Mamici de mai-iunie 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 9
cypocs spune:
Amonar, ca sa completez datele despre mine DN 20-05-1974, baietelul meu e tot taur iar asta din burtica tot taur daca ne ajuta Doamne Doamne.Tati e sagetator si cand se gandeste cum va fi cu 3 taurasi...
oare daca te mai doare in dreptul ovarelor e grav rau???
.Si-a facut cineva translucenta nucala ??
Alia13+
mihaela.f spune:
Buna mamicilor,
nu mai stiu cine intreba de magazin de hainute pentru gravidute si putetei incerca in magazinul Titan(etajul 3); scria pe nu stiu ce site ca au pe acolo hainute pentru gravidutze.
Cypocs parca tu intrebai de dureri de ovare: eu am inceput sa am asa ceva: un fel de intepaturi; si uneori parca s-ar largi muschii. dar am inteles ca sunt dureri normale ca se mareste uterul.
sau o fi de la atatea medicamente? 
Va pup
Mihaela
8+ 
july_g spune:
Fetelor, din pacate eu va parasesc aici. Puiul meu nu a mai vrut sa traiasca. Sunt cumplit de trista dar cred ca e mai bine asa.Probabil ca a fost ceva in neregula si decat sa fi avut probleme, mai bine ca s-a intamplat asa. O sa va mai citesc in continuare si o sa va tin pumnii. Sa dea Domnu sa aveti mai mult noroc ca mine.
Va pup si sa va fie bine.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;116/st/20060509/k/5b13/preg.png[/img]
http://community.webshots.com/user/july_g
Diana79 spune:
July_g nu am cuvinte. Imi pare atat de rau. Iti doresc tot binele din lume sa treci cu bine peste tot, si sa nu-ti pierzi sperantza.
Numai bine si sa-ti dea bunul Dumnezeu putere sa treci peste asta.
Diana
8+
ama_kaly spune:
july_g ce s-a intamplat?Doamne m-a socat vestea ta!

nici nu stiu ce sa-ti spun,imi dau seama cat de greu tb sa-ti fie..imi pare enoorm de rau
ce ti-a spus dr?hai ca o sa fie bine si pt tine ai sa vezi!!o sa iti tii in brate bebele mult dorit pana la urma!Eu iti doresc multa multa putere si mult curaj sa treci peste si incepi sa gandesti pozitiv kiar dak imi inkipui ca nu e deloc usor..te
si..Dumnezeu e sus,o sa aibe grija si de tine!
poze bebe eco:
http://community.webshots.com/album/481016601qXGbAhio
15+ si
din burtik
july_g spune:
Multumesc fetelor!Sa nu suferiti pentru mine.Sunt tanara si o sa o iau de la capat.Ama , ca si la megbeng, sarcina oprita in evolutie la 2 luni jumate.De asta medicul de la ecograf ii spusese sotului meu sa-l sune daca apar sangerari.
Galateanco, merg la gineco center. Chiar daca e mai scump au o apratura si niste medici jos palaria. Au si eco 3D.
Sa nu va lasati influentate de ce ni s-a intamplat noua. Sa aeti grija de voi. Eu sunt o fire optimista si stiu ca se va intampla mai devreme sau mai tarziu. N-o sa va parasesc. M-am gandit mai bine si stiu ca ma voi bucura pentru fiecare dintre voi. Nu va uit!
Va pup si tot ce va doresc este sa va vad puii sanatosi!
cypocs spune:
E groaznic cand se intampla asa ceva .Gandeste-te ca Doamne Doamne va compensa nenorocirea asta cumva .Asa vezi ce bune sunt totusi ecografiile si nu trebuie sa fii reticenta sa le faci data viitoare. Am avut si eu o sarcina operita in evolutie , dar pe la 6 saptamaniiOFFFF...............![]()
Sper sa te refaci repede , te rog .
Alia13+
Diana79 spune:
Fetelor sunt tare speriata. Eu nu am facut nici o ecografie pana acum, nu ca nu as vrea ci pt ca aici nu se fac. Nu mai pot de nervi sunt niste imbecili astia de aici cu sistemul lor cu tot.
Sper insa ca bebe e bine la mami in burtica.
July_g multa forta sa treci peste asta. Eu de cand am auzit vestea sunt tare trista, numai chef de munca nu am......![]()
Numai bine si sa auzim numai vesti bune.
Diana
8+ (2 luni fix)
magghyc spune:
Buna seara, burtici si soti de burtici
,
As fi vrut sa incep cu ceva vesel, dar am citit de July si m-am intristat...
July, asha deodata? Tu practic ai aflat lucrul asta la o echografie de control, nu? Nu ai avut adica manifestari deosebite...
oricum ar fi fost, tare imi pare rau!! Dar ma bucur ca ai avut forta sa ramai in continuare optimista...
La toata lumea, multumesc de urarile de ziua mea!!

