Nemultumire...

Nemultumire... | Autor: mihaifkro

Link direct la acest mesaj

buna ziua, sunt nou pe forumul asta, m a atras in special rubrica in care psihologii raspund, si am incercat si eu sa trimit un mesaj privat mai multor persoane de pe forum care au cunostiinte un domeniu dar mirarea mea a fost XXXX utilizator nu accepta mesaje private nemultumirea mea este urmatoarea: De ce mai exista posibilitatea trimiterii unui mesaj privat daca cui vrei sa l trimiti nu accepta mesaje private???
De ce am optat pentru mesaj privat: problema este complexa si daca postez ceva pe forum o sa se ajunga discutia intr o alta directie decat cea la care ma astept, adica la un sfat sa zic obiectiv, nu la un alt comentariu la ceea ce a zis altcineva...
Va multumesc pentru intelegere.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Draga Mihai.

1. Bine ai venit pe forumul desprecopii.com

2. Fiind nou venit si in perioada de monitorizare (cand toate mesajele pe care vrei sa le postezi sunt moderate), nu poti folosi deocamdata otiunea PM (mesaje private)

3. Utilizatorii forumului au dreptul de a alege daca doresc sau nu sa primeasca mesaje private - este decizia fiecaruia daca si cu cine vrea sa corespondeze. Poti incerca si pe mail, dar iarasi este optiunea utilizatorilor daca accepta sau nu sa primeasca mailuri.

4. Subiectul acesta nu are legatura cu sectiunea unde a fost postat, fiind mai degraba o chestiune tehnica, de aceea il voi muta la FAQ.

Multumesc, Q

Honi soit qui mal y pense...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Am si eu o nelamurire: cand deja aveam un numar suficient de posturi, am incercat sa trimit pm unei co-forumiste (avea optiunea PM in antetul mesajului scris de ea - ceea ce mi-a dat de inteles ca are PM-urile activate). Dupa ce mi-am compus mesajul si i-am dat send am primit avertizarea "X nu primeste mesaje private".

Atunci de ce are activate PM-urile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Cred ca este o micuta confuzie. PM din antet reprezinta modalitatea tehnica a unui utilizator (in speta a dvs.)de a trimite un mesaj direct catre un alt utilizator, este un fel de shortcut pentru a nu mai cauta un nick name daca acesta exista deja intr-un topic. Dar asta nu inseamna ca acel utilizator are optiunea de a primi sau de a trimite mesaje private. Daca ati primit acel mesaj inseamna ca ori:
1. acel utilizator nu are deocamdata disponibila optiunea de PM
2. acel utilizator are disponibila optiunea de PM dar nu este dezactivata in mod deliberat sau din nestiinta.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput