Vrancea(13)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pet spune:

Ma inscriu si eu pe lista vrancenilor! Revin pe forum dupa circa un 1 an de absenta si din pacate nu am timp sa citesc capitolele vechi. Dar sper sa va urmaresc de acum incolo!
Pupici la toata lumea!

http://community.webshots.com/user/Petruta79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Bine ai (re)venit,Pet!Acusica te trec si pe listuta .Te asteptam sa ne spui mai multe despre tine

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Salutari la toate!
In primul rand, multumesc tutror pentru urarile de bun venit! Sunteti dragute!

Pe aici este o vreme urata, posomorata, ploua si e putin frig. Vreme de numarat bani si facut copii!
simeu am facut la mate-fizica, dirig. Mihailescu (de chimie).

Fetele, v-ati gandit la sarbatorile care vin ? Fetele din strainatate, mergeti acasa? S-a anuntat o iarna grea in Romania. Eu, nu, din pacate, raman aici pentru ca am stat in august destul. Mi-am cam facut de cap asta-vara, deci ma sare randul acum. Cine stie daca va mai fi impodobit asa frumos Focsaniul pentru sarbatorile de iarna!
Oricum, si aici este frumos, numai ca ne vor lipsi familiile, prietenii, taiatul porcului etc. Avem si aici prieteni (italieni si romani), dar nu este acelasi farmec.
Ar fi cazul sa termin pentru ca ma intristez degeaba.

data mea de nastere e 15 dec. 1975.

Week-end placut si toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare, Salutare,

Fetelor va multumesc mult pt urarile de sanatate pt Robert. E mai binisor, doarme mult mai bine. A dormit 16 ore in ultimile 24 H.
dar, tot scotocila a ramas. Numai prostii face.

Andreia, multzam mult de oferta dar ne despart cam 70-80 km si daca era vb de altceva poate, dar de pediatru..
Initial, asta a fost si gandul nostru si am gasit unu, dupa nume Marinescu, dar era cam departe. Aici am ajuns de Craciun cand era efectiv urgent, sunt 800 de metri distantza de casa dar stii cum e vb cu cat e mai mare cu atat creste fandoseala.
In ultimul timp sunt cam expeditivi si ma enervez teribil cand nu imi raspund la toate intrebarile mele si cand se codescu cu analize. Asta era un exemplu. Ori fi ei dr dar Copilul e al meu si trebuie sa faca tot ce e bine in interesu lui.

Sim, interesanta ideea cu acel aparat si cine stie daca nu o aplic ca am vazut ca BB meu imi seamana si vreau io sa il calesc dar ...pauza. Oricum nu mai mergem cu bicicleta chiar daca e soare!
Multa bafta la Tudorica

Andra, am scris ceva la generale in legatura cu subiectul deschis de tine. o fi o idee nu tocmai buna?

Dana, cred ca tu esti avantajata ca sotzul tau e de mult aici. E dinainte de Revolutie nu? inseamana ca si-a facut liceul aici?
Multa Bafta la Bebici!

Flori, sa speram ca este cu noroc FIV. E asigurat? aici in germania a fost de 3 ori gratis..si acu e 50%. asa ca nu trebuie sa te stresezi prea tare. Nu face bine la BB.
Incerc sa glumesc sa iti mai descretesc fruntea, cam banuiesc prin ce stari treci. Cumnata mea e programata pe 14 la IA si efectiv traiesc cu ea.

Petronela, noi ne cunoastem sigur. Io sunt vranceanca 100% si cel putin 3 ani am facut liceul impreuna. Am terminat in 95 clasa profei de fizica Rosianu.

Kata,Lorena ne-au parasit

ca de Iselin, numai pomenesc!

si Bun (re)Venit PET

Alexandra

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank"> Un baietel de un anisor, diabetic, insulinodependent. Oare putem sa ii alinam durerea?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank">Bazar pt Alex, un baietel diabetic, insulinodependent.

"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza" Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

quote:
Originally posted by DidiAlex

Salutare, Salutare,

Fetelor va multumesc mult pt urarile de sanatate pt Robert. E mai binisor, doarme mult mai bine. A dormit 16 ore in ultimile 24 H.
dar, tot scotocila a ramas. Numai prostii face.

Andreia, multzam mult de oferta dar ne despart cam 70-80 km si daca era vb de altceva poate, dar de pediatru..
Initial, asta a fost si gandul nostru si am gasit unu, dupa nume Marinescu, dar era cam departe. Aici am ajuns de Craciun cand era efectiv urgent, sunt 800 de metri distantza de casa dar stii cum e vb cu cat e mai mare cu atat creste fandoseala.
In ultimul timp sunt cam expeditivi si ma enervez teribil cand nu imi raspund la toate intrebarile mele si cand se codescu cu analize. Asta era un exemplu. Ori fi ei dr dar Copilul e al meu si trebuie sa faca tot ce e bine in interesu lui.

