Copilasi noiembrie decembrie 2004(88)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinaA spune:

La Multi Ani! Maria Alex si Carla
Sa traiti sa fiti iubiti si lucruri bune sa impliniti.

Cu Ioana de 1an
Poze de la botez
http://pg.photos.yahoo.com/ph/angelairinab/album?.dir=/6d84

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetele,
paxela, dutzi, otiliastiu ca nu trece asa usor numai ca nu am patit-o niciodata asa de rau nici cu alex daramite cu ea care e atat de "mica" in viziunea mea
azi noapte nu a mai facut kk deloc dar ziua e problema mare cum mananca o guritza de ceva cum o apuca kk.
am sa tin cont de sfaturile voastre, va multumesc din suflet si urez multa sanatate tuturor bbicilor

la multi ani ALEXIA pentru imlinirea anisorului si la multi ani MIHAITZA si OLIVIA MARIA pentru cele 11 lunishoare...sa dea Dumnezeu sa fiti sanatosi, cumintei si tot ce va doriti in viatza sa vi se implineasca

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Alex, Maria si Carla!
Alexia!
Mihaita!
Sa cresteti mari si sanatosi!

Monica, ce mai face Ruxi?
Sunteti bine?

Noi avem sa va anuntam primii doi pasi...timizi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Monica, am postat cam in acelasi timp...sanatate multa lui Ruxi si ...kk cat mai tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Buna dimineata, ne mai tineti minte?
In graba mare am citit in fiecare zi, de scris...stiti voi, e mai greu cand nu e timp. Azi scriu, pentru ca sunt emotionata, dupa cum stiti Alexia mea implineste un anisor. Cum eu lucrez si azi, am gasit o solutie de compromis...haha, i-am organizat o mica petrecere la mine la servici...ce sa zic, e de domeniu...o sa fac poze si o sa va dati seama de ce. Fetita mea este norocoasa cu asa mamica, ca de mine ce sa zic...sunt cea mai norocoasa cu asa fetita.hihi (urla modestia in mine, vedeti? )

Imi pare rau sa aud de problemele cu diarea, noi am scapat. Ghiciti ce-a facut tolomacul de tat'su, el e omul schimbarilor mai ceva ca Raduleasca, si fara stirea mea i-a schimbat nan-ul cu milumil ,(ca sa nu mai spun ca i-a schimbat si scutecele, ca cica erau mai la indemana pe raft ), sa mai zic si ca i-a facut lapte cu cereale peste "putin mar" ce nu-l mancase...Toate astea deodata...mai zic? cred ca e clar ce s-a intamplat.Mi-a facut mie nopti albe!

In rest noi suntem bine, sanatosi si fericiti, aseara a avut cateva perioade de plansete, i-am masat gingiutele, are fetita mea deja 7 dinti tari si mari , al 8-lea sta sa iasa, dar are 2 maselute...mama, mama, mi-e asa mila de ea...
Mai stiti ca nu vroia sa manance fata mea cu lingurita? Doar totul dat la blender si cu biberonul...ei, nu s-a schimbat mare lucru, in general e la fel situatia, in cazul cerealelor...in rest...mesteca carnita de nu-i adevarat, e drept si are cu ce...pestele ii place la nebunie, deschide gurita ca un puisor flamand, la biscuitii in lapte la fel, nu se mai satura de ei, dar astia ne sunt dati cu portia de tat'su ca cica ar avea grasimi partial hidrogenate si cica e interzis la noi in casa...asta e, il lasam si pe el sa se simta important si ne conformam .

Ce sa va mai povestesc de fata mea, e o dulce, mare cantareata si dansatoare (cred ca asa sunt toate fetitele). A invatat sa se joace singura, cu adevarat, o observ in fiecare seara ce progrese face, e fantastica. Oricum, cu lalaitul e mortala, bineinteles ca falseaza, dar e fericita cand o acompaniez

Gata, v-am plictisit destul si eu tre sa merg la treaba.
Am pus cateva poze noi
Maine revenim cu poze de la petrecere, hihi.
Va pupic.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Imi pare tare rau ca nu mi-a mers net-ul si imi parea tare rau ca nu am reusit sa deschid subiect pt printzesa lui For2nity... Acum am remediat problema si voiam sa va rog pe voi sa ma ajutati sa ii uram pt 1 anisor.. Pai o singura data implineste fata www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61200" target="_blank">1 anisor!
Petrecere frumoasa acolo... la servici!....

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57849" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Buna ziua fetele! Cam slaba miscare azi.
Noi am fost si am mai cumparat cate ceva pt. mot ,cu toate ca o sa fie pe 3 dec.
Edy e obosit ca l-am tot plimbat si doarme in scaunul de masina de o ora juma deja.

Mada si Edisor mic
http://photos.yahoo.com/madachan2002

Mergi la inceput

Mi-am luat niste pantaloni si am cam luat teapa.I-am luat marimea M ,crezand ca nicicand n-o sa mai intru in pantaloni marimea S,dar m-am inselat ...sunt foarte largi.Dar ma bucur....asta inseamna ca am mai slabit chiar daca cantarul ramane blocat la 52 kg

Mada si Edisor mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

LA MULTI ANI Alexia Cristina,sa cresti mare si sanatoasa,ca frumoasa esti deja.

LA MULTI ANI Mihaitza cel viteaz pt cele 11 luni

Fetelor,mai stie careva ceva de Danamunti?

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI! ALEXIA-CRISTINA!
LA MULTI ANI! MIHAITA SANATATE MULTA!

Mada si Edisor mic

Mergi la inceput