Mamici de mai-iunie 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

ce harnicute ati fost !Eu pe baiatul meu l-am nascut fix in ziua cand implineam 8 luni de sarcina , a avut 2600 si apgar 9 .Cu acea ocazie am aflat ca e minciuna daca nasti la 8 luni nu stiu ce miscatie de rotatie face fatul si...e in pericol .Nu.
Juli_g Cum stai cu sangerarea si care e motivul ei? unde faci ecografiile?Acum avem si noi 3 in Galati .Stii, nu?
Eu sunt deja nebuna .La cele mai mici dureri sau cea mai mica jena ma panichez si ma duc la baie tot timpul sa verific.
Alia13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty13ro spune:

Am intrat si eu putin ca sa vad ce mai faceti. Eu astept cu nerabdare ziua de joi ca sa vad ce mai spune d-na dr., mai ales ca acum am si analizele gata. Giuly_g, mama, dar unde iti faci tu ecografie de dai 500000? Pe mine ma costa doar 350000 cu tot cu poza.
Ma tot gandesc daca sa ma duc la medicul de familie sau sa mai astept cateva saptamani caci mi-e groaza sa stau la coada cateva ore dupa toti pensionarii. Poate daca va fi burta mai evidenta n-o sa ma mai lase sa astept.

si bebe 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Fetelor, nu stiti nimic despre acest test papanicolau, in caz ca valorile sunt intre II-III? eu sunt foarte nelinistita de cand am aflat ca as putea fi suspecta de cancer pe col si mai citesc pe internet, dar nu fac decat sa ma sperii mai rau! imi vine sa plang intr-una si nici nu stiu ce ar insemna asta in sarcina...
voi repeta testul, dar mi se pare o vesnicie pana atunci! pls, daca stiti ceva... sa-mi spuneti si mie!

Va pup,
Simona 10+

http://community.webshots.com/user/simonarotaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Buna, fetelor ! Bine ati venit, cele noi, scuze ca nu retin numele, de, m-a timpit plodu' !!! Pe bune ca m-a timpit, nu mai tin minte nimic, dorm pe mine toata ziua, de-abia astept sa ajung acasa de la serviciu, ca sa ma intind si sa motai ...

Nu stiu cum poate cineva sa-si doreasca sa fie mai mult timp gravida (parca era Carminabulina ?) Sincera sa fiu, mie nu mi se pare deloc o fericire, si m-as fi lipsit bucuroasa de perioada asta ! Greturi la greu, oboseala, dureri de mijloc, astea acum, la inceput ... stai sa creasca individul/individa, sa vezi ce-o sa ma mai cocosez, constip, varice, decalcifiere etc, numai lucruri placute ! Fara a mai vorbi de momentul in sine, ori ca e natural, ori ca e cezariana ... tot o bucurie !

Sincer, poate ca asta ma face o mama denaturata, dar tare mi-as fi dorit sa poarte altcineva sarcina in locul meu ... poate tat-su ?

Cineva se plingea ca nu poate sa manince nimic: si eu la fel; daca vreau ceva mai consistent, greata; daca vreau ceva mai acid ... stomacul nu ma lasa, gastrita e in toi. Sunt sub tratament, dar deocamdata degeaba, am stomacul ca un ghem ...

Va las, ca trebuie sa ma intorc la treaba, mai vorbim si miine.

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty13ro spune:

Si bv, imi pare sincer rau ca nu te pot ajuta, dar mie nici macar nu mi-a dat sa fac acest test. Stiu doar ca si colegei mele i-a iesit prost rezultatul la testul asta, a facut un tratament cu ovule dupa care a repetat analiza si a iesit ok. Bafta multa la al doilea test.

si bebe 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Boghi, esti chiar amuzanta. Si pe mine m-a cam "tampit" asta micu', vorba ta, si al meu are doar doua luni, nu trei ca al tau... tu ai mai depasit o luna, fericita ce esti!
Dar lasa, ei sa fie sanatosi, cica o sa radem la sfarsit de toate astea, greturi, stari de ameteala, etc.
M-am gandit sa te incurajez, desi sunt si eu la capatul rabdarilor
Toate cele bune!!!
8+

[url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by Si bv

Fetelor, nu stiti nimic despre acest test papanicolau, in caz ca valorile sunt intre II-III? eu sunt foarte nelinistita de cand am aflat ca as putea fi suspecta de cancer pe col si mai citesc pe internet, dar nu fac decat sa ma sperii mai rau! imi vine sa plang intr-una si nici nu stiu ce ar insemna asta in sarcina...
voi repeta testul, dar mi se pare o vesnicie pana atunci! pls, daca stiti ceva... sa-mi spuneti si mie!

Va pup,
Simona 10+

Draga Simona,
Daca valorile testului sunt de grad II cica nu este ceva grav. Daca sunt de grad III, trebuie repetat, dar nici atunci nu trebuie sa te sperii. Stai linistita, ca n-ai voie sa te consumi, sau sa gandesti negativ. Dupa repetarea testului probabil ca doctorul iti va da un tratament cu ovule, daca va iesi iar de grad III. Dar, fii optimista, la varsta pe care o ai nu poate fi nimic rau. ok???

