Copilasi noiembrie decembrie 2004(88)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

La multzi ani, Alexia!

Onitza, multa multa sanatate lui Paul! sa se faca bine repejor!..offf....

Monicutza, ce mai face nora mea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Alexia, la multi ani!

Si un pupic mare, mare pentru Mihaita, de ziua lui .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna seara fetele,
fulguletz si toate celelalte fete vape toate si va multumesc din suflet ca sunteti cu gandul la noi.
ruxi a facut si azi kk de vreo 6 ori, e adevarat ca ultimele dou kk au fost ceva mai taricele dar restul apa chioara.......plange cand o spal la funduletz...deja nu mai vrea, o ustura, e rosie...
de azi dimineatza am inceput sa-i dau sumetrolim asa la plesneala ca nu-i mai trecea cu nimik si stiam eu ca i-am mai dat odata lui alex si i-a trecut in 2 zile...4 ml la 12 ore...ea e vioaie, e bine in rest...putin slabita ca nu prea mananca mancarica asta de regim...nu manca ea nici inainte daramite acumdoar branza de vaci, morcovi fierti, grisine, stiksuri, orez si alte prostii....speram ca maine sa va dam vesti mai bune despre noi...si ea a slabit destul de tare, se vede cu ochiul liber nu mai trebuie pusa pe cantar...dar nu asta ma intereseaza acum ci sa nu ajung cu ea la spital.eu am incercat sa o tin pe ruxi cu saruri pentru hidratare, e bine ca nu vomita( inca) si sper sa nici nu o apuce...de-aia o las cu mancarea cum vrea ea...nu o oblig ca asta-mi mai lipseste acum
paulica, multa sanatate si putere mamicii, suntem alaturi de voi
Doamne dar de ce trebuie sa treaca copilasii astia atat de mici prin asa ceva
saracul pana si alex e stresat...zice..."iar a facut ruxi kk???" ia sa vad si eu cum e??? uraaaa...e putin mai cremos...v-am zis asta ca sa nu termin intr-o nota atat de trista...sper sa ma iertatinoapte buna

si la ps...ca sa fiu prima(asa cum am fost si atunci cand v-am anuntzat ca s-a nascut mariuca acum 1 anishor) o pup si-i urez din tot sufletul LA MULTI ANI! MARIUCA, sa fii sanatoasa si fericita(frumushica esti de nu mai trebuie sa zic) sa-ti dea Dumnezeu tot ce e mai bun pe lume si tot ce-ti doresti in viatza sa ti se implineascamulti ani traiasca, multi ani traiascalaaaa...multi ani!!!!!

ps-ul ps-uluimai tii minte andrea cat de repede ai nascut si cat de greu te asteptai sa fie?si asteptam cu nerabdare sa ne povestesti de bb 2....stai...nu

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet
si la ps...ca sa fiu prima(asa cum am fost si atunci cand v-am anuntzat ca s-a nascut mariuca acum 1 anishor) o pup si-i urez din tot sufletul LA MULTI ANI! MARIUCA, sa fii sanatoasa si fericita(frumushica esti de nu mai trebuie sa zic) sa-ti dea Dumnezeu tot ce e mai bun pe lume si tot ce-ti doresti in viatza sa ti se implineascamulti ani traiasca, multi ani traiascalaaaa...multi ani!!!!!

ps-ul ps-uluimai tii minte andrea cat de repede ai nascut si cat de greu te asteptai sa fie?si asteptam cu nerabdare sa ne povestesti de bb 2....stai...nu

monica

Si daca nu esti prima? Nu te superi, nu-i asa? Uitea www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61202" target="_blank">AICI am deschis eu subiect pt Mariuca Andreeip azi dupa-amiaza...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57849" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Onitza, multa sanatate lui Paulica, nu-mi vine sa cred ce s-a intamplat. Stiu ca discutam zilele trecute de kiwi dar in Cora era cam uscat si nu am mai cumparat dar eu i-am mai dat Anei inca de la 7 luni si nu a avut nimic. Sper sa aflu vesti bune despre voi!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Paulica sanatate multa si sa te faci bine repede !!!

vacanta la buni

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Paul sa te faci bine repede si sa nu ne mai dai emotii de-astea pe-aici. Tocma icand ziceam ca esti cel mai "mare" baietel de aici?Onitza, problema e numai diareea sau e vorba si de altceva? A fost pana la urma alergie la kiwi?

Monica, burtica inchegata lui Ruxi. E un scump alex, ce grijuliu a fost el. Pe mine ma misca tare mult afectiunea si dragostea copiilor mai mari pentru fratiorii/surioarele lor mai mici.

Nu va spun ce m-a miscat de 3 zile incoale alex al meu. Faptul ca se tot apropia ziua lui imi umplea sufletul de emotie. Iar ieri, pe 5 nov., am fost atat de fericita, parca alex mi s-a nascut a doua oara, doar ca de data asta am putut sa petrec si eu si sa sarbatoresc evenimentul. Si am putut sa simt toata emotia si dragostea de care nu am fost capabila cand am nascut. La mine sentimentele s-au trezit la viata dupa ceva timp dupa ce-am nascut. De-ar fi sa am al doiela copil parca as stii cum sa ma-ndragostesc de el din prima clipa.
Alex a fost cam plangacios ieri din cauza multor invitati. El cand s-a trezit din al doilea somn era casa plina. Asa ca a stat lipit numai de mine. I-am luat motisorul, i-am suflat si-n lumanare Ca el inca nu a invatat) si l-am si tuns asa cum imi place mie: marina militara. Iar alex cum pare un alt copilas. E schimbat complet. Cel putin asa-mi pare mie. Si imi place si mai mult de el asa. Ii ies ochisorii aia dulci in evidenta si parem barbati adevarati.
Uitati pozitele noi
N-am avut timp sa le mai redenumesc si sa le pun in ordinea cronologica, dar va dati voi seama cum a fost.
Aaa, a ales prima data o jucarie (un bebe mic), apoi surubelnita (o sa fie mamre mester), apoi floarea, verecheta si cheile de la masina parca...

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Onitza, sanatate multa lui Paulica, sa se faca bine cat mai repede!

Trty, eu nu pot sa vad decat prima poza din album, dar pot sa ghicesc ca v-ati distrat de minune...

Mariuca! Sa cresti mare si sa-i bucuri pe parinti!

Raluco, pe unde mai esti?
Mamarutei dulci cu ochi albastri pentru cele 11 lunisoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza mamici si bbici
felis, cum as putea sa ma supar, chiar ma bucur sio te felicit ca mie nu mi-a dat prin cap asta...da macar la noi in grupushor am fost prima? daca nu...ma ciupal si plang
fac si eu ca alex cand era mic zicea sa ne jucm de v-ati ascunselea...el se ascundea si eu il gaseam...si el incepea sa planga....de ce mai gasiiiit?????...apoi la jocul urmator imi zicea...vezi ca daca ma mai gasesti ma "ciupal" si plang da???
mariuca la multi ani!si petrecere frumoasa de ziua ta
am fugiiiitttt...va pup sa aveti o zi buna

ce mai stiti de paulica?sper ca e deja acasa

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

buna seara fetele,
fulguletz si toate celelalte fete vape toate si va multumesc din suflet ca sunteti cu gandul la noi.
ruxi a facut si azi kk de vreo 6 ori, e adevarat ca ultimele dou kk au fost ceva mai taricele dar restul apa chioara.......plange cand o spal la funduletz...deja nu mai vrea, o ustura, e rosie...
de azi dimineatza am inceput sa-i dau sumetrolim asa la plesneala ca nu-i mai trecea cu nimik si stiam eu ca i-am mai dat odata lui alex si i-a trecut in 2 zile...4 ml la 12 ore...ea e vioaie, e bine in rest...putin slabita ca nu prea mananca mancarica asta de regim...nu manca ea nici inainte daramite acumdoar branza de vaci, morcovi fierti, grisine, stiksuri, orez si alte prostii....speram ca maine sa va dam vesti mai bune despre noi...si ea a slabit destul de tare, se vede cu ochiul liber nu mai trebuie pusa pe cantar...dar nu asta ma intereseaza acum ci sa nu ajung cu ea la spital.eu am incercat sa o tin pe ruxi cu saruri pentru hidratare, e bine ca nu vomita( inca) si sper sa nici nu o apuce...de-aia o las cu mancarea cum vrea ea...nu o oblig ca asta-mi mai lipseste acum
paulica, multa sanatate si putere mamicii, suntem alaturi de voi
Doamne dar de ce trebuie sa treaca copilasii astia atat de mici prin asa ceva
saracul pana si alex e stresat...zice..."iar a facut ruxi kk???" ia sa vad si eu cum e??? uraaaa...e putin mai cremos...v-am zis asta ca sa nu termin intr-o nota atat de trista...sper sa ma iertatinoapte buna

monica

Monicutza, sanatate Ruxitzei!Si noi ne-am cam chinuit cu Roli cu diareea in vara. Abia acum a ajuns sa pape lapte Nan Junior. Pana acum, l-am tzinut pe Humana HN -delactozat. Noi am scapat cu Hidrasec si regim, dar a durat.
Fa-i si o coprocultura.
Pe langa Hidrasec ii dam Achidophilus- un fel de Ecoflorina si Digestin.
Pupa fata.

Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)

Mergi la inceput