Te inteleg, nici eu nu as bate 80 km prt un dr. Dar, pe de alta parte sa stii ca merg vreo 40 min pina la astia doi frati, desi am o pediatra nemtoiaca la 7 min. de casa, iar alta la 3. Dar sunt nemti, si eu cind am venit aici nu stiam deloc germana, asa ca am dat de fratii astia doi si de atunci, nu i-am mai schimbat. Si, nu stiu cum se face, ca nu mi se pare drumul asa de lung pina la ei POate, pt ca nu ajung acolo decat pt "urgente" (ca Bianca nu a fost un copil prea bolnavicios).

Oricum, multa sanatate si nu ma uita cu un PM, daca au intrat si ultimii banuti!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by flori76

Bine ai (re)venit,Pet!Acusica te trec si pe listuta .Te asteptam sa ne spui mai multe despre tine

Multumesc pentru urare! Pai ce sa va spun despre mine? Vad ca toata lumea (sau aproape toata lumea din lista) are data de nastere. A mea e pe 21 februaie '79. De ce nu adauga fiecare de unde e (de unde vine) exact din Vrancea? Sau va stiti deja intre voi? Eu sunt la vreo 17 km de Focsani, in satul Botarlau, com Vulturu.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pet.cost2005

Salutari la toate!
In primul rand, multumesc tutror pentru urarile de bun venit! Sunteti dragute!

Pe aici este o vreme urata, posomorata, ploua si e putin frig. Vreme de numarat bani si facut copii!
simeu am facut la mate-fizica, dirig. Mihailescu (de chimie).

Fetele, v-ati gandit la sarbatorile care vin ? Fetele din strainatate, mergeti acasa? S-a anuntat o iarna grea in Romania. Eu, nu, din pacate, raman aici pentru ca am stat in august destul. Mi-am cam facut de cap asta-vara, deci ma sare randul acum. Cine stie daca va mai fi impodobit asa frumos Focsaniul pentru sarbatorile de iarna!
Oricum, si aici este frumos, numai ca ne vor lipsi familiile, prietenii, taiatul porcului etc. Avem si aici prieteni (italieni si romani), dar nu este acelasi farmec.
Ar fi cazul sa termin pentru ca ma intristez degeaba.

data mea de nastere e 15 dec. 1975.

Week-end placut si toate cele bune!

pet.cost2005, eu personal nu plec de sarbatori acasa pentru ca am baietelul de 4 luni si nu am curaj sa-l duc sa infrunte iarna din Romania. Nostalgiile pentru Craciunul din tara la mine au trecut, m-am resemnat la gandul cu vremurile care nu se vor mai intoarce...
Noi nici in august nu am fost acasa pentru ca abia nascusem dar speram sa ajungem de Pasti, anul viitor. Mai vine careva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Bine ai revenit PET! Sa nu mai dispari! Pupici piticului tau!

Fetele, am intrat sa va salut, ne pregatim sa iesim putin din casa...Sa aveti o duminica frumoasa!

--------------------

Andra
Noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">La numai un anisor, are diabet...Ajutor!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59084" target="_blank">Cine este Alex? haideti sa il cunoasteti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Neata!Eu m-am trezit la 11.30,ce parere aveti? Si acum am o durere de cap...de la atata somn,cred!

Pet,ideea ta de a ne scrie pe listuta si localitatea de unde suntem mi se pare faina.Fetelor,daca vreti si voi,eu fac modificarile.

In rest...noi azi o sa iesim putin prin oras,prin magazine,care deja is impodobite pt Craciun

Va pupic si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Salutari la toata lumea si bun venit Petronelei si Petrutei!

Am intrat ca sa va urez la toate o duminica placuta, cu mult soare! La noi e foarte frumos si o sa iesim sa ne plimbam prin parc!

Flori, de la mine si sa fie cu noroc FIV in februarie! Sa ne spui ce ti-ai cumparat!

Andra si Dana, am citit ca vreti sa va mutati...Succes si daca aveti nevoie de o mana de ajutor, aici ne gasiti!

Multumesc Sim de aprecieri! Esti o draguta!

Sanatate multa prichindeilor si mamicilor lor! Va pup pe toate si va doresc numai bine!!!

P.S. Pet, eu sunt din Focsani, am terminat Liceul Economic si sunt aici de 5 ani.

Mi-am corectat greseala, ca dadeam nastere la confuzii...
Roxana

Mergi la inceput