN diferit la eco si unul dupa UM. Cel de la eco mi s-a confirmat de 2 ori deja de 2 persoane diferite, deci il iau in evidenta. Se pare ca la mine a fost o conceptie mai rapida decat cele 12-14 zile. Oricum am citit undeva ca 5% din femeile gravide nasc la data stabilita la inceputul sarcinii. Important e sa stii in ce luna...

Te-am trecut pe lista si sa fie intr-un ceas bun! Si nu-ti mai fa griji fara motiv...gandeste positiv!

Succes

PS. Ieri am anuntat pe soacra ca va fi din nou bunicuta si am aflat ceva extraordinar!!!! Sotul meu s-a nascut la 10 luni!!!!! Eu nu am auzit asa ceva....trebuia sa vina pe 27 iulie si a venit pe 24 august Smecherul nu a vrut sa fie leu...ci neaparat fecioara

Multumesc, Amonar
Conform calculelor facute pe acele site-uri, voi naste pe 16 mai, ceea ce ar fi minunat. Ar fi cel mai frumos cadou pe care as putea sa-l fac sotului meu
Si apropos de sot, al meu s-a nascut la 8 luni, deh se mai intampla si nasteri ina afara lunilor cunoscute: 7 sau 9.
Mai am o intrebare: cunosti pe acest forum vreun topic despre hepatita B? eu am cautat vreo 3 ore dar nu am gasit si sunt foarte interesata sa aflu cateva pareri despre, pt. ca am hepatita B de 3 ani si vroiam sa mai vorebesc si cu alte mamici sau gravide care sufera de aceasta boala.
multumesc pt orice informatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

CArmina, Pika, Iulip bine ati venit si sarcini usoare, copii sanatosi si numai bine!

Maggy, la multi ani fericiti. Bebelus sanatos mai ales si indeplinirea tuturor dorintelor tale!

Ama si eu l-am simtit si pe Danut tot in saptamana 15 de sarcina si mult timp am fost nesigura daca e el, sau altceva, ca era foarte usor ce simteam, dar cand l-am simtit fara dubiu, tot acolo l-am simtit, asa ca eu cred ca el era. Felicitari pentru primele miscari.

July_g pana la urma masuratorile astea si valorile folosite sunt facute dupa o medie, da sunt copii care sunt mai micuti altii mai mari, nu inseamna ca e ceva in neregula cred eu. Aoi, se poate sa fi avut ovulatie mai tarzie si atunci bebe e mai mic decat e considerat. Am fost si eu ieri la doctor si cand i-am spus ca deja il simt pe bebe s-a mirat ca de obicei se simte pe la 16-18 saptamani, da lasa ca vedem noi varsta reala la ecograf... Da eu stiu ca si prima data l-am simtit devreme asa ca nu cred ca e mai mare.

Am facut triplul test, la noi se face in sapt 16. Peste 2 saptamani fac si marele ecograf, si poate aflu ce e bebelicul. Abia astept. In rest pare totul bine. Da vad ca de vreo 2-3 zile cand ma misc mai repede sau ma ridic din pat se intareste burtica si ma doare pana se relaxeaza iar. Sper sa nu fie nimic in neregula...

Eu va pupic ca n-am timp prea mult de scris, da incerc sa citesc cat pot pe la voi...
Pupici dulci si o saptamana frumoasa, cu cat mai putine greturi.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 15+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Fetele, se pare ca pana la urma sunt ceva probleme.Ieri cand am venit de la parinti, hopa! Sange pe chilotei. Cum ginecoloaga nu mi-a raspuns la telefon(nu dati cu pietre in ea) si cum ecografistul ii spusese sotului ca daca sangereaza doamna sa-mi dea telefon, asta am facut. Probabil omul se astepta, asa ca iar intru in panica. M-a chemat azi din nou le eco. O sa vs tin la curent.
Bine ai venit galateanco. Se pare ca suntem 3! Ceea ce ma bucura tare mult!. Merg la d-na Gogulescu.E o ciudata dar e buna.Te astept sa mai stam de vorba. Poate ne si intalnim toate 3.
Bine ai venit Carminabulina!
Raalu Am trecut de o zi fara tigara.Sper sa pot pana la urma. Incearca si tu metoda mea!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;116/st/20060509/k/5b13/preg.png[/img]
http://community.webshots.com/user/july_g

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare fetelor!!!

Va urez o saptamana buna si sa auzim numai de bine. celor noi venite, sarcina usoara si bb frumosi si sanatosi.
Eu sunt bine...m-au lasat intepaturile din partea stanga..mai simt asa ceva cand stau mult in picioare dar tin situatia sub control.

Eu maine plec.nu stiu daca voi avea acces la internet prea mult..daca nu, va doresc tot binele din lume si sa ne auzim sanatoase dupa 5 decembrie.

toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

MAGGHYC
La Multi Ani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Salutare tuturor!
La Multi Ani Magghyc!!!
si:
Bun venit noilor mamici! Felicitari si sarcini usoare!

Vin si eu cu noutati! Sambata am fost la doctor... Analizele arata ca am anemie si am inceput tratament cu fier si aic folic.
Testul Papa Nicolau n-a iesit bine si sunt foarte speriata! dr. mi-a zis de niste valori care au iesit intre 2 si 3, ca 2 e bine si 3 e rau (insemnand ca as putea face cancer de colon). Pentru ca nu e o valoare fixa, trebuie sa repet analiza. Voi merge joi pentru asta. Trebuie sa va spun ca dr. m-a certat pentru faptul ca obisnuiesc sa ma spal intravaginal. A spus ca este total contraindicat si mai ales in sarcina. Iar la mine asta era un obicei zilnic... de ani de zile (de cand nu mai sunt virgina). Nu stiu de unde mi-a venit mie obiceiul asta, caci acum imi dau seama ca nu mai exista nimeni cu idei dintr-astea...
In afara de toate astea, cel mai important este ca l-am vazut pe bebe, care a crescut incredibil de mult si are deja piciorusele si manutele formate, se misca, face un fel de abdomene, e dulce foc! cata vreme l-am vazut am uitat de toate grijile!

As fi curioasa sa aflu daca mai e cineva in situatia mea, cu probleme la colon, daca stiti mai multe despre asta... Peste doua saptamani merg iar la eco pentru translucenta nucala.

Eu sper ca va fi bine! incerc sa fiu optimista!
Abia astept sa mai citesc despre voi! mie imi este in continuare greata, abia pot sa mananc si nu prea am chef de nimic.

Va pup si va doresc o saptamana minunata!

Simona 10+

http://community.webshots.com/user/simonarotaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

MAGGHYC: LA MULTI ANI!
Tot ce iti doresti sa se indeplineasca
Imi pare rau ca e cu intarziere

Bine ati venit, noilor mamici

bebe la purtator(10+)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Cypocs, bine ai venit, sa ai sarcina usoara si sa ai un bb frumos si sanatos

Gravidutzelor, de unde v-ati luat haine de imbracat? Sau ati facut pe comanda?
Azi, cand m-am asezat pe scaun la servici, pentru ca ma strangeau pantalonii in talie ( si ii port pe cei mai largi pe care-i aveam in recuzita), mi s-a facut rau, si am dat afara putinul pe care il mancasem de dimineata.
Tot cautand pe net am aflat de un magazin in Victoria, la etajul 3, si la Mol Titan etajul 4 ( ?????)
De la buburuza nu am vazut nimic mai grosutz.
E timpul sa trec si eu la pantaloni cu elastic in talie si rochii largutze...
8+

[url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Bine ai venit si tu, Carminabulina, sarcina usoara si multa sanatate.

8+

Cand iti doresti ceva cu adevarat, tot universul conspira la realizarea dorintelor tale.

[url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]

Mergi la inceput