Vrancea(13)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pet spune:

Prixi, voiam sa te intreb cand ai terminat Liceul Economic, apoi am vazut data ta de nastere si mi-am dat seama ca trebuie sa-l fi terminat cu mult inaintea mea. Eu l-am absolvit in '97. L-am avut ca diriginte pe prof. de contabilitate Popa, care intre timp a murit...
Cand am fost anul trecut acasa, Focsaniul mi s-a parut atat de mic fata de cum mi-l aminteam! Poate pentru ca am mai crescut eu :)...

Fug! Ca ma apuca nostalgiile si nu-mi place...

http://community.webshots.com/user/Petruta79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Buna seara,fetelor!
Ce mult ati mai scris in acest weekend!

Petruta,bine ai venit!

Pupici la toate fetele!

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Da, Petruta, l-am terminat cu mult inaintea ta! Eu nu l-am avut pe d-l Popa la contabilitate, ci pe d-ra Preda, toti cei 4 ani, iar ca diriginti i-am avut pe Slujitoru, de romana, si dupa '89 pe d-na Tigva, de sport. A fost frumos, dar cand ma gandesc la ce mizerii am indurat in primii 2 ani de liceu ( in afara de uniforma si de materiile alea mizerabile, ma refer acum la practica, cand eram "deportate" la Cotesti si obligate sa muncim intr-un ritm inuman, iar seara cand ajungeam in tabara nu ne astepta decat frigul, o mancare de ti-era si sila sa o mananci si ...sobolanii...Hai ca nu am vrut sa stric seara nimanui, doar ca pentru mine liceul nu reprezinta o amintire prea placuta...Sorry! )

Va pup pe toate, fetelor, si va urez o saptamana frumoasa si sa va fie micutii sanatosi!

P.S. Am uitat sa va spun ca am fost ieri si m-am tuns...Aici sunt! Mai vorbim! Noapte buna!

Roxana

Mergi la inceput

Prixi, si eu am avut-o pe d.na Tigva la sport! Mi-ai amintit de practica!!! Eu eram in clasa a 5-a (ultimul an in care eram "deportati"). Imi amintesc ca abia asteptam sa plec si eu in sfasit cu cei mari la cules de struguri! Imi facusem valiza, cu capotel si papucei si tot ce mai trebuia, ajung cu maica-mea la scoala de unde trebuia sa plecam. Dar odata ce-am ajuns ni se spune ca cei din clasa a 5-a nu pleaca nicaieri pentru ca sunt prea mici sau ceva de genul asta. Si pune-te pe plans.... Da' plans nu gluma! Eu voiam sa plec cu orice pret asa ca profii "s-au indurat" de mine si de alte doua colege si ne-au lasat sa plecam la Tamboiesti, la cules de struguri. Ar fi prea mult sa povestesc amanunte dar pt mine "practica" aia a ramas o amintire frumoasa, o aventura cu peripetiile de rigoare chiar daca am gasit si noi paine mucegaita si chiar daca dupa 2 saptamani plangeam de mama focului ca mama mea nu venea sa ma ia de acolo etc etc, dar astea sunt "detalii" nesemnificave.

Oricum, dupa ce m-am intors, am fost tare mandra sa ma intorc acasa cu 100 de lei, castigati prin munca mea.

P.S. Aveai parul tare lung? Iti sta bine asa oricum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

'Neata, fetelor! Ati vazut ca matinala sunt? Si incepe o noua saptamana...

DidiAlex Si eu am avut-o pe prof. Rosioru ( toti cei 4 ani). Liceul l-am terminat in '94.

Flori76 De acord cu lista. Eu sunt din Focsani.

Pet In sfarsit, am "gasit" o italianca. Bun (re)venit si felicitari pentru bb. In ce oras esti? De cat timp? Eu am fost intr-o tabara de mate la Galaciuc cu prof. Slujitoru. Pe atunci nu era casatorit si toate pustoaicele ii dadeau tarcoale. Dar era de treaba, cel putin la distractii, juca sah, fotbal etc. cu noi. A fost frumos! Si dupa aceea s-a casatorit cu prof. de engleza (de la sc. 2) Iorgu Claudia.

