Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (129)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
bafta andrea la examen si maine, parca asa am inteles. la noi ninge si e urat, asa ca plecam la o tura de magazine.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

salut, fetelor!!!

Kitty, Iza-Maria e nascuta intr-o zi cu mine...
Credeam ca si Elise vine tot asa, dar s-a nascut pe 9...iulie, evident!!!

va pupam pe toti!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Mah, pe mine ma tot framinta o-ntrebare inca de ieri: Ema, eshti acea Ema pe care m-am tot kinuit io shi cu Lorelei19 sa te gasim la spitalele din Elvetzia, shi-am stresat pe toata lumea? Daca nu eshti, scuze de confuzie, da daca eshti, zi-mi cum itzi mai merge, te rog, ca io nu prea am citit din urma

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Multumesc tare mult ca va ginditi ma mine!

Of, am scapat de un stres, mai unul si gata! Azi a fost ok, pe cel de azi cred ca il trec, sa vedem ce este maine. Oana si la noi a fost exact la fel, am inceput la 10:15, am stat pe niste scari si mi-e ca am racit Cica maine incepem la 8. In schimb a fost bine ca am putut colabora si cel putin la grile nu cred ca am gresit mai mult de 2-3. Bafta multa si maine! a, eu noroc cu soacra, o tine pe Stefi de marti si am putut si eu invata.

Carmen, am vazut si eu 15 min din emisiune azi, cam cu tupeu pustiul, am mai observat familii in care fata este mai mare is baiatul mai mic, este cam rasfatat baiatul. Sper sa nu fie la fel si la mine!

Andreea, deja ninge la voi? Mai saptamana trecuta aveati vreme fruomasa sau incurc eu saptamanile

Iren, este aceeasi Ema, si-a mai revenit dar este in continuare suuuper slaba (spune o grasanca invidioasa)

Gata, ma reintorc la invatat. Week-end placut in continuare!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutare fetele mele. Va salut dupa o lunga pauza. Am citit olecutzika mai pe diagonala, v-am vazut copilasii din astea 5 pagini siii...ma gandesc sa fac si eu un upgrade despre Serbanica cel grasun!

La vorbit nu ne laudam, dar din cate am vazut, e in grafic..si eu lipsesc mult de acasa, iar coana mare - bunica prefera sa vorbeasca pe limba lui asa ca n-am ce sa fac. Stiu doar ca imita perfect stranutul si nu face ca animalele (domestice) decat cand vrea el!

Mai nou are un hobby, si anume sa traga apa si/sau sa arunce chestii in vasul de la toaleta. Daca nu suntem atenti, dispar cuburile....nu mai stim cum sa le dezinfectam cu spirt, ca de aruncat, nu ma lasa inima...

I-am luat o jucarie noua si anume un volan cu niste butoane, o prostie chinezeasca, la 9,5 RON dar si-a facut treaba cu varf si indesat. In plus e din plastic mai moale si nu crapa pe gresie cand e aruncat de la inaltimea scaunului de masa :)

Avem si oaresce poze noi prin albumele lu Serbanica...

Roxa

o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..."

Serbanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

noi si noi papam cu povesti, teatru, jucarele,io deja am praxa la chestia asta si e unicul moment cand strang din dinti si fac fata eroic iritarii ce ma cuprinde mai ales cand is obosita si cand vad cum pt fiecare lingurita trebuie sa ma maimutaresc, daR cum cu fiecare lingurita papata ne apropiem de fundul canutei...rabd si ma gandesc ca e spre binele Danutului sa pape. Drept e ca ma straduiesc din rasputeri numai si numai la masa de pranz, in rest o las mai moale si nici el nu are asa pretentii mari la restul meselor....care contin fructe si iaurt, branza....pe care inca (Doamne Ajuta!!!) le prefera. Deci pot zice per total ca nu am voie sa ma PLANG ....daca majoritatea copilasilor fac la fel, daca am citit si rascitit netul si carti....rezulta de peste tot CA E DOAR O FAZA TRECATOARE SPECIFICA VARSTEI!

CArmen, sa stii ca io m-as baga...oricum nervii mi-s prastie, deci in privinta lor nu mai am ce pierde

weekend placut si sanatate sa avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

salut.
Mai cica vreo luna tine raul de nefumat,hai ca v-am exasperat si pe voi cu tigarile mele.am 6 zile.pina la o luna,calmante ca nu mai pot de oboseala.Toata ziua fac curat si curat si iar o i-au de la capat si frec copilul mare si copilul mic ca sa-mi treaca de tigari.Da nu mai pot nici asa ca am obosit si sint ametita de-a binelea.stau aici ca o placinta in scaun si ma intreb ce dracu am?azi am stat numa putin de vorba cu Carmen,in rest nu mi-au stat minutele un minut.Maine vine prietena mea ,ma mai odihnesc oleaca.
Si Ricardo maninca cu povesti dar oricum,mult mai onorabil decit inainte.Si se si vede la falcute,care tare s-au mai rotunjit,mincal-ar mama pe el de buflei.
Iren,eu sunt intrusa,multumesc de intrebare,tocmai am trecut de un preinfarct si ma chinui sa ma las de fumat.In rest toate bune si frumoase.cit o vrea Domnul.Pupici.PS.dar nici cu tine nu mi-e rusine,eu tot mai am vreo 47.

Dana,Serban si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

sal`tare... pai aveam chef de vorba azi, dormea toata casa si aici liniste si pace, cum sa n-o tin pe ema de vorba?
schimbul3, ce faceti?

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

am atipit vreo juma de ora, ca dimineata ne-a dat pupi desteptarea la 6 juma si-acu manc o inghetata (fara zahar!) si mai arunc un ochi pe-aci (da' numa unu ca sa vad cu celalalt).
hai pupici
roxana, tu esti o slaba si-o frumoasa si nu-s de ce mi se pare ca te-am vazut pe o vreo dieta, da nu-mi amintesc la care. si ai o mandrete de baiat.
da, andrea, a nins, mai mult o lapovita, iar acum deja s-a uscat tot si e un soare de mai mare frumusetea.
mey, mie de azi intr-o saptamana imi vine soacra, asa ca profitam si noi de intimitatea pe care inca o mai avem
philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutare fetelor. Mi-am dat baietii afara si ma lafai un pic pe DC!

Ema draga, iti tin pumnii sa treaca repede repede starea asta! Ai grija de tine, off nu stiu cum sa faci sa nu te mai agiti atata!

Andreea (phillip) ma ingrasasem 2 kg si m-am apucat de dieta daneza, mai bine n-o faceam. Am tinut-o mai mult de jena ca am dat sfoara in tara ca tiu cura de slabire..am slabit cu greeeeeeeeeeeeeeu aproape 3 kg, dar cred ca le-am dat jos din muschi si apa. La bust sunt HIDOASA acum, nu exagerez nici c-o silaba! Hidoasa, iar fundul meu e mare! In poza aia in care m-ai vazut nu se vede decat partea de sus..unde sunt slaba moarta! Iar aia cu rochia neagra e artistica...offf!!! De maine ma apuc de sala si de mancat mai normal.
Am revenit, ca intre timp m-am delectat cu poznasii, doamne sunt absolut a-do-ra-bili!!!! Oh si la sfarsiit am avut parte de o ispita

ok, va salut pe toate si va doresc o zi minunata!
Roxa-boxa

o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..."

Serbanica

Mergi la inceput