Mamici de ianuarie-februarie 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am venit din oras. Am umblat pe jos 2 ore jumate. mi-a prins bine, dar ma dor picioarele.
Maine mergem sa luam patutul si sa dam avansul pt. dulap, comoda, care vor sosi in 10-15 dec.
Denisa mi-am facut un album in yahoo, de aceea nu vedeai pozele.
Uite linkul:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ioana14nemes/my_photos

Deea ce nesimtiti, sa lasi sa maora un bebe, ca sa schimb in maternitate?
Numai la noi in tara se poate intampla asa ceva.

Fug sa pregatesc papa ca in 40 min. vine Clau acasa.

poze
gio si bb Marco 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Giova-ok,am avzut pozele acuma,o sa fac si eu duminica( 29 weeks), dar fara burta goala pt ca eu am linia nigra si nu-mi place linia aia!

Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Denisa dar si linia aia are farmecul ei de ce sa o ascunzi?

poze

Ursoaica 31+

Mergi la inceput

Ursoaico- nu-mi place mai, strica frumusetze de burtk,astae imaginea mea ,de..
Ma steptam sa imi raspundeti la intrebarea cu sfarcurile, dar vad ca e liniste tare pe aici!

Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by Denisam

Ursoaico- nu-mi place mai, strica frumusetze de burtk,astae imaginea mea ,de..
Ma steptam sa imi raspundeti la intrebarea cu sfarcurile, dar vad ca e liniste tare pe aici!

Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK

Nu cred sa faca vreo diferenta faptul sa te tragi de sfarcuri. Este o chestiune care tin de mama natura, asta e parerea mea. Am auzit mamici care au aplicat perseverent metoda si dupa ce-au nascut tot fara sfarcuri au ramas.
Oricum putin probabil sa anticipezi dinainte cum se vor comporta sfarcurile cand bebe va incepe sa suga (doar daca nu esti prima data mamica poti sa stii cum va fi), adica isi vor lua forma necesara sau vor fi neformate (daca e cazul sa fie neformate). Daca eu ma apuc acum si-mi trag de urechi, nu cred sa se mai lungeasc vreun pic. Asa si cu sfarcurile. Eventual, daca aveti probleme cu sfarcurile puteti sa va ajutati de acele proteze din plastic (silicon sau mai stiu eu din ce-s facute) care se pun pe sfarc si prin care poate suge bebe. Ele vin sa corecteze sfarcul si sa ii confere o forma cat mai potrivita pentru bebe cat suge, insa odata ptroteza luata, sfarcul isi va relua forma necorespunzatoare. Insa unele mamici au spus ca nici protezele nu functioneaza intotdeauna si la orice mama.
Daca trasul de sfarcuri are rol doar de acomodare a lui la viitoarele "violente" la care o sa fie supus din partea lui bebe, cred ca e ok, posibil sa functioneze, insa daca e vorba de conturarea sfarcurilor, eu inclin sa cred ca nu are efect.

De ce metoda cu prosopul vorbesti?

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

TRY- iubita ma refream l aimpactul d eviolenta si durere, s ate acomodezi sa te traga de ele cineva, cum face bebe cand suge, nu sa se contureze, departe de mine acest gand.
Asa ca nu ma certa, te rog

Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Fetelor mi-am adus aminte de ceva groaznic.
Cele care ati mai nascut: trebuie neaparat pusa sonda? Fara ea nu se poate?
Daca da, este naspa deoarece cele mai multe infectii urinare de la ea se fac.

Dar este pustiu rau pe aici!!!

poze

Ursoaica 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Denisa nici mie nu-mi place dunga aia care se face. cica dispare dupa nastere. Mie nu mi-a iesit pana acum. E posibil sa iasa?
Eu nu-mi masej deloc sfarcurile, nu-mi place. Le mai strang intre degete, dar mai rar.
Ursoaica nu stiu ce sa zic.Multe au avut-o, dar am auzit ca doare cand o pune.
Mie mi-e groaza si de clisma, ce ma fac daca sunt iesiti hemoroizii si infirmiera imi baga furtunul ala? Imi distruge fundul!!!
Trebuie sa-l intreb pe dr. daca nu pot folosi un laxativ ceva.

