Copilasi noiembrie decembrie 2004(88)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

BUna. Va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine cu un sfat: Paul e bolnavior...sambata pe la 12, i-am dat pt prima data KIWI....pe la 6, a avut prima diaree si la 6.30 - prima voma...am sunat la CUlcer...copilul fiind foarte vioi....a spus din prima ca e LAERGIC LA KIWI si sa ii dau Metoclopramid..i-am dat dar vomita in continuare, ca sa nu mai spun de diaree....copilul meu a slabit vazand cu ochii si doc. mi-a spus ca nu e nevoie sa il duc la Grigore ALexandrescu....am sunat-o pe Paxi, stiind ca si Silviu a avut ceva probleme cu diareea, dar ea mi-a dat solutie si pt voma....incerc cu m a zis ea, dar va rog si pe voi sa imi spuneti daca ati fost in situatia mea, ce ati facut...inca ceva: 2 zile nu are voie sa manance nimik, decat lichide, atat....i-am facut supita, e mort de foame, dar bea iar dupa o jumatate de ora, sau l aurmatoarea tura de lichide, da afara tot ce a baut...sunt disperata....la Grigore Alexanbdrescu, nu ma duc din motive....de fapt, amintiri foarte neplacute si din neancredere.....va pup si va multumesc...nu puteti sa va dati seama ce e in sufeltul meu!!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

La Multi ANi!!!! Alexia la implinirea unui anisor, sa fii sanatoasa , fericita si iubita si sa petreceti frumos azi si distractie maxima.

La Multi Ani!! Mihaita la implinirea celor 11 lunisoare, sa fii sanatos si sa ai o viata plina numai de bucurii.

Cici si Alexia ( 22.12.2004)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Multumim pt urarile la implinirea celor 11 lunisoare!....

Olivia Maria (F.Anomis) sa cresti mare, sa fii sanatoasa, voioasa si cuminte!

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57849" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Imi pare tare rau Onitza pentru ce i se intampla lui Paul, va doresc multa sanatate si sa scapati cu bine de starea asta a lui Paul.
Eu cred ca totutsi ar trebui sa mergi la un spital cu el

Multa multa sanatate la toti copilasii.

Cici si Alexia ( 22.12.2004)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

ONITZA,poate ca ar fii mai bine sa mergi totusi la spital cu el.

Mada si Edisor mic
http://photos.yahoo.com/madachan2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Onitza,si eu zic ca e mai bine sa te duci la spital.
Cum naiba sa-i dai 2 zile numai lichide?????
OOOFFFF,e tare greu cand e puiul bolnavior.
N-aveai de unde sa stii ca acel kiwi ii va crea probleme.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

paul are nevoie de rugaciunile noastre, am vb cu onitza l-au internat si e pe perfuzii

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Offfffff!... De ce trebuie sa fie bolnaviori copii astia asa mici?... Dumnezeu sa-l ajute pe Paul sa se faca bine repede!... Si putere Onitzei!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57849" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Onitza, multa, multa sanatate lui Paul .

Va pupam pe toti,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by mikimi

Fulguleatzo am si eu o curiozitate...cum ai alcatuit galeria ? de-a lungul timpului ti-a sarit o poza la inimioara si ai salvat-o ? sau cand ti-a venit ideea ai inceput sa scotocesti ?

Ideea am avut-o mai de mult.....si, in timp ce vedeam poze care sa-mi placa, le salvam...Mai greu a fost cu selectia

quote:
Originally posted by mikimi
Sotul meu a fost incantat la culme de idee si de galerie, mai putin de pozele lu' fii-su, ca cica nu i se vede fatza in nici una...i-am zis ca nu e concurs de frumusete ci de haiosenie, dar nu l-am scos din ale lui, drept pentru care a plecat imbufnat.

no comment

si vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI
"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput