Inot peste iarna ?
Baietelul meu isi doreste foarte mult sa mearga la inot si nu stiu ce sa fac .Mai merge cineva aici la 23 august ?La ce antrenor si cat costa ?
Si e bine iarna sa mearga la inot ,nu se imbolnaveste ?
Iustina
Raspunsuri
zana spune:
Eu sa-ti spun sincer am inceput vara.
Si chiar daca avea casca de protectie,tot se uda pe par.
Pentru inceput e bine sa iei doua ore, sa vezi cum e si apoi sa-i faci abonament de cel putin 10-12h.
Si conteaza tare mult antrenorul, sa se ocupe de el.
Poate iti raspund si fetele din zona.
helbi spune:
bianca a inceput inotul la sf. lui august anul trecut si cu exceptia a 2 luni in vara asta, cidn am fost pelcate in RO, a mers saptaminal la inot (si are si parul lung). La inceput, primele 6 sapt. mergea marti, miercuri si joi, apoi, din ianuarie a trecut la o grupa de avansati si facea numai miercurea. Sapt. viitoare are ultima sedinta, dar duminica noi suntem in piscina.
Nu aveam masina, deci numai cu nus-ul ne-am descurcat.
Nu vad nici un impediment in a merge iarna la inot!
gabibarta spune:
noi am fost azi la inot, la piscina in aer liber cu intrare acoperita. Un pic ne-a fost frig cand am iesit, dar atat. In copilarie mergeam des la Felix iarna, si nu am racit.
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
pozici
grati.ela spune:
Ozana merge zilnic la Lia Manoliu la instructorul Narcis Neagu. Are parul lung dar o usuc cu uscatorul binisor, ii pun caciulita si gluguta si apoi zdup in masina. Instructorul ne-a spus ca nu trebuie sa renunte la caciulita nici cand sunt 20 grade afara. Nu a racit inca. In privinta tarifului acesta difera in functie de antrenor (la d-na Delia este baietelul unei prietene care merge de 2 ori pe saptamana si plateste 500mii), noi platim 1milion lunar. Eu sunt insa multumita ca Narcis i se potriveste Ozanei, o pune la munca, o cearta cand nu lucreaza corect dar stie sa o motiveze. Gratiela
dori spune:
La Floreasca sunt cursuri de inot - o data sau de doua ori pe saptamana - 200.000 lei/sedinta de doua ore. In afara de bazinul mare exista un bazin mic, unde apa este incalzita. Eu o duc pe Ioana o data pe saptamana - o usuc pe par (chiar daca poarta casca tot se uda) si urcam repede in masina. Pana acum nu am avut probleme.
Stinu spune:
Multumesc mult tuturor si cred ca o sa mergem si noi si o sa vedem noi cum o sa facem cu racelile ,daca va fi cazul .Vladut e un copil foarte ,foarte sanatos .
Gratiela cum ajung la d-l Narcis Neagu ?
Multumesc mult de tot .
Iustina
grati.ela spune:
Narcis are program in fiecare zi de la 18,45 la 19,45 deci daca vii in intervalul 18,30 - 20 sigur il gasesti. Este de preferat sa ajungi ori inainte de inceperea programului ori dupa...intri pe la vestiare spre bazinul acoperit si intrebi femeia care sta la usa. Succes! Gratiela