a fost chiar frumos, ca am avut in vizita 2 pitici mici ( de 1 anisor fiecare) care au fost tare haiosi si scumpi...mi-a parut rau ca nu i-am putut lua in brate, dar asta e , mai astept
Cat despre mine, am schimbat doctorul... ASha ca am aflat ca nu prea se mai vede nimik la echo din hematom
sau ma rog (la un echo 2 D e greu de spus - mai sunt mici portiuni, dar oricum nu cheagul imens care a fost...
Itr-un fel, a fost chiar funny, fiindca eu eram obisnuita cu doctori care spuneau chestii mai sumbre, sau oricum precaute, iar doctorul asta era f interesat sa imi descrie copilul - la modul maxilar inferior, maxilar superior, gura etc. Bb statea in cap, nu a vrut sa se intoarca , doar a dat din manute si picioruse. Inimoara ii batea cu 164 batati /sec. Poza am uitat sa cer... asha ca, again, next time!!!
Concluzie- repet analizele de la Fundeni , care doctorul spune ca 99% nu imi apartin - cele cu factorii de coagulare, mai completez cu niste analize la Medicover (citomegalovirus si listherioza) si cu altele la spital (papanicolau, eu nu l-am facut inca)...
Dupa care, revin la munca !! Gata cu statul in pat (pana la noi ordine)
Parea proasta e ca inca am dureri abdominale criminale ( iar no-spa ori nu isi mai face efectul, ori durerile sunt de lata natura) iar medicul meu d efamilie imi spune ca nu e de acord cu decizia docotrului dea reveni la munca , ca la istoricul meu ar trebui sa stau in pat 9 luni...
Acum nu stiu ce sa zic.. Psihic, mi-ar prinde extrem de bine sa imi reiau activitatea, plus ca as merge pe mana doctorului, de care mi-a placut f mult- si tratamentul pe care mi l-a dat mi se pare mai OK decat ce luam pana acum, atata cat am citit eu despre medicamente si tot..
A, si apopo de vaccinul antigripal, mi-a spus sa nu il fac in sarcina,dar, daca vreau pot sa il iau pe cel homeopat. Pe de alta parte o prietena care a fost la o consultatie homeopata a intrebat despre vaccin si sarcina si i s-a spus ca se poate lua, dar recomndat peste 3 luni.
pupici de final la toata gasca!!!
Magg
10s +
ama_kaly spune:
Am fost azi la eco 3d la medlife..de fapt mie mi s-a parut f 2d nu stiu ce numesc ei 3d faptul ca au aparate mai performante ca imaginile km tot a 2d semanau nu era cum am vazut la alte fete..asa ca data viitoare o sa ma duc in alta parte Ma miram de ce la ei e doar 1.500.000 eco 3d si in rest dublu..pai pt k nu prea e 3d..
In fine,trecem peste aceasta dezamagire,in rest toate bune: bebe creste spectaculos are 147g si 12,5cm(mie mi s pare km mult) si arata de 16sapt si 2 zile nu de 15 si 2zile kt are acum,sunt f neastamparati s-a mirat pana si doamna dr ca nu putea sa-l masoare deloc se ruga sa nu mai miste macar putin:) a zis ca rar a mai intalnit bebei care timp de 20min kt am stat acolo sa nu stea locului o clipa..A mai zis k pare a fi BAIETZEL!!!!!!!

Adica ne-a aratat ceva ce ar putea fi "penisul"(asa s-a exprimat) insa peste 3sapt o sa fim mai siguri..![]()
Sper sa ramana baietzel si pana atunci si pana se naste
Deci noi suntem bine!
Ne-a dat o poza la fel de neclara ca cea de la 2d(tokmai de asta zik k nu era 3d) si din kre iar nu inteleg mare lucru desi doamna dr zicea ca sta cu mana-n guritza
eu intrebam daca e cu fata sau cu spatele la noi
Acum desi dr a fost dragutza eu va sfatuiesc sa mergeti la 3d in alta parte ca nu merita sa dai 1.500.000 akolo p o eco la fel ca cea 2d knd o poti face cu 400.000 k tot aia vezi..july_g chiar si in momente ca acestea tu tot dragutza ramai.eu nu am povestit de prima data ce am facut la eco sa nu te supar pe tine si oricum cand am citit ce ai patit mi-a disparut si mie bucuria..hai ramai printre noi te rugam!!
poze bebe eco:
http://community.webshots.com/album/481016601qXGbAhio
15+ si
din burtik