Noi nu am facut mare lucru in week-end pentru ca, asa cum va spuneam, vremea a fost foarte urata. Practic, a plouat tot timpul. Ieri am jucat pocker cu sotul (noi doi, singurei, "pensionarii") pe jetoane (pe bani nu se mai chiama distractie) si... am pierdut. Ce sa-i faci, tot omul e mai tare! Sau mai smecher!

Ok, ne mai auzim si... o saptamana buna tuturor!

Mergi la inceput

Ai vazut daca m-am trezit prea dimineata, am uitat sa scriu tot ce aveam de gand.

Flori76 Cum fac sa am album, sa va arat cateva poze?

Pet Am vazut ca printre hobby-urile tale sunt goblenurile. Am facut si eu vreo cateva ( Madona cu pruncul, Foisorul de vantoare, Troita, Bisericuta inzapezita, Tom si Tina, iar acum lucrez la Vraja marii). Imi plac, dar nu mereu am dispozitia necesara pentru a lucra. De obicei iarna, pentru ca stau mai mult prin casa.

Acum chiar ca va las. Pe curand!

Mergi la inceput

pet_cost2005, eu pe Slujitoru nu l-am apucat, nici nu am auzit de el in liceu...
Eu am cumparat din Romania trei goblenuri pe care abia le-am terminat pana sa-l nasc pe Niki.(un cal, un bebe care doarme si flori). De vreun an ne-am schimbat casa, acum locuim in Prov. di Roma intr-o localitate care nu era acoperita de ADSL, deci neavand Internet cea mai mare pasiune a mea era goblenul. Am mai cusut si inainte, pe etamina, personajele de la Disney pentru Irina, sirene, diverse lucruri pe barbite, cearceaf pt patut... dar intre timp reusind sa-mi fac abonament la internet si avand si doi copii nu mai reusesc sa cos nimic. Oricum treuie sa ma interesez sa le duc undeva (goblenele) la inramat pentru ca mi-e ca vor ramane la cutie pe veci. Dupa aceea o sa le fac poze sa vi le arat. Tu le-ai inramat?
pet, pe tine cum te chiama de fapt? Nu aveti inca copii? Tu unde locuiesti?
Pupici la toata lumea!

Mergi la inceput

Salut! Vreau, in primul rand, sa ma corectez. Eu ma refeream la prof. Slujitoru fiul, prof. de matematica la Sc. nr. 9. Am facut o confuzie, scuze!

Pet Ma numesc Petronela, sunt casatorita, dar deocamdata nu avem copii, ne dam toata silinta in acesta perioada. Locuiesc la 30-40 km. de Milano. Nici eu nu mi-am inramat deocamdata goblenurile. Poate voi reusi sa o fac intr-un viitor apropiat.

Salutari la celelalte fete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Mai, ce fete harnicute!

Flori esti o scumpa! Multumesc mult de tot! Avem incredere ca prea vin Sarbatorile si poate s-o indura Domnul sa trimita prin vreunul dintre Mosi cadoul atat de mult asteptat. Daca nu si nu, la anul ii dau drumul si eu la stimulari si tot tacamul, dar lu Ruxi tot ii aduc fratioara.

Helbi ce bine ca n-a fost ceva grav! Si noi am fost la Disneyland anul asta in Martie. Ruxandra a fost foaaarte incantata si ne tot intreaba pe cand urmatoarea excursie. Hmmm...