8+

http://community.webshots.com/user/simonarotaru

[url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

bogdanai
Imi place stilul tau, lucid, cu picioarele pe pamant...parca ar fi vorbele mele. Eu chiar discutam cu al meu si il intrebam....ce gasesc femeile asa de frumos in a fii gravida. Eu gasesc numai disconfort....el mi-a raspuns ca probabil e chestie de indoctrinare pt ca altfel cine ar mai vrea copii. De aceea se explica si depresia postnatala...femeile se asteapta sa intre intr-un basm unde viata este plina de fericire si bucurie....dar ma rog astea sant pareri personale. Revenind la stilul tau..recunosc taurita in tine si in mine
Singurul lucru care ma intereseaza este rezultatul...adica Si inceea ce priveste responsabilitatea, iti dau iarasi dreptate, a creste un copil nu inseamna joaca. Aici sant programe la TV "Nanny 911" unde parintii cer ajutor unor bone foarte experte si experimentate. De fiecare data reiese ca comportamentul copiilor se datoreaza parintilor care nu realizeaza ce greseli enorme fac.

Si bv
Si eu am facut testul asta la 30 de ani. Mie mi-a iesit III atunci. Am fost speriata bine de tot. Doctorul mi-a spus ca vom relua testul in cateva saptamani si in caz ca iese acelasi rezultat, rezolvam prin ardere (nu stiu cum se numeste in RO). Intr-adevar m-am dus la ginocoloaga si mi-a luat o monstra de pe col (a fost foarte dureros!!) si a pus-o la cultivat. Au iesit celule "nelinistite" dar mi-au spus sa stept inca 6 luni sa reluam testul, deci nu imediat ardere sau alte chestii. Cancerul colului are cea mai inceata viteza de dezvoltare, dureaza ani buni. Am vorbit cu homeopata mea (eu fiind o naturista convinsa) iar ea mi-a spus urmatorul lucru: aceste rezultate sant foarte mult influentate de stres sau anumite slabiri ale organismului care vin si trec. Deci daca s-ar face acest test intr-o perioada de stres cu multe probleme si oboseli poate ca multe femei ar avea rezultate proaste. De asemenea mi-a spus ca in Olanda (nu stiu in RO) multe femei sant supuse inutil si absurd operatiei de scoatere a uterului. Ceea ce mi-a spus sa fac este o alimentatie sanatoasa si un mod de viata mental si psihic echilibrat fara alcol si tutun, multa miscare in aer liber. Bineinteles ca am continuat tratamentul homeopatic (nu neaparat pt problema cu colul) pe care il incepusem (asta insemna o pastila la 6 luni, fiind homeopatie clasica).
Deci vorbind din experienta mea, pot sa te sfatuiesc sa iti reiei calmul si echilibrul, sa te ingrijesti foarte bine, sa gandesti pozitiv si reiei acest test dupa o perioada. In aceasta perioada incearca sa traiesti cat mai sanatos, fara stres si alte influente negative. Oricum nu se face nici o operatie de col in timpul sarcinii, chiar daca problema ar continua. Ce te-a sfatuit medicul de fapt?

carminabulina
Nu am gasit nici eu un topic numai cu Hepatita B, am dat la "cautare" dar nimic specific. Poate mai sant "colege" care te pot ajuta sau deschide tu un topic nou pe forumul principal si asteapta reactiile.

betty13ro
Succes la eco joi!

cypocs
Ma bucur ca ne-ai adus aceasta informatie depre cele 8 luni. Nu imi fac probleme daca mi se intampla mie...

LYLY809
Eu una nu mi-am cumparat haine de gravida. Am o pereche de blugi cu talie joasa care sta inca foarte bine pe solduri si fundulet. Cu talia am sa apelez la un elastic. Oricum in perioada de iarna nu se vede ca haine ai pe subt palton deci nu am de gand sa cumpar haine noi. Poate la prrimavara.

virgi
Calatorie placuta si distractie placuta! Pe 5 decembrie aici e sarbatoare mare, Mos Nicolae (mai important decat Mos Gerila), sarbatoare nationala. Acolo probabil ca nu...Ai grija de tine si sa auzim de bine.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Buna fetelor!
Eu am avut un weekend asa si asa. In sensul ca m-am simtit tare obosita cu toate ca nu prea am facut mare lucru. Si eu si sotul meu am stat, ne-am propus sa nu facem mai nimic. Doar duminica a trebuit sa gatim dar nu eu, al meu sot a facut asta, pt ca nu m-am simtit bine. Si unde mai pui ca a facut si ciorbitza si felul doi?? Sunt mare norocoasa ca ma ajuta.
In rest bebitza e bine sper. Abia astept sa merg la medic pe 15 nov. Fetelor nu mai am rabdare e asa de greu sa astepti atat.
Aaaaa, ieri a nascut o cunostintza de-a mea. O fetitza. Nu am apucat sa vorbesc cu ea, numai cu sotul ei. Din ce am inteles se astepta sa nasca mai repede fiind la a doua sarcina dar se pare ca nu a fost asa.
Numai bine si o sarcina usoara

Diana 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

bun venit la fetele noi. Sa avetzi sarcina usoara si bebei sanatosi

Diana (fix 2 luni)

Mergi la inceput