Mergem in pat sa ne uitam la un film.
Pupici si noapte buna la toate.
pe maine.

poze 1
poze 2
gio si bb Marco 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Incerc sa va citesc dar to mai pe sarite. Zilele astea nu am avut timp de nimic sunt tare obosita de nesomn nu de facut cine stie ce!! Daria inca nu s-a acomodat cu noua ora, intr-o seara am fost nevoita sa o culc la 6.15 bineteles la 5.30 dimineata era in picioare. si asa o tine de o saptamana. Aseara a mai stat sotul meu cu ei amandoi sa se joace am bagat-o abia la 8 dar cam tot degeaba la 6.30 a fost deja satula de somn, plus ca am impresia ca-i mai dau ceva dinti si nici ziua nu mai doarme ca lumea. . Asta ca sa stiti cam ce va asteapta. Asa ca dupa masa i-am imbarcat si am plecat in vizita, unde pana la urma s-a lasat cu un scandal monstruos cu cei doi Davizi si cu cei doi bebei. S-au pus toti patru pe un urlat... (prietena mea are si ea un bebe de varsta Dariei si un baiat ceva mai mare decat al meu). Asa ca ne-am impachetat si de acolo si am plecat acasa. Acum e liniste si pace.
Careva spunea pe undeva ca abia asteapta sa nasca , sa stiti ca mie mi-a placut gravida,m-am bucurat mult de perioada asta, abia asteptam sa-mi creasca burta sa se vada, m-am simtit tare bine, poate si din cauza ca nu mi-a fost mai deloc rau, nici prea grea nu ma simtem. Stiu ca la David abia in ultima luna mi-era greu era si iulie si nu mai aveam rabdare. La Daria in seara dinaite sa nasc tocmai ii spuneam sotului ca incepe sa-mi fie greu!! Cred ca Daria s-a simtit si a zis ca e destul de mare si nu mai are rost sa o chinuie pe mami!!! cu toate astea de data asta a fost altfel. Cred ca la inceput as fi acceptat mai usor sa-mi puna cineva un copil gata facut in brate decat sa fiu din nou gravida!! Dar m-am linistit repede si uite ca Dumnezeu m-a ajutat si de data asta, sa ma pot bucura si de fetita asta asa cum m-am bucurat si ce ceilalti!!
Ce stiu eu despre contractiile de dupa nastere, sunt din cauza ca uterul incepe sa se retraga si sunt destul de nasoale. Se simte foarte bine cand bebe suge, pentru ca suptul ajuta la retragerea uterului.
Eu am primit pentru sani in spital crema cu lanolina pura, inmoaie sfarcurile si nici nu trebuie sa te speli inainte de a bea bebele. Era tare buna, poate gasiti asa ceva.
Rali, imi place tare mult camera bebelinei tale. Aici noi stam in chirie si toti peretii sunt albi, urasc asta, si nici prea multe nu pot lipi pe pereti. si eu am inceput sa studiez cum o sa modific in casa, pentru ca va trebuie sa inversez camerele copiilor, acum David o are pe cea mare si Daria cea mica, dar daca vine surioara... David va primi mobila noua si fetele vor ramane deocamdata cu mobila lui David dar care vreau sa o vopsesc. Parca vad ca trebuie sa incep de pe acum sa-l conving pe al meu sot care e numai cu lemn natur!!!!
Mai dar am scris un roman intreg, imi pare rau ca nu pot sa raspund la fiecare in aprte, dar cand citesti asa mult deodata nu mai ti minte nimic
Va pup pe toate