Pet.Cost daca e sa stau rau la ceva apoi la istorie sunt varza...inclusiv la propria "istorie". Cand e vorba de ani sunt un om pierdut. Singurii ani pe care pot sa-i retin sunt anul meu de nastere, al sotului, al fetitei si anul in care ne-am casatorit...in rest e o intreaga invalmaseala in capul meu. Asa ca m-ai facut sa-mi deschid CV-ul (ultima speranta de a mai sti pe ce lume ma aflu) si ce vad...pare-se ca 1992 e anul in care am terminat iar clasa era una singura de filo...a Dnei Ambrus.

Alexandra ca veni vorba de bicicleta: i-am luat fie-mi si nu poate sa mearga pe ea. Este exact pe masura, dar zice ca nu are putere sa impinga in pedale. Mai sa fie! Sportiva n-as putea spune ca e; ii seamana lui taica-su la faza asta. Pe el tot eu l-am invatat sa mearga pe bicicleta...asta pe la vo 21 de ani si 90 de kile...daca va puteti imagina asa ceva. Cred ca pe Ruxi o s-o dau pe mana bunicilor...poate au ei mai multa rabdare si metoda. Saru'mana de gand bun cu Tudorica...sa dea Domnul sa se intample curand, ca nu stiu cat ma mai tin rabdarile.

Va pup!

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

quote:
Originally posted by sim

Mai, ce fete harnicute!

Helbi ce bine ca n-a fost ceva grav! Si noi am fost la Disneyland anul asta in Martie. Ruxandra a fost foaaarte incantata si ne tot intreaba pe cand urmatoarea excursie. Hmmm...
Alexandra ca veni vorba de bicicleta: i-am luat fie-mi si nu poate sa mearga pe ea. Este exact pe masura, dar zice ca nu are putere sa impinga in pedale. Mai sa fie! Sportiva n-as putea spune ca e; ii seamana lui taica-su la faza asta. Pe el tot eu l-am invatat sa mearga pe bicicleta...asta pe la vo 21 de ani si 90 de kile...daca va puteti imagina asa ceva. Cred ca pe Ruxi o s-o dau pe mana bunicilor...poate au ei mai multa rabdare si metoda. Saru'mana de gand bun cu Tudorica...sa dea Domnul sa se intample curand, ca nu stiu cat ma mai tin rabdarile.

Va pup!

Mami Simona si printesa Ruxi

Sim
, merci mult!
Noi am fost cu Bianca odata la 1 an jumate si nu a inteles mai nimic (era si bolnavioara), apoi la 3 ani jumate si ear super.incintata! S-a dat in tot ce se putea (si in ce nu), si cind mai vede la desene castelul de la Disney ma intreaba cind mai mergem. Acum, nu mai avem masina, asa ca e unpic mai greu, dar paote in primavara mai dam o fuguta pe-acolo. Noi am mai fost si in Germania la Europa Park (e al doilea parc de distractii ca marime din Europa, cica - primul e Disnay).

Cit priveste invatatul pe bicicleta. eu am 35 ani si nu stiu sa merg (si mai am si bicicleta - lasata de o amica). Bianca merge de mica......intai a avut o masinuta, dar cind a mai crescut i-am luat tricicleta, apoi bicicleta de 12 Zolli si acum are una de 16 Zolii, care deja i-a cam ramas mica. A inceput pe bicicleta la 3 ani si 2 luni, cu rotite ajutatoare. Apoi, i-a venit ei ideea sa-i scoatem pedalele. Mai si ce bine a fost! A invatat fata singura (fara nici un ajutor) sa-si tina echilibrul /asta in casa sau pe balcon). Cind s-a simtit ea "stapina" pe situatie, a cerut la drum mai luns dar.........direct pe 2 roti! aas ca i-am pus pedalele si primul drum a fost de cca. 5-6 km si nu a picat niciodata!

Incearca varianta asta cu scosul pedalelor. Uite, aici exista biciclete care nu au pedale si costa o avere ( sunt de lemn si peste 50 euro cu mult). Eu pe una de-asta nu as da banii (desi nemtii o fac); dar i-am scos pedalele si am obtinut una asemanatoare.
Succes!!!!

Mergi la inceput