Mamici de ianuarie-februarie 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Uite ca am uitat sa imi schimb semnatura. Azi implinesc 30 saptamani !

Ana 30+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Buna dimineata fetite cu fundite!

Sunt prima care m-am trezit?
Hm..vad ca multe dintre voi au optat pentru patut din lemn! Ieri m-am decis sa iau si eu tot din lemn. Impropriu spus sa iau, mi-l face sora mea din Oradea care are fabrica de mobila, pana acum n-am vrut ca mi se parea ca nu se mai poarta! Deja mi-a facut dreser-ul si un sezlong pentru alaptat, abia astept sa mi le aduca!
Giova, foarte frumos si patutul lui Marco!
Eu care ziceam ca nu iau nimic inainte de nastere acum am inceput sa am spaime din alea ca aduc bebelusa acasa si o culc in pat cu mine infasurata in cearsaf..asa ca la shoping cu mine!!!

daniela 26+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Bee, Daria cimplineste luna asta pe 20, 1 anisor!!
Va invidiez fetelor, cand vad ca ati trecut de 30 de saptamani!! eu mai am 3 luni de maine pana cand am progamata cezariana!binenteles ca sunt calare amandoi pe mine, David vrea si el sa scrie, Daria ma tine de picior, asa ca....pe data viitoare

Mira(25+) mami deDavid(15.08.2002) si Daria (20.11.2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Buna dimineata,fetelor,
Bine va regasesc dupa ceva vreme...de absenta..Am fost necajita..Ca am fost nevoita sa fac cerclaj....Acum suntem bine si eu si Daria mea...Se dezvolta foarte bine...e o grasuna...numai ca trebuie sa fiu cumintica si stau acasa...Asta e...Ce nu face mami pentru fetita ei...
Am fost la Spitalul Elias...si sa stiti ca am ramas profund impresionata si de conditii..dupa renovare..si de personal...Si am vorbit cu fete care nascusera..si ziceau ca e ok....
Despre cerclaj...nu pot spune ca a fost asa de rau cum ma asteptam...Nu am simtit nimic..iar acum sunt ok...Doar ca nu avem voie sa facem efort...urcat de scari...etc..Vom rezista ,sper...si sper ca va fi bine pina la coada...Imi dau dureri de cap IR-urile mele...care de abia astept sa vad cum mai sunt..ca facem Pregnyl intr-o veselie...Ultima oara mai scazusera...In rest,hainute mi-e si frica s cumpar...deocamdata...Mai stam putin..Desi tare sunt tentata ....
Cam asta e,dragutele mele..nu stiu ce m-as face fara voi...
Va citesc zilnic..desi nu scriu foarte des...
Va multumesc ca existati si sa ne dea bunul Dumnezeu la toate numai sanatate si bebei fara probleme....Si sa fiti iubite....
Nicole si dulcica ei...Daria
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Salutare burticute,
Nicoleta, bine ai revenit. Ma bucur ca tu si Daria sunteti bine, asta e tot ce conteaza. Stai cumintica si ai grija de bebelusa.
Noi ieri am fost la cumparaturi. I-am luat bebelinului un sac de dormit si tati a vrut sa ii ia si cadita dar nu aveau decat bleu si roz si nu mi-a placut sa ii iau bleu, vreau si eu un verde sau un galben, orice dar nu bleu. Asa ca mai cautam. Am fost la Metro, am facut niste studii la preturile de la Pampers, comparativ cu alte hypermarketuri. Bineinteles ca nu m-am abtinut si mi-am luat doua cutii de prajiturele super bune, ca de, cine o sa munceaca pe bicicleta dupa nastere?
In rest, toate bune, bebe e cuminte si nu imi face problema desi ieri am umblat o groaza si am stat mult si in picioare, dar ma gandesc ca ma ajuta cand o fi sa nasc, poate o sa nasc mai repede.
Acum ma duc cu tati la piata. Pup fetele
Anda si bebe Mark 31+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Saluti,burtici!
Giova, e supermisto patutul si mi-a mai placut la nebunie paturica cea groasa care se transforma in sac. Sunt asa de dulci toate.
Nicoleta, bine ai revenit, ma bucur ca bebe e bine, iar acum va fi mai bine si pentru tine.
Mira, e misto ca o sa cresca impreua copiii si o sa fie foarte apropiati.
Denisa, distractie placuta. Si noi am fost aseara la o petrecere de ziua unui preiten in Poiana, la Coliba Haiducilor si ne-am simtit superbine...nu mai iesiseram de mai mult incat Ovi zicea ca devenim antisociali. In rest, ce sa spun...cred ca gagica mea se face dansatoare sau cantareata de muzica populara..a dat un adevarat spectacol aseara cand cantau lautarii... In schimb ieri i-am pus Vama Veche si cantam cu ea si nici o miscare.
Fetelor, sunt pe drumul cel bun(am reusit sa il conving pe Ovi sa cumparam lucrusoarele pentru bebe)...am cumparat ieri doua biberoane anticolici, o lingurita din silicon pentru bebe, o pompita de nas si un set de hainute, body, bluzita cu capse pe umar, salopetica, caciulita, botosei, manusi, pantalonasi, caciulita si o jucarioara din aia zornaitoare care era in set. Acum trebuie sa incep sa ma uit la mai multe hainute si treptat, treptat sa le luam pe toate. Fetelor, voi cumparati sterilizator si incalzitor pentru biberoane? Cat de mult vom folosi biberoane daca reusim sa alaptam primele luni? Dar pompa de san o luati de acum sau doar daca e nevoie?
Bee, ai vazut ca si tu ai reusit a iti convingi sotul sa luati cate ceva?
Deea, super achizitii, ma bucur tare mult ca ati gasit ce v-ati propus. Initial am zis ca nu vom lua caruciorul decat prin primavara cand se face cald sa iesim cu bebe afara, dar tot ne trebuie scaunul de masina si atunci o sa luam set, si asta trebuie sa luam inainte.
Doresc tuturor fetelor o zi insorita si calduroasa, cum e la Brasov, si pupam pe burtici.