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara pentru cine mai e prin zona...
URSOAICA nu cred sa trebuiasca sonda decat la cele cu cezariana, cel putin asa cred eu. Deci eu voi avea parte! Anul trecut cand am facut laparoscopie am avut-o si m-a enervat asa de tare ! Le-am batut la cap pe asistente sa mi-o scoata ca ma ustura! Oricum mi-au lasat-o pana a doua zi, desi eu in aceeasi zi cu operatia, daupamasa ma plimbam pe coridoare cu punga ...in buzunar, si cu o colega de salon pe post de supraveghetor, daca imi vine ameteala.Dar n-am facut infectie doar m-a usturat la urinat vreo doua zile.
DENISA eu nici cu prosopul nu m-am apucat inca de stimulat, mi-e teama sa nu duca la contractii si sa se declanseze mai repede nasterea, dupa cate am mai citit. La mine oricum sunt mari (si nu ombilicate sau cum se cheama) si parca am o crusta galbuie, daca frec putin cade...o fi colostru uscat??? Ca de curs nu curge nimic inca.
GIOVA , DANA sau URSOAICA , nu mai stiu care sunteti cu lista greutatii la bebe.Va rog sa treceti si la mine noutatile.Azi am fost la doctor, la 30+ saptamani Diana are 1470 g, dar dupa masuratori, acum a zis ca-i mai mica cu ceva.Ma rog , asta mai difera, eu oricum maine fac fix 31 saptamani!!!
Am fost la alt medic, la care n-am mai fost si vad ca n-a comentat absolut deloc, a fost foarte amabil, dar si cu asta ghinion! DPN-ul meu e 8 ianuarie, iar el in perioada 1-7 ianuarie e plecat din tara!!!
A zis ca ori programam cezariana inainte, ori dupa si ma lasa in "grija cuiva" in caz ca..., depinde si de cum evolueaza greutatea, de cum creste bebe etc.
Tot am evoluat!!! Macar nu mi-a zis ca celalalt ca vorbeste cu cine-i de garda!!!
Sarcina e foarte joasa si a zis sa iau cate jumatate NO-SPA dimineata si seara.In rest e bine, dar zau daca am priceput ce a zis ca e cu capul in jos sau invers!!! Dar dupa cat s-a chinuit cu aparatul in partea de jos si a zis ca nu prea poate masura, cred ca acolo e capul.Si lovituri primesc mai nou cam in zona buricului, deci mai probabil ca e cu ...fundul in sus!!!
V-am mai citit zilele astea dar n-am avut timp sa mai scriu.Ma bucur ca au mai dat semnne de viata IOANA si MIRELA !
DEEA la noi in Arad e de mult sistemul cu copilul in acelasi salon cu mama.Doar la cezariene aduce copilasii doar dupa o zi-doua impreuna cu mamele.Sper sa renoveze aia pana nasti!
Vad ca ati ajuns la discutii despre chiloti de gravide...eu am ajuns sa primesc 2 perechi de chiloti de la mami, erau noi, cumparati pentru ea, numai buni sunt de mine acum! Ca n-am apucat sa merg la cumparaturi de vreo doua saptamani...Oricum nici eu nu-mi voi lua parasute de firma!?!
Sutien pentru alaptat mi-am luat unul din bumbac cu numai 100000 lei de la en-gros si e foarte fain, doar ca precis trebuie sa-l schimb, imi va fi mic cred prin ianuarie.E bun acum...
Am vazut ca sunteti cam depresive unele! Va recomand sa dati o raita pe forum la "Asteptand un ingeras in viata noastra" si va veti lecui!!! Sa astepati ani de zile fara nici un rezultat, analize dupa analize, interventii chirurgicale,inseminari,FIV-uri...etc.atunci sa fiti depresive!!!
Ce conteaza cateva kg in plus? Le dati voi jos! Si chiar daca nu le dati imediat,un bebe merita orice!
Chiar imi povestea azi cineva de o tipa ca a pierdut sarcina la 6 luni, s-a desprins placenta si gata! A fost la mare, a facut...aerobic, n-a prea mancat , probabil sa nu se ingrase! Si ce a rezolvat??? Si are vreo 30-35 de ani, nici nu mai are copii!
Mie chiar imi place cu burtica , chiar ziceam ca in sfarsit am forma de "S" ! Ma tot uit in oglinda sa vad cum a crescut! Eu n-am avut nici un strop de burtica niciodata, aveam 62 cm in talie la 90 cm solduri, cam viespe.Acum seman cu un...pinguin!
Apropo, sa vedeti ce figura!Azi la medic era inca o tipa gravida in sala de asteptare (printre alte 7-8 paciente, vad ca peste tot e full} cu baietelul de vreo 4-5 ani dupa ea.Dragut foc si foarte neastamparat! Se tot uita la mine si la un moment dat zice catre maica-sa:"HAI S-O DUCEM ACASA(PE MINE)LA TATI, SA-I PUNA MUZICA!" Am crezut ca facem pe noi de ras! S-a "oferit" si sotul meu,dar el nu si nu, ca numai eu sa merg la el acasa!Doar cand i-am zis ca si eu o sa am tot fetita ca maica-sa, a devenit mai ganditor: ce-o sa se faca el cu doua fetite???
Ce sa va mai spun? Imi mai aduc eu aminte maine ce voiam!
Noapte buna!

MONI 31+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput