intrebare concediu ingrijire copil

intrebare concediu ingrijire copil | Autor: nicfg

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,
Sotia mea este intr-o situatie mai delicata la serviciu, ea lucrand intr-un serviciu public descentralizat care apartine de Ministerul Muncii. In octombrie anul trecut ni s-a nascut al doilea copil. In februarie 2005 s-a intors la serviciu nedepunand cerere de concediu ingrijire copil. In septembrie 2005 bineinteles ca se schimba seful institutiei pe criterii politice. Dupa 2 luni in care noul sef ii aduce controale pe cap (din care ea iese foarte bine, cu cateva nereguli minore dupa spusele celui care a controlat-o, am uitat sa mentionez ca este (era) sef serviciu financiar contabil)noul sef ii propune direct sa treaca pe un nou post facand schimb cu o colega care i-a tinut locul cat timp a fost in concediul de maternitate. Ea refuza, se satura de toate mizeriile noului sef si de la 1.11.2005 isi face cerere de concediu de ingrijire copil situatie care se pare ca nu ii e pe plac noului sef care se astepta sa accepte acel schimb, avand in vedere ca banii erau mai multi daca ramanea la serviciu. Intrebarea noastra este unde o sa i se plateasca CIC, la locul de munca sau la Casa de Pensii? La noi au ajuns niste zvonuri ca de fapt nu ar vrea sa-i plateasca CIC la firma. Se poate asa ceva?
Va multumim pentru raspunsurile voastre.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns izabela505 spune:

Se pare ca dupa noua lege data ieri CIC nu se va mai plati de catre firma. Mai mult nu stiu pentru ca inca nu s-au publicat normele metodologice.

Mergi la inceput