Ralu 31+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

BUNA GRAVIDUTE!
GIOVA, este superb patutul! Sa-l stapaneasca sanatos bebelinul!
ANA, sa poarte fetita ta sanatoasa tot ce i-ai cumparat! Multe saptamani inainte pana la termen!
IOANA, ma bucur ca ti-ai facut netul si ne scrii.
BEE, si eu sunt foarte speriata. Mai ales de durerile de dupa cezariana si de recuperare. Mi-e mi-e frica si de-o injectie! Poate tu esti mai curajoasa.
MARAKI, pe unde esti? Tu in week-end scriai mereu.
ANDA, sa stapaneasca sanatos bebelinul sacul de dormit!
RALIRALI, camera fetitei este parca din povesti! Cred ca o sa se simta foarte bine acolo!
Azi Gabi este la servici, abia astept sa vina ca ne intalnim diseara cu niste prieteni si mergem la restaurant.
Dimineata m-am trezit odata cu Gabi sa mananc cu el si la masa mi-a tras Ayan un piciorus intr-o coasta si m-a durut si m-am inecat cu mancarea. S-a cam speriat Gabi.
Am cumparat si eu Pampers New Born si servetele umede tot Pampers. Acum am tot ce-mi trebuie pentru bagajul de spital, as vrea astazi sa-l fac si sa-l pun la usa.
30+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello, hello burticutze

Alina merci ca intrebi de mine, aici sant Tocmai am terminat de mancat, astazi fac o experienta : nu am luat deloc antivomitiv, vreau sa vad cum ma simt fara elDistractie placuta diseara, sa papi bine si sa va simtiti bine cu totii
Of fetelor cum uit de la mana pana la gura, o felicit pe Ana pt. hainutele cumparate, sa le poarte bb sanatos si am uitat cine a cumparat sac de dormit,sa-l foloseasca bebeul sanatos si sa doarma bine in elSi eu vreau sa cumpar sac de dormit
Sant intr-o mare dilema: nu pot sa imi dau seama daca a fost vis sau chiar s-a intamplat Simteam ca se intoarce bebe cu capul in jos, foarte puternice miscari iar burta se deforma foarte vizibil.Este a doua oara cand mi se intampla dar nu imi dau seama daca in vis sau cu adevarat
Fetelor dimineata am avut o criza de foarte nasoala,ma ustura din stomac pana in gura, nu mi s-a intamplat niciodata pana acum
Ioana ma bucur ca ai inceput sa ne scrii,bine ca merge totul ok cu bebelinul si cu tine

pupici, duminica placuta

29+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Doamne fetelor cat ati mai scris.
Azi nu prea am acces la comp. ca tre sa termine Clau un proiect.
Asa ca va pupic pe toate si va scriu maine la fiecare in parte, sau mai tarziu, dar nu prea cred, ca pe la 5 vin nasii lui Marco la noi sa udam patutul.

pupici la si pe burtici!!!!

poze 1,poze 2
gio si bb Marco 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza burtici,
Noi o sa ne apucam de treaba iarasi, ca ne-au sunat ai mei parinti sa ne felicite,mai ales pe Dragos si desi la noi azi ploua cu toate ca sunt 17C, o sa fie binw de ptrecere.
Va multumim pt urari,maine facem si noi 29 de saptamini!

Pupicei la toate, ca sunt in viteza!

Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput